Sari la conținut

Nataly_squirt_massage 0735639005

Postări Recomandate

• Telefon: 0735639005
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello dragilor!  :hug1 

Rog ca in mesajele voastre sa mentionati perioada de timp pe care doriti sa o petrecem impreuna si timpul in care va pot raspunde eu la mesaj . :kiss3 

Va pupic si va astept!  :feet 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Salutare,

Săptămâna trecută i-am făcut și eu o vizita Nataliei, eram la birou și am zis sa îmi iau o pauza de relaxare, ii văzusem anunțul de ceva timp, i-am scris pe whatsapp și am avut noroc sa prin și eu loc pentru o finalizare ca de o ora nu s-a putut 😆.

Locația este destul de accesibila o garsoniera pe lângă Camera de Comerț, curată, baie ok, etc.

Notele pentru ea:

Aspect - 9

ON - 9

NP - 9

Halat 200

O experiența ok, chiar am sa mai revin sa am mai mult timp la dispoziție.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Salutare,

Săptămâna trecută i-am făcut și eu o vizita Nataliei, eram la birou și am zis sa îmi iau o pauza de relaxare, ii văzusem anunțul de ceva timp, i-am scris pe whatsapp și am avut noroc sa prin și eu loc pentru o finalizare ca de o ora nu s-a putut .

Locația este destul de accesibila o garsoniera pe lângă Camera de Comerț, curată, baie ok, etc.

Notele pentru ea:

Aspect - 9

ON - 9

NP - 9

Halat 200

O experiența ok, chiar am sa mai revin sa am mai mult timp la dispoziție.

Cu mare drag te astept si la ora :*

• Like 1
Link spre comentariu

RESULTS: In all participants, US1 confirmed thorough bladder emptiness. After a variable time of sexual excitation, US2 (just before squirting) showed noticeable bladder filling, and US3 (just after squirting) demonstrated that the bladder had been emptied again. Biochemical analysis of BSU, S, and ASU showed comparable urea, creatinine, and uric acid concentrations in all participants. Yet, whereas PSA was not detected in BSU in six out of seven participants, this antigen was present in S and ASU in five out of seven participants.

CONCLUSIONS: The present data based on ultrasonographic bladder monitoring and biochemical analyses indicate that squirting is essentially the involuntary emission of urine during sexual activity, although a marginal contribution of prostatic secretions to the emitted fluid often exists.”

acel moment cand platiti 50 da lei la curve sa se pise pa voi hahahahahaha!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...