Sari la conținut

Anunt Important

Postări Recomandate

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Uite primul inscris: stefan_patima...

Stefan, vii cu camera ta sau se foloseste camera gazdei?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

M-aţi înscris deja??? Nu-mi amintesc să fi completat formularul. Cum doreşte gazda, ea e stăpână în casa ei.

Postat

Putem, putem, nu ne oprim.

Uite-ti formularul completat. Se pare ca "statuiul"  va fi si el implicat.

Vizitator
Postat

A fost doar exprimarea unei bucurii, că domnişoara ne lasă să ne facem de cap cu finalizările.

Postat

Eu n-am inteles nimic. Anonna ai scazut pretul, si vrei sa spui ca pastrezi in continuare calitatea serviciilor sau care e ideea ?

Ce facem, ne futem ori ne jucam deschizand topicuri la DG?

Si colegu' Gabriel ce treaba are in toata povestea?

Eu sunt .....

:snap   (cu ochii pe tine, m-au starnit rau pozele tale..... zilele astea , inca putin.....)

Postat

Eu n-am inteles nimic. Anonna ai scazut pretul, si vrei sa spui ca pastrezi in continuare calitatea serviciilor sau care e ideea ?

Eu sunt .....

:snap   (cu ochii pe tine, m-au starnit rau pozele tale..... zilele astea , inca putin.....)

Dragul meu Ventrino, 

ne futem daca te tine ca doarr esti cu  :snap pe mine.

Iar despre servicii este vorba de selfrespect. 

Postat

Al doilea dupa stefan_patima se pare ca e Ventrino... statuiul nu se contorizeaza.

Postat

Eu sunt .....

Colegul Gabriel vazand anuntul cu reducerea de pretde la topicul fetei i-a dat PM si a-ntrebat-o daca face si reducerile la servicii odata cu reducerile de pret.Cum am spus si in recenzie Anonna este cea mai glumeata fata de pe site.Bineinteles ca a urmat un ping-pong de glume in care eu am spus ca nu cred ca serviciile vor ramane aceleasi pana nu vad.Raspunsul a venit instantaneu ca o sa vad asta pe ...web :laugh2  De aici si propunerea de aici.

Postat

Colegul Gabriel vazand anuntul cu reducerea de pretde la topicul fetei i-a dat PM si a-ntrebat-o daca face si reducerile la servicii odata cu reducerile de pret.Cum am spus si in recenzie Anonna este cea mai glumeata fata de pe site.Bineinteles ca a urmat un ping-pong de glume in care eu am spus ca nu cred ca serviciile vor ramane aceleasi pana nu vad.Raspunsul a venit instantaneu ca o sa vad asta pe ...web :laugh2  De aici si propunerea de aici.

Multumesc pentru raspuns, am inteles.....

Nelamurirea mea cu privire la acest topic este starnsa legata de interesul meu pt. aceasta fata.... Cat de curand....ii voi face o vizita, momentan sunt foarte ocupat.

Postat

Multumesc pentru raspuns, am inteles.....

Nelamurirea mea cu privire la acest topic este starnsa legata de interesul meu pt. aceasta fata.... Cat de curand....ii voi face o vizita, momentan sunt foarte ocupat.

Dragul meu Ventrino, oferta este pe termen limitat  :rax2

• Oras:Bucuresti
Postat

Stati asa,eu sint mai greu de cap decat prietenul Ventrino :laugh2  (iertare dragule).Adica Anonna ne-o trage si Gaby se uita pe web?????  :slap2 Sa-mi bag picioarele,astia sint mai perversi decat mine!!!In cazul asta ma bag si eu,Anonna,fa-mi rezervare de un bilet,dar impartim castigul din difuzare sau drepturi de autor sau ... gasim noi ceva   :laugh2

Postat

Mey dragule abea astept sa te vad in actiune mi-am luat deja o lupa de neam prost ca sa nu pierd detaliile :laugh2 . Ai grija insa ca te ard la note ca imi esti dator o groaza pe topicul de la Constanta :laugh2 .Si mai e si datoria aia acolo unde inainte se puncta si-acuma nu. :blushing2

Postat

Datorie?Ce datorie frate ca habar n-am?Ti-am zis ca-s greu de cap.

Postat

Stati asa,eu sint mai greu de cap decat prietenul Ventrino :laugh2  (iertare dragule).Adica Anonna ne-o trage si Gaby se uita pe web?????  :slap2 Sa-mi bag picioarele,astia sint mai perversi decat mine!!!In cazul asta ma bag si eu,Anonna,fa-mi rezervare de un bilet,dar impartim castigul din difuzare sau drepturi de autor sau ... gasim noi ceva   :laugh2

2x2, in cazul in care doresti imparteala din castig, trebuie sa-i cerem lui Gabi sa cotizeze pentru voaiorism si nu cred ca e dispus mai ales ca el vrea sa fie convins de servicii ...asa ca descurca-te cu Gaboantza si cand picati la pace anunta-ma  ... vezi ca editia limitata e pe sfarsite :doggystyle

Vizitator alexx_catalin.77
Postat

hmm..incep sa nu mai inteleg..anonna,eu am fost filmat?sau nu?

Postat

Sub nici o forma... era vorba doar cu acceptul partenerului si numai dupa ce este informat in prealabil ... dar pentru asta trebuia sa imi spui personal ca doresti acest lucru.. din cate ai observat , Laptopul era dupa fotoliu ... asa cum spuneam :

Ofer si cer discretie!

Fiecare individ ce posteaza aici o face sub acoperire, dintre toti eu sunt cea mai expusa.

M-am riscat destul adaugand o poza aici pentru ca imediat a venit si a 2a pusa de un utilizator de site "nimfomane".

Postat

am glumit..mi-era frica doar sa nu ma fac de ras in fata celorlalti confrati de p-aici..

Postat

@g2br13l..nici eu nu sunt vreun tinerel..inca mi-o vad.si nu port nici ochelari si nici lupa nu am..dar stiu eu ce armasari se plimba p-aici? @anonna..sunt calare pe faza si gata sa-mi accept criticile..

Postat

@g2br13l..nici eu nu sunt vreun tinerel..inca mi-o vad.si nu port nici ochelari si nici lupa nu am..dar stiu eu ce armasari se plimba p-aici? @anonna..sunt calare pe faza si gata sa-mi accept criticile..

Pai da dar eu am vederea mult prea slaba :laugh2 dar nu vreau sa recunosc in fata lumii.Deci notele o sa fie mari.Aoleu da nu cred ca am platit netul si pana la pensia viitoare inca mai e mult :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.