Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Ce naiba e aici???? Se discuta tot soiul de probleme primordiale dar filmul a ramas doar cu decorul... si statuiul din colt deja incepe sa se dezintegreze... nu tu apa, nu tu papa, nu tu...
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 8, 2013 Ce naiba e aici???? Se discuta tot soiul de probleme primordiale dar filmul a ramas doar cu decorul... si statuiul din colt deja incepe sa se dezintegreze... nu tu apa, nu tu papa, nu tu... Cercetasule , tot filmul s-a stins in fasa.. futaciosii au devenit pudici si vor mai multe ceea ce este exclus avand in vedere locul desfasurarii actiunii . asa ca, in loc de , veti avea parte doar de
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2013 Ce naiba e aici???? Se discuta tot soiul de probleme primordiale dar filmul a ramas doar cu decorul... si statuiul din colt deja incepe sa se dezintegreze... nu tu apa, nu tu papa, nu tu... Actorii " e fricosi " !
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 8, 2013 Actorii " e fricosi " ! Dupa modesta mea opinie nu de frica e vorba doar de gija fata de ...privitor ) sa nu ramana cu ) Esti g2br13l !!!! pun eu mana pe tine si nu mai scapi
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 8, 2013 bey iar va dati in petic... ce aici concurs de emoticoane ia sa incerc si eu.... deci, .............. ............. ............. ........ :wallbash .............. :
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 8, 2013 bey iar va dati in petic... ce aici concurs de emoticoane ia sa incerc si eu.... deci, .............. ............. ............. ........ :wallbash .............. : Si mai spui ca nu esti in cautarea fericirii vesnice!!! )
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Anonna, de fapt tu ce doreai aici? Faci casting pentru un film xxx cu tine?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2013 Dupa modesta mea opinie nu de frica e vorba doar de gija fata de ...privitor ) sa nu ramana cu ) Esti g2br13l !!!! pun eu mana pe tine si nu mai scapi Meyyy "fricoseilor" m-ati mancat o noapte intreaga cu detalii si dupa aia v-ati cotit.Nu am emoticoane pentru lupa , floricele si nici pentru cafea si tigari Dar eram pregatit!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Ventrino, a cui e recenzia? Nu de alta, dar am citit pe forum pana la... vreo trei povesti lirice... Nimeni nu a postat continuarea... Acum verific lista de utilizatori sa vad cine Poate reusim sa ajutam cu sau
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 8, 2013 Anonna, de fapt tu ce doreai aici? Faci casting pentru un film xxx cu tine? Chris73, sunt prea scumpa pentru asa ceva ) oricum oferta si dorintza domnului @g2br13l au fost inchise... Nu se mai iau in considerare cererile . Filmul se ruleaza life in cea mai mare taina :clapp vor fi date doar intre protagonisti
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 8, 2013 Meyyy "fricoseilor" m-ati mancat o noapte intreaga cu detalii si dupa aia v-ati cotit.Nu am emoticoane pentru lupa , floricele si nici pentru cafea si tigari Dar eram pregatit! Mey iubaretzule, m-am pregatit sufleteste pentru
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 8, 2013 Meyyy "fricoseilor" m-ati mancat o noapte intreaga cu detalii si dupa aia v-ati cotit.Nu am emoticoane pentru lupa , floricele si nici pentru cafea si tigari Dar eram pregatit! continui Mey iuberetule, m-am pregatit sufleteste pentru visam la covoare rosii si carpete cu rapirea din serai ... asta e... ) ai tu bafta sa te numesti ratangiu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2013 Nu ma deranjaza ca am ratat fotografiatul atata timp cat nu am ratat poarta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum