Sari la conținut

Anunt Important

Postări Recomandate

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Ce naiba e aici???? Se discuta tot soiul de probleme primordiale dar filmul a ramas doar cu decorul... si statuiul din colt deja incepe sa se dezintegreze... nu tu apa, nu tu papa, nu tu... :feet  :doggystyle  :felatie  :sexanal  :masaje  :tittyfuck  :blowjob

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ce naiba e aici???? Se discuta tot soiul de probleme primordiale dar filmul a ramas doar cu decorul... si statuiul din colt deja incepe sa se dezintegreze... nu tu apa, nu tu papa, nu tu... :feet  :doggystyle  :felatie  :sexanal  :masaje  :tittyfuck  :blowjob

Cercetasule , tot filmul s-a stins in fasa..  futaciosii au devenit pudici :pope si vor mai multe :serenade  ceea ce este exclus avand in vedere locul desfasurarii actiunii . :onbed  asa ca, in loc de :blowj0b :bkkake :masaje :felatie :rockettes-1 , veti avea parte doar de :date :gifs_ojos :inlovee :ellao

Postat

bey iar va dati in petic... ce aici concurs de emoticoane 

ia sa incerc si eu....

deci,   :serenade        :date   :2qm40hg   :crazylove      :felatie  :doggystyle   :sexanal  :tittyfuck  .............. :werinlove............. 

:pope    :husband-and-wife    :pope :2808.gif .............   :stiletto    :icon_cry      :rtfm    ........       :wallbash ..............     :help:    :gun2

Postat

bey iar va dati in petic... ce aici concurs de emoticoane 

ia sa incerc si eu....

deci,   :serenade        :date   :2qm40hg   :crazylove      :felatie  :doggystyle   :sexanal  :tittyfuck  .............. :werinlove............. 

:pope    :husband-and-wife    :pope :2808.gif .............   :stiletto    :icon_cry      :rtfm    ........       :wallbash ..............     :help:    :gun2

Si mai spui ca nu esti in cautarea fericirii vesnice!!! =)))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Anonna, de fapt tu ce doreai aici? Faci casting pentru un film xxx cu tine?

Postat

Dupa modesta mea opinie nu de frica e vorba =)) doar de gija fata de ...privitor =))) sa nu ramana cu :eek  =)))

Esti :shrk  g2br13l !!!!   pun eu mana pe tine si nu mai scapi :sado

Meyyy "fricoseilor" m-ati mancat o noapte intreaga cu detalii si dupa aia v-ati cotit.Nu am emoticoane pentru lupa , floricele si nici pentru cafea si tigari :laugh2  Dar eram pregatit! :laugh2

Postat

Ventrino, a cui e recenzia? Nu de alta, dar am citit pe forum pana la... :inlovee  vreo trei povesti lirice... Nimeni nu a postat continuarea... Acum verific lista de utilizatori sa vad cine :gun2  Poate reusim sa ajutam cu :cop  sau :callyou

Postat

Anonna, de fapt tu ce doreai aici? Faci casting pentru un film xxx cu tine?

=)) Chris73, sunt prea scumpa pentru asa ceva =))

oricum oferta si dorintza domnului @g2br13l au fost inchise... Nu se mai iau in considerare cererile .

Filmul se ruleaza life  in cea mai mare taina :pope

:clapp vor fi date doar intre protagonisti :2qm40hg

Postat

Meyyy "fricoseilor" m-ati mancat o noapte intreaga cu detalii si dupa aia v-ati cotit.Nu am emoticoane pentru lupa , floricele si nici pentru cafea si tigari :laugh2  Dar eram pregatit! :laugh2

Mey iubaretzule, m-am pregatit sufleteste pentru

Postat

continui

Mey iuberetule, m-am pregatit sufleteste pentru :snappy  visam la covoare rosii si carpete cu rapirea din serai ... asta e... =))) ai tu bafta sa te numesti ratangiu :rockettes-1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...