anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 @g2br13l..nici eu nu sunt vreun tinerel..inca mi-o vad.si nu port nici ochelari si nici lupa nu am..dar stiu eu ce armasari se plimba p-aici? @anonna..sunt calare pe faza si gata sa-mi accept criticile.. Se pare ca imi dai acordul Fetelor... baietul dispune de...organ ... nu ma intrebati cat ca nu am folosit centimetru ci doar ... palma de la degetul mijlociu pana la cel mare si m-am chinuit sa cuprind toata lungimea spre rusinea mea .. nu am reusit dar asta e, data viitoare voi avea pregatit un centimetru si un subler pentru fiecare
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Degeaba fata vi cu completari de genul asta ca mie imi trebuie dioptriile mai mari
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Eu am luat totul în serios şi am sunat-o, mă gândeam că poate prind ediţia limitată. Fata noastră şugubeaţă nu e liberă până luni.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 @anonna..ma faci sa ma simt bine si mandru..dar totusi cred ca ai tu mana prea mica..
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Stai Gaboantza , Nu e chiar asa... parca iti venise vederea cand erai la mine ) ... Mai fa-mi o vizita si pe urma te lipsesti de orice dioptrie si te baga aia direct la lunestisti cu ochii tai de vultur
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Eu am luat totul în serios şi am sunat-o, mă gândeam că poate prind ediţia limitată. Fata noastră şugubeaţă nu e liberă până luni. te bagi la web? ca o elibereaza moi urgent
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Stai Gaboantza , Nu e chiar asa... parca iti venise vederea cand erai la mine ) ... Mai fa-mi o vizita si pe urma te lipsesti de orice dioptrie si te baga aia direct la lunestisti cu ochii tai de vultur Te-a mintit baiatu ca am auzit ca nu primesti si pensionari. Iar treaba cu vedera a fost un...miracol
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Eu am luat totul în serios şi am sunat-o, mă gândeam că poate prind ediţia limitată. Fata noastră şugubeaţă nu e liberă până luni. Nu am nici o vina daca plecarea mea din Bucuresti era fixata cu o saptamana in urma. @stefan_patima uite, sunt draguta amabila si... bine crescuta si promit ca tie, personal, iti pastrez locul la reduceri . Nu o sa am nici o vina daca ... ajung altii inaintea ta ...da-mi rpd un sms sa stiu ca tu esti
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 @alexcatalin78, avand in vedere ca statura mea este aproape mignona si vreau sa cred ca de si partea dorsala depaseste putin limitele, sunt bine proportionata mai ales cand e vorba de masurat ...maciuci )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Nu am nici o vina daca plecarea mea din Bucuresti era fixata cu o saptamana in urma. @stefan_patima uite, sunt draguta amabila si... bine crescuta si promit ca tie, personal, iti pastrez locul la reduceri . Nu o sa am nici o vina daca ... ajung altii inaintea ta ...da-mi rpd un sms sa stiu ca tu esti Aoleuuuuu sms de-l primii acum e de la mineeeee.voiam sa dau la alta si am gresit tastili
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 m-as inscrie si eu . sa-mi spuneti ce trebuie sa fac
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 @alexcatalin78, avand in vedere ca statura mea este aproape mignona si vreau sa cred ca de si partea dorsala depaseste putin limitele, sunt bine proportionata mai ales cand e vorba de masurat ...maciuci ) Fata daca mi-o masurai si mie sa nu dai din casa la vecini Sau nah mai pune si tu ceva acolo sa ies si eu bine la socoteala
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 m-as inscrie si eu . sa-mi spuneti ce trebuie sa fac Sa faci sex si eu sa iti dau note la webcam si anonnutza sa iti masoare cocoselul
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Te-a mintit baiatu ca am auzit ca nu primesti si pensionari. Iar treaba cu vedera a fost un...miracol Draga Gaboantza, avand in vedere ca prima vizita ai luat-o ca pe un "miracol" (ce sunt)... te poftesc si la a doua vizita .... sa vedem daca miracolul se repeta atunci ... te iau de berbant... o tura ca pe urma ma plictisesc )
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Nu am nici o vina daca plecarea mea din Bucuresti era fixata cu o saptamana in urma. @stefan_patima uite, sunt draguta amabila si... bine crescuta si promit ca tie, personal, iti pastrez locul la reduceri . Nu o sa am nici o vina daca ... ajung altii inaintea ta ...da-mi rpd un sms sa stiu ca tu esti Nu-i nicio problemă, oricum de mult mi-am pus în gând să te cunosc.
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 atunci, sa inteleg ca nu vrei sa beneficiezi de ...reduceri ) ... pacat , iti ramaneau 2 lei de prajitura
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 am voie sa fac asta aici?un fel de chat? @g2br13l..pt ce iti faci griji?doar tu esti singurul din juriu si doar tu notezi..doar nu te-oi lasa singur corigent...
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Josep vezi ca ai ratat sigur reducerile... ) saptamana viitoare merg pe norma intreaga sa-mi recuperez martisorul
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Pai nu ca Anonna a uitat ca sa va spuna.La sfarsit urmeaza ca sa merg si eu la ea. Si se va face un filmulet cu ce pot eu presta.Iar voi participantii imi dati note. Acum intelegi de ce mi-a frica?
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Fata daca mi-o masurai si mie sa nu dai din casa la vecini Sau nah mai pune si tu ceva acolo sa ies si eu bine la socoteala Dragul meu , cu tine nu tine vraja, la tine trebuie sa fiu dotata si cu subler si cu centimetru ca altfel o scap pe din dos si nu-i frumos sa umplem asa cocosel frumos cu ceva crema maro )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Dragul meu , cu tine nu tine vraja, la tine trebuie sa fiu dotata si cu subler si cu centimetru ca altfel o scap pe din dos si nu-i frumos sa umplem asa cocosel frumos cu ceva crema maro ) What? Vrei sa folosim crema de ghete? Doamne ce perversiuni iti mai trec prin cap.
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Pai nu ca Anonna a uitat ca sa va spuna.La sfarsit urmeaza ca sa merg si eu la ea. Si se va face un filmulet cu ce pot eu presta.Iar voi participantii imi dati note. Acum intelegi de ce mi-a frica? da, iar @g2br13l a uitat sa precizeze ca acest filmulet va fi postat pe acest topic by me )) ....iar voi ... sa va belitzi bine ochii sa vedeti de ce poate omu'...iar ca sa nu va treaca si voua prin cap asa ceva va anunt dinainte ca omu' a promis solemn ca se lasa de curvasareala si isi face abonament la mine pe viata...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 da, iar @g2br13l a uitat sa precizeze ca acest filmulet va fi postat pe acest topic by me )) ....iar voi ... sa va belitzi bine ochii sa vedeti de ce poate omu'...iar ca sa nu va treaca si voua prin cap asa ceva va anunt dinainte ca omu' a promis solemn ca se lasa de curvasareala si isi face abonament la mine pe viata... Comfirm tot cu o mica rectificare. Anonna ti-am promis ca-mi fac abonament la tine sa ma duci la piatza!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 What? Vrei sa folosim crema de ghete? Doamne ce perversiuni iti mai trec prin cap. si asta nu-i nimic... ai grija la ce te asteapta pe restul vietii tale...mai bine pazeste-ti pensia ) ca sunt foarte ...costisitoare
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 1, 2013 Comfirm tot cu o mica rectificare. Anonna ti-am promis ca-mi fac abonament la tine sa ma duci la piatza! Eu cred ca sunt singura care se risca cu ...TINE...cine dreaq sa te mai ia dupa ce te-am consumat? )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum