Sari la conținut

Anunt Important

Postări Recomandate

Postat

@g2br13l..nici eu nu sunt vreun tinerel..inca mi-o vad.si nu port nici ochelari si nici lupa nu am..dar stiu eu ce armasari se plimba p-aici? @anonna..sunt calare pe faza si gata sa-mi accept criticile..

Se pare ca imi dai acordul :slap2

Fetelor... baietul dispune de...organ ... nu ma intrebati cat ca nu am folosit centimetru ci doar ... palma =)) de la degetul mijlociu pana la cel mare si m-am chinuit sa cuprind toata lungimea :blushing2 spre rusinea mea .. nu am reusit dar asta e, data viitoare voi avea pregatit un centimetru si un subler pentru fiecare :chainsaw

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu am luat totul în serios şi am sunat-o, mă gândeam că poate prind ediţia limitată. Fata noastră şugubeaţă nu e liberă până luni.

Vizitator alexx_catalin.77
Postat

@anonna..ma faci sa ma simt bine si mandru..dar totusi cred ca ai tu mana prea mica.. :wink2

Postat

Stai Gaboantza ,

Nu e chiar asa... parca iti venise vederea cand erai la mine =))) ... Mai fa-mi o vizita si pe urma te lipsesti de orice dioptrie si te baga aia direct la lunestisti cu ochii tai de vultur

Te-a mintit baiatu ca am auzit ca nu primesti si pensionari. :laugh2 Iar treaba cu vedera a fost un...miracol :laugh2

Postat

Eu am luat totul în serios şi am sunat-o, mă gândeam că poate prind ediţia limitată. Fata noastră şugubeaţă nu e liberă până luni.

Nu am nici o vina daca plecarea mea din Bucuresti era fixata cu o saptamana in urma.

@stefan_patima :D uite, sunt draguta amabila si... bine crescuta si promit ca tie, personal, iti pastrez locul la reduceri :D. Nu o sa am nici o vina daca ... ajung altii inaintea ta ...da-mi rpd un sms sa stiu ca tu esti :atm

Postat

Nu am nici o vina daca plecarea mea din Bucuresti era fixata cu o saptamana in urma.

@stefan_patima :D uite, sunt draguta amabila si... bine crescuta si promit ca tie, personal, iti pastrez locul la reduceri :D. Nu o sa am nici o vina daca ... ajung altii inaintea ta ...da-mi rpd un sms sa stiu ca tu esti :atm

Aoleuuuuu sms de-l primii acum e de la mineeeee.voiam sa dau la alta si am gresit tastili :laugh2

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

m-as inscrie si eu :P. sa-mi spuneti ce trebuie sa fac :P

Postat

@alexcatalin78, avand in vedere ca statura mea este aproape mignona si vreau sa cred ca de si partea dorsala depaseste putin limitele, sunt bine proportionata mai ales cand e vorba de masurat ...maciuci =)))

Fata daca mi-o masurai si mie sa nu dai din casa la vecini :laugh2 Sau nah mai pune si tu ceva acolo sa ies si eu bine la socoteala

Postat

Te-a mintit baiatu ca am auzit ca nu primesti si pensionari. :laugh2 Iar treaba cu vedera a fost un...miracol :laugh2

Draga Gaboantza,

avand in vedere ca prima vizita ai luat-o ca pe un "miracol" (ce sunt)... te poftesc si la a doua vizita .... sa vedem daca miracolul se repeta atunci ... te iau de berbant... o tura ca pe urma ma plictisesc =)))

Vizitator
Postat

Nu-i nicio problemă, oricum de mult mi-am pus în gând să te cunosc.

Vizitator alexx_catalin.77
Postat

am voie sa fac asta aici?un fel de chat? @g2br13l..pt ce iti faci griji?doar tu esti singurul din juriu si doar tu notezi..doar nu te-oi lasa singur corigent...

Postat

Fata daca mi-o masurai si mie sa nu dai din casa la vecini :laugh2 Sau nah mai pune si tu ceva acolo sa ies si eu bine la socoteala

Dragul meu , cu tine nu tine vraja, la tine trebuie sa fiu dotata si cu subler si cu centimetru ca altfel o scap pe din dos si nu-i frumos sa umplem asa cocosel frumos cu ceva crema maro =)))

Postat

Dragul meu , cu tine nu tine vraja, la tine trebuie sa fiu dotata si cu subler si cu centimetru ca altfel o scap pe din dos si nu-i frumos sa umplem asa cocosel frumos cu ceva crema maro =)))

What? :laugh2 Vrei sa folosim crema de ghete? :laugh2 Doamne ce perversiuni iti mai trec prin cap.

Postat

Pai nu ca Anonna a uitat ca sa va spuna.La sfarsit urmeaza ca sa merg si eu la ea. Si se va face un filmulet cu ce pot eu presta.Iar voi participantii imi dati note. :laugh2 Acum intelegi de ce mi-a frica? :laugh2

da, iar @g2br13l a uitat sa precizeze ca acest filmulet va fi postat pe acest topic by me :))) ....iar voi ... sa va belitzi bine ochii sa vedeti de ce poate omu'...iar ca sa nu va treaca si voua prin cap asa ceva va anunt dinainte ca omu' a promis solemn ca se lasa de curvasareala si isi face abonament la mine pe viata...

Postat

da, iar @g2br13l a uitat sa precizeze ca acest filmulet va fi postat pe acest topic by me :))) ....iar voi ... sa va belitzi bine ochii sa vedeti de ce poate omu'...iar ca sa nu va treaca si voua prin cap asa ceva va anunt dinainte ca omu' a promis solemn ca se lasa de curvasareala si isi face abonament la mine pe viata...

Comfirm tot cu o mica rectificare. Anonna ti-am promis ca-mi fac abonament la tine sa ma duci la piatza! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...