Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut băieții! Vreau sa ajut comunitatea cum pot, așa că vă sugerez pe doamna de la MOL ul de pe calea Feldioarei imediat după pod și mai e o tipă brunetă spre Hanul din Ardeal până în parcări! Sper că am fost de ajutor! Spuneți ce va interesează și vă răspund!

Link spre comentariu
  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
Acum 16 ore, gigisus a spus:

Salut băieții! Vreau sa ajut comunitatea cum pot, așa că vă sugerez pe doamna de la MOL ul de pe calea Feldioarei imediat după pod și mai e o tipă brunetă spre Hanul din Ardeal până în parcări! Sper că am fost de ajutor! Spuneți ce va interesează și vă răspund!

E vb de doamna batrana blonda tunsa.scurt? Am observat-o de cateva ori cum e ca serivici,pret calitate? Mersi

Link spre comentariu
Acum 4 ore, djalex21 a spus:

E vb de doamna batrana blonda tunsa.scurt? Am observat-o de cateva ori cum e ca serivici,pret calitate? Mersi

Cu mine 50 de lei oral, dar prima data o să ți ceara mai mult da te orientezi la fata locului.

Servicii am incercat doar oral și face treabă bună nu ca celelalte de la stradă

Link spre comentariu

Am vazut-o si eu, de etnie, grasa, urata, cred ca fara dinti, fumeaza continuu, cred ca nu are bricheta, mereu e cu tigara in mana. Isi face veacul in zona cu una mai urata, mica, zombie, care avea oar roz intr-un timp. Mereu sunt la mol si socar cand trec pe acolo.

Nu recomand indiferent de pret

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
La 14.06.2021 la 18:38, gigisus a spus:

L' strada...... nu cred ca este o recomandare ok. 

Link spre comentariu
Vizitator sabotage31
Reputație: 0
1 hour ago, orbit100 said:

Nu are locatie

ai mai multe detalii despre ea? am tot auzit ca ar fi una buna rau acolo dar nu am vazut'o niciodata

Link spre comentariu
Vizitator sabotage31
3 hours ago, damian88 said:

Executa sex total neprotejat, nu recomand

categoric nu total neprotejat!

dar am auzit de la multa lume de fata asta si chiar sunt curios macar sa o vad

Link spre comentariu
Vizitator neacsupd
La 21.08.2021 la 1:23, sabotage31 a spus:

categoric nu total neprotejat!

dar am auzit de la multa lume de fata asta si chiar sunt curios macar sa o vad

Salut. 

Vezi ca are anunt pe mytex.ro la sectiunea matrimoniale / erotice, scrie ca nu detine locatie, face in masina si de asemenea face normal neprotejat contra cost. 

Are whatsap pe nr ala, deci poti vb cu ea, cu toate ca ar fi mai bine sa o eviti. 

Link spre comentariu

Adica inainte sa intri la lunca calnicului dinspre bv. Pe stanga sau dreapta? Ca sunt restaurante peste tot acolo si parcari. O fi blonda care am vazut-o si eu in parcare unde era izvorul caprioarei, parca asa ii spune, unde nu e nici un restaurant. Daca vorbim de aceeasi blonda, confirm si eu, super faina, blonda,inaltime 1.70, nu parea de culoare, tot din trecere observata

Link spre comentariu
  • Oras:UE
  • Oras:UE
1 oră în urmă, Marian3019 a spus:

Adica inainte sa intri la lunca calnicului dinspre bv. Pe stanga sau dreapta? Ca sunt restaurante peste tot acolo si parcari. O fi blonda care am vazut-o si eu in parcare unde era izvorul caprioarei, parca asa ii spune, unde nu e nici un restaurant. Daca vorbim de aceeasi blonda, confirm si eu, super faina, blonda,inaltime 1.70, nu parea de culoare, tot din trecere observata

La izvorul căprioarei am văzut-o 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...