xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 7, 2018 Autor Postat Mai 7, 2018 ce parere aveti despre scandal ? si eu era sa-mi iau bataie pentru un loc de parcarenoroc ca aveam pistolu la mine 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 ce parere aveti despre scandal ? si eu era sa-mi iau bataie pentru un loc de parcarenoroc ca aveam pistolu la mine Se vede ca nu esti batut, nu-i nimic vei vedea ce inseamna bataie soarta cu moartea. 1 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 7, 2018 Autor Postat Mai 7, 2018 cu cine mortii ma-tii vorbesti ma sclavule da la raion ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 cu cine mortii ma-tii vorbesti ma sclavule da la raion ?cu mata ma, ca tu esti retardat. Stai parcat ca ne gasim. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 N-a dat bine ala ... Că s-a ridicat repede.. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Cântăreț?Aaaaaa, păi nu e greu de ghicit de ce și-a furat-o :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Sa ii fac un DEMO lui XOXO si il postez de pe contul lui ca sa fie treaba buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 N-a dat bine ala ... Că s-a ridicat repede..Să mai facă încă o dată, pentru reluare :)))
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Exista prosti mari si prosti mici.Ion asta e un prost mic adica cum ar veni nici de prost nu-i bun. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Exista prosti mari si prosti mici.Ion asta e un prost mic adica cum ar veni nici de prost nu-i bun.travestitule te-ai trezit cu dodoasca in gura ? :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Da m-am trezit si eu, e prima zi de weekend ce pula mea si te vad pe tine un prostut mic si agitat care face spume.Prostul ala mare cu jumate de milion de puncte unde e?Ala presimt ca e corporatist, munceste. Ionica prostul mic, Prostitution prostul mareVa dau muie din picioareVorbesc in rime ce pula mea 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Da m-am trezit si eu, e prima zi de weekend ce pula mea si te vad pe tine un prostut mic si agitat care face spume.Prostul ala mare cu jumate de milion de puncte unde e?Ala presimt ca e corporatist, munceste. Ionica prostul mic, Prostitution prostul mareVa dau muie din picioareVorbesc in rime ce pula mea Hai cu amazoanele !!!
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Nu stiu care e treaba cu amazoanele, dar tu esti un prost mic, mic.Cobor sa iau si eu micul dejun Ma sterg la cur cu tine cand revin.Cafeaua imi da purgatie sau cum mortii ei i-o spune.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Nu stiu care e treaba cu amazoanele, dar tu esti un prost mic, mic.Cobor sa iau si eu micul dejun Ma sterg la cur cu tine cand revin.Cafeaua imi da purgatie sau cum mortii ei i-o spune. Cand esti prost cred si eu :))) Hai scoate de la naftalina amazoanele marca *spor. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Nu uita sa dai si minus futuva-n gura de zdrente :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Iti dai plus pe propia postare? :))))) :X :X adica self-suck ? :))) ai de plm de limburic anal modificat genetic.
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2018 Iti dai plus pe propia postare? :))))) :X :X adica self-suck ? :))) ai de plm de limburic anal modificat genetic.A invatat de la harleyqueen....face la fel😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum