tarfu Reputație: 245 Postat Mai 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2018 :feet 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2018 Fata asta si cu prietena ei aveau probleme mari cu un psihopat care am inteles ca e pe la SRI, tipul facuse o obsesie. De asta rebranding si pauzele. Asta e varianta oficiala? :DPresupunand ca e adevarata povestea cu obsedatul de la SRI, cat ii va lua aluia sa o descopere din nou? Opinez ca nu prea mult ... Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Mai 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2018 Asta e varianta oficiala? :DPresupunand ca e adevarata povestea cu obsedatul de la SRI, cat ii va lua aluia sa o descopere din nou? Opinez ca nu prea mult ... :iagree Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Daca fata vrea sa fie discreta, ce va bagati sa o desconspirati. Probabil nu de bine fuge.Lasati fata sa faca ce stie ea mai bine. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Fata asta si cu prietena ei aveau probleme mari cu un psihopat care am inteles ca e pe la SRI, tipul facuse o obsesie. De asta rebranding si pauzele. Ti-am trimis un PM. As aprecia foarte mult daca imi poti da si mie un raspuns. :hihat Link spre comentariu
dan.tester66 Reputație: 6 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2018 S-a retras, aveti vreo idee daca mai activeaza? Am incercat sa o sun, dar tel inchis de ceva timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum