Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 poate pare cliseu..dar a data careva la buci pe seama lui Zuckerberg?
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 90% din conturi sunt urate cu poze retusate sau trolli gay cu poze furate Ce fraier s-ar fute cu facebucistele? Plus ca mai si costa mult - iesire la un restaurant/club cu sampanie de sute de euro , plus ca alea nu te baga in seama daca nu le aduci cadouri gen bijuterii sau parfumuri scumpe. PLM, mai avantajat esti cu curvele de pe Nimfomane. 1
germin Reputație: 35 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Mai 8, 2018 Marcat de mai multe ori dar dupa discutii a-la-long (gen 2-3-5 zile). Nimic asa instant - vazut, placut, futut. Am mai avut si alte ocazii dar erau retușate rău de tot si am facut eschiva 1
un_nick Reputație: 20 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2018 De acord cu cele scrise mai sus.Poti sa combini, dar e multa pierdere de timp, trebuie sa le plimbi, sa le scoti in oras, cadouri, unele cu tupeu vor plimbate si pe la Paris, Dubai, etc :)) 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Înainte să încep această activitate am fost abordată de un domn pe facebook :) ....După vizualizarea fotografiilor am decis să ne vedem la jumătatea drumului si să rupem patul fără prea multe discutii...acum îmi e client fidel :)) 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Înainte să încep această activitate am fost abordată de un domn pe facebook :) ....După vizualizarea fotografiilor am decis să ne vedem la jumătatea drumului si să rupem patul fără prea multe discutii...acum îmi e client fidel :))interesant...
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Să numai pară interesant.....totul a fost gratuit si acum ar fi la fel,dar nu acceptă el...deci,da...se poate fute cu ajutorul Facebook 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Să numai pară interesant.....totul a fost gratuit si acum ar fi la fel,dar nu acceptă el...deci,da...se poate fute cu ajutorul Facebookiti picase cu tronc tipul?
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Si inca cum:))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Si inca cum:))am o intrebare ca tu esti fata si stii cum merge treaba cu pickup artistii astia si profesionisti si amatori.. cat la 100 sa zice conteaza pentru o fata cand o agatzi cum arati?peste medie..?sub medie? adica aspectul are un avantaj monstru versus vrajeala? adica versus vorbe ,,bla bla,,bla??
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Sincer,pe mine mă poate impresiona doar un bărbat cu vorbele la el :) . Nu mă poate impresiona un puști in de el la care 2+2=6.... nu ma impresionează nici muschii fără creier....Dacă îți spun 2 tipuri de bărbați care mă pot impresiona te c..... pe tine de râs 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 ....Dacă îți spun 2 tipuri de bărbați care mă pot impresiona te c..... pe tine de râsIa zi, că m-ai făcut curios și pe mine :) Poate mă încadrez :laugh2 :laugh2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Brunet,înalt ( peste 180),bine făcut(nu gras,dar nici umflat cu anaboale), ochi caprui verzui,dotat si paros :) inteligent,amuzant si pervers Sau Brunet,înălțime medie (cam 160),cu puțină burtica,barbă,păr pe piept,sculă prea mare pt înălțimea lui si nu in ultimul inteligent,amuzant si foarte pervers 4
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Sper să nu citească băieții :))
alpine13 Reputație: 10 Postat Mai 9, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 9, 2018 Sper să nu citească băieții :)) Brunet,înalt ( peste 180),bine făcut(nu gras,dar nici umflat cu anaboale), ochi caprui verzui,dotat si paros :) inteligent,amuzant si pervers Sau Brunet,înălțime medie (cam 160),cu puțină burtica,barbă,păr pe piept,sculă prea mare pt înălțimea lui si nu in ultimul inteligent,amuzant si foarte perversma incadrez in prima categorie, cu amuzamentul stau putin cam prost insa cred ca se rezolva :)))
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 ...inteligent,amuzant si perversSau...inteligent,amuzant si foarte perversAici mă încadrez :blushing2 Sper să nu citească băieții :))Am citit :)
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 :)) mă ,,vrajeste" un brunet cu barbă sau cel putin paros si dotat?:)) daca nu aici...il astept pe facebook 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Brunet,înalt ( peste 180),bine făcut(nu gras,dar nici umflat cu anaboale), ochi caprui verzui,dotat si paros :) inteligent,amuzant si pervers Sau Brunet,înălțime medie (cam 160),cu puțină burtica,barbă,păr pe piept,sculă prea mare pt înălțimea lui si nu in ultimul inteligent,amuzant si foarte perverspfff...am doar 1.80...bagami.as....:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 :)) mă ,,vrajeste" un brunet cu barbă sau cel putin paros si dotat? :)) daca nu aici...il astept pe facebda si mie id.ul tau e facebook da si mie id.ul tau de facebook pe [email protected] :)
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 9, 2018 Păcat că am doar Instagram :)) pe Facebook nu am mai găsit gorile dotate
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Păcat că am doar Instagram :)) pe Facebook nu am mai găsit gorile dotatecred ca sunt cel mai paros barbat care l.ai vazut...Tanya Thering poate confirma..:)) daca vrei da.mi id.ul tau de instagram pe mail
alpine13 Reputație: 10 Postat Mai 9, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 9, 2018 :)) mă ,,vrajeste" un brunet cu barbă sau cel putin paros si dotat? :)) daca nu aici...il astept pe facebookmerge pe whatsapp? :)))
Postări Recomandate