anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 pisulica, doar atat poti? hai cu mama, catinel =)) fara tine forumul e nimic =)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 huiduuuu te refuza si proteza naibanu-i mai raspunde. da-i raport
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 Ai intrat în discuția asta, în plin scandal. Înseamnă că asta vrei. Nu cunosc prea bine activitatea pe forum (ești departe de targetul meu), dar faptul că ai intrat aici abrupt, direct cu atacuri și jigniri, spune multe.Eu ți-am dat un sfat amical, tu faci cum crezi.Lasa bre rapandula in pace,sa se desfasoare.Pentru mine 3 rapandule rupte-n cur e doar aperitivul pulii mele.
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 nu-i mai raspunde. da-i raportRaport de la niste basituri rupte in cur?Ai-de PLM!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Lasa bre rapandula in pace,sa se desfasoare.Pentru mine 3 rapandule rupte-n cur e doar aperitivul pulii mele.pai tu ai pula ma? :))))))) ma amuzi rau de tot. Vai de proteza ta si de tine. Sa nu uiti sa iti scoti furtunu din stomac .
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 =)) aperitiv ??/ =))) mai, pisalaule =)) visezi =))) auzi la el =)) aperitiv =))) hai, pisulica, un piure, ceva, sa nuu cada proteza cand sughiti =)) 2 11
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 pisulica, doar atat poti? hai cu mama, catinel =)) fara tine forumul e nimic =)))Mamaie,pune poza cu mine sa vada scroafa gestanta cu cine are de-a face. :laugh2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 pai tu ai pula ma? :))))))) ma amuzi rau de tot. Vai de proteza ta si de tine. Sa nu uiti sa iti scoti furtunu din stomac .Mars la cotet scroafa gestanta.Io zic sa mai sugi o belita,ceva ca iar iti sparge fata proxenetul ca nu ai produs destul.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 =)) aperitiv ??/ =))) mai, pisalaule =)) visezi =))) auzi la el =)) aperitiv =))) hai, pisulica, un piure, ceva, sa nuu cada proteza cand sughiti =)) nu a auzit de asa ceva:)))) au iesit corcodusile fi sigura ca acum ciorba de corcodusi ii face bine doar este expert in asa ceva 1 13
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 Mamaie,pune poza cu mine sa vada scroafa gestanta cu cine are de-a face. :laugh2 =)) =)) =)) ai vrea tu sa te lauzi cu fizicul altuia =))) sau vrei sa arati cat de folosita e mana stanga?! =)))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Mars la cotet scroafa gestanta.Io zic sa mai sugi o belita,ceva ca iar iti sparge fata proxenetul ca nu ai produs destul. =)))) auzi la el proxenet pai ce ma crezi ma sctoafa aia de nevastata care a fugit cu buldozeru:)))
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 nu a auzit de asa ceva:)))) au iesit corcodusile fi sigura ca acum ciorba de corcodusi ii face bine doar este expert in asa cevaScroafa gestanta,se face noapte si vine bajetu' sa incaseze profitul.Sa nu te vedem maine cu ochii umflati.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Scroafa gestanta,se face noapte si vine bajetu' sa incaseze profitul.Sa nu te vedem maine cu ochii umflati.vezi sa ii dai hainele femeii ca saraca a fugit cand a vazut ce are langa ea 1 13
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 =)) =)) =)) ai vrea tu sa te lauzi cu fizicul altuia =))) sau vrei sa arati cat de folosita e mana stanga?! =)))Cum PLM fa,ai urlat 3 zile ca sunt eu si acum o sugi?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 pisulica, mai spiritual, te rugam nimic palpitant pana acum =)))
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 12, 2018 tu crezi ca toti sunt ca @deceiver.? care chiar daca nu e de acord cu ceva sau cineva..nu jigneste...si nici eu vreodata nu as indrazni sa jignesc astfel de user. iti zic eu ca nu..aici sunt din toate categoriille..dar preponderent..infractori periculosi..asta e sigur. pacat. forumul asta trebuia sa fie altceva..multi nu mai intra de scarba uinor astfel de useri. Daca asta este politica conducerii...si considera astfel de useri..membrii de vaza..eu ce sa ma zic...nu mai e nimic de zis..replicile lor ..la orice..pe acelasi ton..si omniprezenta lor...spun totFugiț! Să vine Milițiaaaaa! Și Gogoncea săsă uite!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 Cum PLM fa,ai urlat 3 zile ca sunt eu si acum o sugi? te-ai cacat pe tine 3 zile la rand de a ajuns duhoarea pana la Cta =))) ca mi-am luat-o =))) acum te jelesti ca ti-am propus un schimb de proteze ? =))) esti indecis =))) cum sa aiba omul incredere in tine ? =)))
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 12, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 12, 2018 pisulica, mai spiritual, te rugam nimic palpitant pana acum =)))Începe sa se facă ca n-aude...E de bine, a intrat in cealaltă setare a personalității sale! 3 19
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 12, 2018 =)))) auzi la el proxenet pai ce ma crezi ma sctoafa aia de nevastata care a fugit cu buldozeru:)))Hai fa ce PLM,doar atat puteti 3 basituri expirate?Luati cate o belita imbranzita in gura sa prindeti putere si tupeu.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 pisulica =)) am o batista pregatita =))) poti sa o pastrezi =)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Hai fa ce PLM,doar atat puteti 3 basituri expirate?Luati cate o belita imbranzita in gura sa prindeti putere si tupeu.ai de plm :)) au intrat nebunele in criza de epilipsie
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 La ce limbaj ai, esti centurista. Da’ esti putin isteata, te-ai mutat la locatie, altfel n-ai avea nicio sansa pe centura unde soferii s-ar orienta instant catre alta centurista, imediat dupa ce te-ar vedea cum arati. La bloc, fraierii si aia slabi de inger n-au puterea sa faca stanga-mprejur.Sex neprotejat+sex la telefon pe credit=esti disperata, femeie! glume de rezident la jilavaLa gluma cu sensul giratoriu ai raspuns imediat. :) La faza cu mutatul la bloc de pe centura m-ai injurat in gand: “al dracu el, ce dreptate are!” N-ai niciun argument logic, baga o injuratura...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Tot nu ai inteles ca ai pierdut si te-ai facut de cacao ? :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 12, 2018 Hai fa ce PLM,doar atat puteti 3 basituri expirate?Luati cate o belita imbranzita in gura sa prindeti putere si tupeu. trufandale , prostule =))) sa nu uiti ... trufandale =))) 3 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum