adrianmarin127 Reputație: 12 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 salutare, am vizitat si eu aceasta matura nr tel luat din anuntul 0723709913 . o sa fiu scurt si la obiect ; 1. locatie p muncii la hotelul/pensiunea care ofera camere si apartamente in regim hotelier2. prestatie : oral neprotejat farar finalizare , sex normal protejat .comment la prestatie : am inceput cu un oral submediocru neprotejat, apoi cu un normal in diferite pozitii , misionar, ea deasupra si cireasa de pe tort pe la spate... zic cireasa de pe tort pentru ca in momemt ce am inceput sa pompez in ea am simtit frate un miros dubios din pasarica domnisoarei Groazniccccccc ... evident ca m-am oprit din actiune si direct la dus am fost sa ma spal... concluzie.. pret : 100 lei o finalizare ( n-am terminat din cauza mirosului )oral - submediocrunormal - oribilaspect femela : salbutza cu sani mici si moi cam neingrijita. PS . eu unu nu mai calc pe la acest specimen niciodata ... din punctul meu de vedere este DE EVITAT. 4
inspector g Reputație: 864 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Scuze de dar m-ar interesa sa stiu cum se numeste hotelul/pensiunea... sa o folosesc si eu pentru outcall cand am nevoie Iti trimiteam PM, dar nu ai acces.
echo Reputație: 75 Postat Decembrie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Uite ce zice goagal: http://www.cazare-apartamente-bucuresti.ro/apartamente-bucuresti/Bloc-Regim-hotelier-Piata-Muncii/Inchirieri-Regim-hotelier-bucuresti.htm
piticu Reputație: -419 Postat Iunie 18, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 18, 2015 mă tu ai florărie și cauți de treabă?
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iunie 19, 2015 mă tu ai florărie și cauți de treabă? :laugh2 :laugh2 :laugh2Probabil ca nu ii mai mrge vanzarea la florarie si isi cauta clienti aici pe forum.
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 19, 2015 Gresit, isi vinde serviciile de masaj https://nimfomane.com/forum/topic/45675-pentru-femei-masaj-de-relaxare-pentru-femei-la-dvs-personalizat-dupa-dorinte-andy-agreabil-discret-1808036-0732752005-andy35xyahoocom/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum