Sari la conținut

Recenziile AndreeiDT

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

martaloago de ce nu intri de pe contul tau martaM ??? firai al draq de baba dementa.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Zevzecule !

Postat

martaloago de ce nu intri de pe contul tau martaM ??? firai al draq de baba dementa.

Nu ma mai hartui !

• Oras://
  • Oras://
Postat

A inceput sa i placă taranii din C-ta,pe astia din București nu ia recenzat never ever :)

de smecheri nu zice nimic ca nu-i dau voie

e vorba de confidentialitate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sa revenim la recenzii !!

Postat

Muion taranul !

• Like 1
  • Minus 16
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Muion taranul !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ray Donovan...nebunaticul :d

Si asa am zile...deci zile la rand ...cand ma enerveaza si sunt sigura ca in loc de sex ii voi oferi dominare hard,pentru ca el daca vrea sa vinaaa pai e hotarat...si chiar daca nu am liber,el vrea :)) dar intra pe usa cu fata lui de "copil inocent" si surpriza:imi trec nervii :) e simpatic..nu de alta :)

Ne stim de ceva timp,ani chiar...siiii cel mai important,ne intelegem bineee zic :) si nu as avea cum sa nu ma inteleg,la ce limbuta areeee :p aaaa siiii cel mai mult imi place ambitia lui nebuneasca...de a nu ma lasa "neterminata" :) mai este si norocos...ii iese de fiecare data :d

Amuzant...in timp ce eu ii scriu recenzia,el este in camera, facand nebunii cu aida...

Sex oral:10+++

Sex normal:9 :p

Voi fi mai explicita,data aviatoare :)) :*

Pijamalutele mele pufoase ma asteapta :x

• Like 9
  • Oras:București
Postat

Multumesc pt recenzie :)

Ray Donovan...nebunaticul :d

Si asa am zile...deci zile la rand ...cand ma enerveaza si sunt sigura ca in loc de sex ii voi oferi dominare hard,pentru ca el daca vrea sa vinaaa pai e hotarat...si chiar daca nu am liber,el vrea :)) dar intra pe usa cu fata lui de "copil inocent" si surpriza:imi trec nervii :) e simpatic..nu de alta :)

Ne stim de ceva timp,ani chiar...siiii cel mai important,ne intelegem bineee zic :) si nu as avea cum sa nu ma inteleg,la ce limbuta areeee :p aaaa siiii cel mai mult imi place ambitia lui nebuneasca...de a nu ma lasa "neterminata" :) mai este si norocos...ii iese de fiecare data :d

Amuzant...in timp ce eu ii scriu recenzia,el este in camera, facand nebunii cu aida...

Sex oral:10+++

Sex normal:9 :p

Voi fi mai explicita,data aviatoare :)) :*

Pijamalutele mele pufoase ma asteapta :x

• Like 1
Postat

Multumesc pt recenzie :)

Bre Ray-ule, da' chiar aşa să-ţi dai singur punct, dă-o încolo de treabă. Mai modest, mai modest.

Postat

Te ai hlizit ca proasta la pula si acum te iei gura n pula cu mine de parca ai fi un profesionist in ale suptului :)mai ușor cu dintii ca ma zgarii pe capul pulii :)

ce zici ma sluga?

Postat

A fost pt Andreea

Bre Ray-ule, da' chiar aşa să-ţi dai singur punct, dă-o încolo de treabă. Mai modest, mai modest.

• Oras:n-am locatie
  • Oras:n-am locatie
Postat

Te ai hlizit ca proasta la pula si acum te iei gura n pula cu mine de parca ai fi un profesionist in ale suptului :)mai ușor cu dintii ca ma zgarii pe capul pulii :)

ahhahaha

pai ma boss ai uitat cand iti dadeam teroare sau ai ramas cu sechele ? =))

• Minus 3
Postat

Trezeste te bossulică, tu nu poti da teroare decat la muște si tantari,vad ca ai tulburări de personalitate si harfe de mare barbugiu,mergi frate in piața la Obor poate acolo impresionezi pe cineva.

Eu zic sa revenim la recenzii si sa ti cauti un loc de joaca adecvat capacităților tale...quote name="xoxoplayboy" post="5196770" timestamp="1538662563"]ahhahaha

pai ma boss ai uitat cand iti dadeam teroare sau ai ramas cu sechele ? =))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...