Sari la conținut

gyorgye69

VIP Member
  • Număr conținut

    3.156
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gyorgye69

  1. Tiganca la farmacie: prafuri de latei aveti?? Farmacistul: vaaaai, doaaamna, se poate? Spuneti si dvs. gandaci intimi! Bine chiparosule: ai prafuri de gandaci intimi? Da doamna, sigur: cat vreti? Pai, pentru 2 pizde!!
  2. Sa ti se usuce puta daca minti???
  3. Pe-aici nimeni? Domnita a cules stiuletii? A macinat porumbul? A facut mamaliga?
  4. Colegule, daca iti place sa scrii, da-i inainte!! Imi pare rau, insa ca nu ai reusit sa i-o tragi...:)
  5. Long story, short: a futut-o???
  6. Exista prietenii in domeniul asta??
  7. Vreo reaparitie, pe undeva?:)
  8. In ce domeniu, colegule???
  9. Printesa, nu eu am cerut promotia: eu doar glumeam cu trimiteri la ideea de GB... in rest, fiecare e liber sa ceara/plateasca atat cat considera ca face serviciul respectiv! Pup fata simpatica!
  10. Luna asta are 4+1 gratuit... din Septembrie incepe.cu 3 in 1...
  11. Io cred ca vrea doar sa ne faca in ciuda cu coleguta lui cu "vino-ncoa"... mie sigur, ca in preajma mea la munca e doar o grasa care il are pe "du-te-ncolo" ...
  12. Raiso, azi lucrezi? Macar un bang sa facem, daca gang-ul s-a risipit...
  13. Hai ma, anunta ziua si ora, si sa confirme baietii aici, apoi sate si sune pentru confirmare finala. Si pune si tu macar o ora si jumate, sa bem si un vin, sa ne imprietenim, daca tot ne incrucisam in... spade:))
  14. Haimah, nu ai stabilit ora??? Cel putin5 insi am zis ca venim!! Pornhub a zis ca iti da limbi, oban te fute in cur... ma rog, noi ailalti... vai de gurita ta:))))
  15. Mie poti?:) Nu asa se face treaba, Printesa! Tu esti gazda: anunta la ce ora incepe party-ul, cu ce sa venim la noi (in afara de pl), unde sa venim, si ne-om strange... 15-20:)))
×
×
  • Creează nouă...