Sari la conținut

Blonda plinuța 0738133445

Postări Recomandate

• Oras:Top Secret
  • Oras:Top Secret
Postat
La 31.08.2024 la 17:58, aimetti a spus:

Am efectuat o revenire la titulara topicului acum cateva zile. M-a asteptat ca de fiecare data intr-o tinuta sexy, am stat de vorba la o tigara si am inceput sa trecem la actiune.

S-a dezbracat de lenjeria sexy, am inceput sa ma joc un pic cu sanii ei dupa care ea a trecut in genunchi si a inceput sa ma suga, mi-a facut deepthroat, a inceput sa il umezeasca bine si am inceput usor un facefuck, cu sunete, cu gemete tot tacamul ii place sa o suga si sa o ia pe toata.

Am trecut la normal ea capra, geme frumos, sare frumos si in pula, ii place sa dea contre sa o ia pe toata.

Oral 10

Normal 10

Ma duc la ea de aproximativ 8 ani de zile si nu m-a dezamagit niciodata. Spor

deci mai activeaza?

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vizitat ultima oara vara trecuta, am mai scris de cateva ori dar nu  a raspuns. E ciudatica oricum, trebuie sa ai rabdare si nervi de otel. Problema cea mare e ca te pune mereu sa o astepti. Stabilesti o ora si cand ii zici ca ai ajuns ea e pe la salon, magazin, plimbare, etc. Am vreo 10 vizite pe mai multi ani dar nu am intrat niciodata la ora programarii.

Pe langa asta e apartamentul, care nu e deloc ingrijit. La dus te speli cu furtunul, iar tavanul este foarte jos. Curatenie nu prea. Totusi prosoape a avut mereu uscate.

Are un caine de rasa periculoasa, dar dresat.

De fiecare data ceream sa il inchida in cealalta camera sau bucaterie si de fiecare data eram intampinat in hol de tyson.

Daca treci de astea si de faptul ca pare a consuma ceva substante sau e doar usor schizofrenica poti trece la actiune.

Care actiune m-a facut sa si revin de atatea ori in ciuda minusurilor.

Mie imi place si fizic, nu e top dar are ochi frumosi, draguta la fata, mai ales dupa ce a mai slabit si a avut o interventie la nas. De asemenea si la sani a imbunatatit, fiind foarte lasati intr-un timp.

Pe servicii e forta, oral dt, ii place se infinge in ea se sufoca acolo, ii dau lacrimile. Se admira in oglinda, scuipa, linge, tot ce iti poti dori. Finalizare orala de te stoarce de orice lichid si putere, pur si simplu zaci dupa, deci nu e de mers la finalizare. Am fost la finalizare si a trebuit sa stau in masina ca imi era frica sa plec, pur si simplu imi tremurau picioarele. Eu nu am mai trait asa ceva desi am multe experiente cu fete extrem de laudate si competente.

Normal iarasi, extrem de implicata, chiar nervoasa daca cumva se mai inmoaie banana. Are si ceva complexe si o ia personal.

Dar sexul e de 9,99 cand o prinzi intr-o stare buna si ii mai si place de tine, are orgasm real.

Eu o sa mai incerc sa dau de ea si sper sa si reusesc

150 am dat pe fin ultima oara

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat
On 2/12/2025 at 2:37 AM, AripaNoptii said:

deci mai activeaza?

Da....dar nu as recomanda sincer. Cu nebunii sau nebunele nu e de gluma....Daca chiar esti curios recomand o cartela/un telefon separat.....

Postat
Acum 18 minute, azamantes a spus:

Da....dar nu as recomanda sincer. Cu nebunii sau nebunele nu e de gluma....Daca chiar esti curios recomand o cartela/un telefon separat.....

Un telefon separat e obligatoriu pentru orice interactiune de acest tip, cu nebune sau nu.

• Like 1
Postat

Femeia trebuie internata la nebuni . Aveam și eu o fantezie cu o plinuță,  să mă bată mama dacă îmi mai trebuie asa ceva 😄. Te sună și îți mai dă și mesaje când nu trebuie , am blocat-o instant . În plus am bătut și drumu degeaba pana la ea 

• Haha 1
  • Oras:BUcuresti
  • Oras:BUcuresti
Postat

Se pare ca eu ma inteleg bine cu nebunele 😅
Nici nu vreau sa stiu ce zice oare asta despre mine :)))

Postat

Salve baieti si fete,

Zilele trecute avand un chef nebun de calareala si am cautat bbw pe publi, fiind atras de pozele domnitei. Parea cea mai buna bbw din localiate. Am vb cu domnisoara la telefon de locatie, servicii si tarif. Cum era ocupata in intervalul in care puteam sa trec am convenit sa ramana pe a doua zi , cu confirmare cu o ora inainte. Toata noaptea am stat cu gandul la vizita :))) A doua zi sun, totul ok , stabilim ora. 

Locatia este pe la piata Alba Iulia la bulevard. Ajung sun la interfon, urc si surpriza ... ditamai pitbullul. In prima faza mi-a trecum orice chef si am vrut sa plec , dar domnita a insistat sa intru, asa ca am acceptat. Cainele a stat cuminte si am mers repejor in camera. Dupa ce mi-a revenit sufletu la loc am inceput sa admir pentru ce venisem.

Domnita era imbracata cu lenjerie neagra care ii scotea soldurile si fundul in evidenta. E curvy in adevaratul sens al cuvantului, cu un fund mare si coapse groase, nu o namila grasa cum sunt majoritatea. Nu arata chiar ca-n poze, presupun ca-s mai vechi, dar domnita e piesa si chiar draguta la fata. Locatia este decenta, ar mai merge niste imbunatatiri (am inteles ca sta de ceva timp acolo). Mers la baie, facut un mini dus si apoi actiune. Chiar daca am o varsta, stalpisorul se ridica rapid daca simte ceva bun, acum incepea sa lacrimeze. Am inceput cu un oral , destul de ok. Domnita face deep, ceea ce nu m-a incantat (imi place mai mult stil sugus, sa puna accent pe cap si oua :)) )  asa ca dupa niste indrumari oralul a devenit bestial. (9.5 pana la urma). Dupa cateva minute de acadele, am pus caciulita si am trecut la anal ( normal am acasa ). Pusa capra,usor la inceput , apoi masina de cusut. Are fundul tare , iar bucile alea mari te fac sa vrei sa te bagi de tot intre ele. Palme, tras de par , strans usor de gat ... toate scarnaviile. Cand am simtit ca vine momentul final, am descaciulit si am terminat vartos in gurita . Analul de nota 10+. Bagat dus si stat putin de vorba. As mai fi dat o lupta , dar acum stau mai prost cu munitia. Daca in tinerete eram pusca de vanatore, 2 numere aproape consecutive, acum am ajuns un ag7 cu munitia la foarte mare distanta. :))) Cadou 250 si promisiunea unei noi vizite. 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...