black29 Reputație: 460 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 1, 2018 Fac o laba acum Am zis =))De care?:))
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Esti mult mai introvertit, ascunzi ce simti, de cele mai multe ori lumea nu stie ce este in capul sau sufletul tau.Acum niste ani vad o drama, boala, accident de masina...Lucruri care te-au marcat enorm.Acum nu te mai atasezi asa usor, preferi sa zbori ca o frunza in bataia vantului... * Cam nu e asa. As fi vrut sa fiu introvertit, pulamea...m-am lasat pacalit de cativa care se credeau jmecheri :laugh2 * Greseti putin. Mi-a murit un caine lup. Spanzurat. Mai incearca, nu o lua ca mama omida la nimereala ... * M-au marcat...m-am facut mai bun...in tot ce fac. * Ete pula. Ma lipesc ca timbrul de scrisoare...intreaba pe.... :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Să termin paharu si ma apuc ... Dacă mă iau de pe ultimele replici primite de la masculi... e cu COF =)) Sperm play... Mi-ar placea sa ma uit. :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 * Cam nu e asa. As fi vrut sa fiu introvertit, pulamea...m-am lasat pacalit de cativa care se credeau jmecheri :laugh2 * Greseti putin. Mi-a murit un caine lup. Spanzurat. Mai incearca, nu o lua ca mama omida la nimereala ... * M-au marcat...m-am facut mai bun...in tot ce fac. * Ete pula. Ma lipesc ca timbrul de scrisoare...intreaba pe.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Pfff, nu e cazul sa te rastesti la mine, mi-ai cerut sa-ti spun, stiu ca nu e placut sa te ravaseasca cineva.Nu mai cere asa ceva.Te-ai afundat in munca sa eviti sentimentele, de asta ai devenit mai bun la ce faci!Te pupicesc, nu vreau sa te ranesc, nu meriti. :hug1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Merita sa dai cu el dă pereți E un nonorocit =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Merita sa dai cu el dă perețiE un nonorocit =))Nu e mai mare ca tine... :laugh2 Spune-mi ce faci acolo ca mi-ai facut pofta... :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Nu e mai mare ca tine... :laugh2 Spune-mi ce faci acolo ca mi-ai facut pofta... :laugh2Cabernet sauvignon.... sec
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Te-ai afundat in munca sa eviti sentimentele, de asta ai devenit mai bun la ce faci!Te pupicesc, nu vreau sa te ranesc, nu meriti. :hug1 Auuu...Sincer zic acum. Daca ar munci toti, cum muncesc eu, crede-ma ca Romania ar fi un fel de ...Bulgaria, ca sa zic asa. Pulamea, de multe ori ma mir si eu, ce-am facut bun intr-o viata anterioara, de in viata asta...frec pula...PS. Ai unde sa intrebi, daca vrei, cat si ce muncesc eu :laugh2 Numai ma pupa, ca mise scoala pula. :laugh2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 1, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 1, 2018 Auuu...Sincer zic acum. Daca ar munci toti, cum muncesc eu, crede-ma ca Romania ar fi un fel de ...Bulgaria, ca sa zic asa. Pulamea, de multe ori ma mir si eu, ce-am facut bun intr-o viata anterioara, de in viata asta...frec pula...PS. Ai unde sa intrebi, daca vrei, cat si ce muncesc eu :laugh2 Numai ma pupa, ca mise scoala pula. :laugh2 ti-e rusine s-o bagi pe rromanistan la inaintare? :)ia si tu pula gata frecata, nu te mai obosi inutil...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Cabernet sauvignon.... sec ala e forta! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 ala e forta!Sper sa nu citească aia p-aicisa =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Auuu...Sincer zic acum. Daca ar munci toti, cum muncesc eu, crede-ma ca Romania ar fi un fel de ...Bulgaria, ca sa zic asa. Pulamea, de multe ori ma mir si eu, ce-am facut bun intr-o viata anterioara, de in viata asta...frec pula...PS. Ai unde sa intrebi, daca vrei, cat si ce muncesc eu :laugh2 Numai ma pupa, ca mise scoala pula. :laugh2 M-a sculat Marean deja... mai stau, dar o laba fac si eu azi. :laugh2 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 M-a sculat Marean deja... mai stau, dar o laba fac si eu azi. :laugh2 Pai...puteti face laba in doi :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Pai...puteti face laba in doi :laugh2 3-4-5, neprotejat! :laugh2 :hug1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Pai...puteti face laba in doi :laugh2Daca te bagi... incep preludiul... :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 M a racesc repede... raspuns!Mareane? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Am si eu chef de babardeala vituala... rar. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Nu ai decat sa ma crezi penibila.Sunt cea mai penibila persoana pe care... Crezi ca-mi pasa? Nu. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Screme-te, Keyser, cu tine vorbeam. :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 M a racesc repede... raspuns!Mareane?Am fost la dușM-am epilat regulamentar
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Ferice dă aia care-mi ia coaile-n gura in seara asta .... Un floc n-am lăsat =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Am fost la dușM-am epilat regulamentar Te duci sa futi. ;)Vreau detalii cu lux de amanunte! :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Am belit pula :(N-am gionson beibi :( Pot să dau cu lubrifiant durex ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Te duci sa futi. ;)Vreau detalii cu lux de amanunte! :laugh2Ma pregătesc dă labă :)
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 1, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Iunie 1, 2018 da i cu afershave =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum