Sari la conținut

Vreau partener de viata... :)

Postări Recomandate

• Oras:*
Postat

Am mai spus ca o relatie cu un barbat care imi cunoaste trecutul mi se pare imposibila.

A fost un moment, nimic mai mult.

Daca ganditi asa, va puneti singura piedici. Sunt doua posibilitati:

1. Lasati lucrurile asa cum sunt, fara sa schimbati nimic - dar am inteles ca asta nu prea va place si sunteti uneori melancolica din acest motiv.

2. Incercati o relatie cu un barbat dar ii ascundeti trecutul. Ar putea merge dar daca afla de asta, totul se va darama si ajungeti de unde ati plecat. De asta am vorbit de sinceritate.

Ideea e ca nu este imposibila o relatie cu un barbat care va cunoaste trecutul, totul depinde de dvs si de el. Cu alte cuvinte, o a treia varianta nu e imposibila. V-am spus ca nu toti va vor judeca pentru trecut. Daca insa credeti ca toti va vor reprosa asta atunci intr-adevar nu mai sunt decat cele doua variante expuse.

Asta e parerea mea.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-ai cum sa incepi o noua viata fara sa te spovedesti pentru iertarea pacatelor.sa te miruiesc si sa primesti binecuvantarea mea.

Astep spovedania pe topicul meu :pope

Astept cartea pentru spovedanie... In ce priveste miruirea...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ti-am mai spus ca nu exista atata bautura.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Pai nici nu vreau sa ma fut, as vrea sa fac dragoste. :P

Bine pisi!...rezolvam...eu sunt foarte cumsecade

Vizitator
Postat

Daca ganditi asa, va puneti singura piedici. Sunt doua posibilitati:

1. Lasati lucrurile asa cum sunt, fara sa schimbati nimic - dar am inteles ca asta nu prea va place si sunteti uneori melancolica din acest motiv.

2. Incercati o relatie cu un barbat dar ii ascundeti trecutul. Ar putea merge dar daca afla de asta, totul se va darama si ajungeti de unde ati plecat. De asta am vorbit de sinceritate.

Ideea e ca nu este imposibila o relatie cu un barbat care va cunoaste trecutul, totul depinde de dvs si de el. Cu alte cuvinte, o a treia varianta nu e imposibila. V-am spus ca nu toti va vor judeca pentru trecut. Daca insa credeti ca toti va vor reprosa asta atunci intr-adevar nu mai sunt decat cele doua variante expuse.

Asta e parerea mea.

Sa inteleg ca ai fi dispus? :)

Bine pisi!...rezolvam...eu sunt foarte cumsecade

Bine, motanelul meu, sa ma anunti cand ajungi in Bucale.  :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric nu vrei sa vi tu la Baia Mare? vreau sa ma despart de Chancellor...nu mai exista armonie dom'le!

De ce sa vin? Sunt o mie de locuri in care pot călători oricand vreau eu, las soarta sa decidă...ea a fost întotdeauna fidela preferintelor mele! N-am eu treaba cu armonia voastră...

Ia-o, bre, de pe capul meu ca daca ii trag 2 psihologic, nu o mai gasesti! :laugh2

Nu-ti mai fă iluzii deoarece tot pe tine te vor afecta, tinând cont ca te exprimi din neputința de a iti închide gura...cand e prea mult gol in tine!
Vizitator
Postat

De ce sa vin? Sunt o mie de locuri in pot călători oricand vreau eu, las soarta sa decidă...ea a fost întotdeauna preferintelor mele! N-am eu treaba cu armonia voastră... Nu-ti mai fă iluzii deoarece tot pe tine te vor afecta, tinând cont ca te exprimi din neputința de a iti închide gura...cand e prea mult gol in tine!

Femeie, rabdarea mea are o limita.

De la un timp esti complet crizata, te iei la cearta chiar si cu potentiali clienti.

Pasi inceti, dar siguri, in disperarea ta solo ca ne plictisesti cu neajunsurile tale!

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-mi pasa de rabdarea ta cat timp esti incorecta si mincinoasa...si vezi bine că sunt simpatica sa iti arat ca unui copil unde gresesti. Falsitatea oamenilor e ultimul prag, dincolo e cadere liberă si...nimicul!

PS. Iarăsi nu vb. ca Amada acum!

Postat

Sa inteleg ca ai fi dispus? :)

Nu, eu nu caut o relatie sentimentala, nici cu dvs nici cu altcineva. Dar nu din cauza trecutului dvs spun asta ci din alte motive, mai personale.

Insa am vorbit serios despre subiect pentru ca subiectul in sine e unul serios, nu de luat la misto.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Femeie, rabdarea mea are o limita.

De la un timp esti complet crizata, te iei la cearta chiar si cu potentiali clienti.

Pasi inceti, dar siguri, in disperarea ta solo ca ne plictisesti cu neajunsurile tale!

Ba lasami o poza cu tine sau un nr de whatsapp, cati ani ai? te iau eu acasa.

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Amada, acum nu c-as vrea sa te deziuzionez, dar ... casnicia este ca o cetate asediata - cei din afara vor sa intre, cei dinauntru vor sa iasa. :D

(cred c-am mai postat pe undeva chestia asta )

in orice caz, un dram de noroc nu strica :)

• Like 3
Vizitator
Postat

Ba lasami o poza cu tine sau un nr de whatsapp, cati ani ai? te iau eu acasa.

:laugh2 Am un tel pe butoane, nu-l folosesc pentru internet.

Poze nu prea am, urasc aparatul de fotografiat, zici ca sta sa-mi arate defectele...  :laugh2

Ai fost simpatic. ;)

Nu, eu nu caut o relatie sentimentala, nici cu dvs nici cu altcineva. Dar nu din cauza trecutului dvs spun asta ci din alte motive, mai personale.

Insa am vorbit serios despre subiect pentru ca subiectul in sine e unul serios, nu de luat la misto.

Hai sa ma lasam pe mine si sa te intreb un simplu lucru: De ce ti se pare asa de complicat sa ai o relatie?

Multi au zeci, fie de o saptamana sau niste ani...

Nu-ti lipseste nimic pentru asta. decat increderea in sine.

Amada, acum nu c-as vrea sa te deziuzionez, dar ... casnicia este ca o cetate asediata - cei din afara vor sa intre, cei dinauntru vor sa iasa. :D

Huuuooooo! Mi-au intrat ovarele in gat numai cand am citit de casnicie!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu căsnicie. Relație.

Evident, e asezonata. Ierni geroase, veri arzătoare. Ca un stejar vechi de sute de ani sa reziști. 

12 ani de relație vorbește :)

https://imgur.com/YI6BXsT

• Administrator
Reputație: 114488
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Amada uite care sunt conditiile mele:

-trebuie sa iti placa anal,creampie,stockings,penetrare dubla,facials, deepthroat, threesome,

-trebuie sa stii sa gatesti mancare (buna)

-sa nu te deranjeze cand ma prinzi cu alte femei noi in pat

-sa nu fi geloasa

-sa accepti sa intru cu motocicleta in casa

-sa nu ma "freci" la cap toata ziua

-sa lasi pisica sa doarma unde vrea ea (fie pe masa daca ii e somn acolo)

-sa nu te deranjeze cand lucrez mult

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator gvbolovan
Postat

Păi Amada n-a spus că vrea să se mărite, sau cel puțin eu așa am înțeles, vrea doar să facă dragoste cu un bărbat care s-o vadă așa cum este și să-i placă ce vede. Pe termen cât se poate de lung :)

Vizitator
Postat

Păi Amada n-a spus că vrea să se mărite, sau cel puțin eu așa am înțeles, vrea doar să facă dragoste cu un bărbat care s-o vadă așa cum este și să-i placă ce vede. Pe termen cât se poate de lung :)

Termen.... Mereu o problemă. 

Lumea vrea garanții... Nu există așa ceva.

Just sayin' :) 

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

-trebuie sa iti placa anal,creampie,stockings,penetrare dubla,facials, deepthroat, threesome,

-sa nu fi geloasa

Sunt aproape convins că te-a adăugat în lista de candidați  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Mda, oly ti-a spus ceva, dar  imi e teama ca nu ai inteles! 

Daca tu ai o relatia misto cu tine si relatia cu cei din jurul tau o sa fie misto.

Tu... esti o femeie care nu munceste.  Cand spun munca... ma refer la munca. Stii ce zic?  E vorba de a presta ceva ca sa primesti niste bani. 

Tu... esti o femeie care nu  avut o relatia functionala cu niciun muritor! Stii ce zic? E vorba de un iubit pe termen lung, e vorba de o prietena pe termen lung, e vorba de sora-ta cu care nu reusesti sa ajungi la o relatie normala! 

Relatia ta functionala e cu sticla! Stii ce zic? 

Hai bre, ca ai inteles! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:slap2  :slap2  :slap2

A zis ca poate sa joace zaruri daca se simte Dumnezeu! 😈
Vizitator
Postat

-sa nu fi geloasa

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Hai sa ma lasam pe mine si sa te intreb un simplu lucru: De ce ti se pare asa de complicat sa ai o relatie?

Multi au zeci, fie de o saptamana sau niste ani...

Nu-ti lipseste nimic pentru asta. decat increderea in sine.

Acum devine prea personal pentru mine si oricum nu de mine e vorba, altfel deschideam si eu un topic similar. Dar pe scurt, e imposibila o relatie pentru mine. Atat am de spus.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai bre, ca ai inteles!

O băgăm la televizor, scot eu ceva subiect...nu-i greu! Evolueaza pe alta sticlă...
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

-trebuie sa stii sa gatesti mancare (buna)(de preferinta sarmale)

-sa nu fi geloasa

-sa nu te deranjeze cand lucrez mult sau cand ma duc la manele

Mi se par de bun simt conditiile motanului :)

• Like 3
Vizitator
Postat

Daca tu ai o relatia misto cu tine si relatia cu cei din jurul tau o sa fie misto.

Tu... esti o femeie care nu munceste.  Cand spun munca... ma refer la munca. Stii ce zic?  E vorba de a presta ceva ca sa primesti niste bani. 

Tu... esti o femeie care nu  avut o relatia functionala cu niciun muritor! Stii ce zic? E vorba de un iubit pe termen lung, e vorba de o prietena pe termen lung, e vorba de sora-ta cu care nu reusesti sa ajungi la o relatie normala! 

Hai bre, ca ai inteles! 

Nu cred ca ar trebui s-o subestimezi,totusi.

Unele persoane au nevoie de...persoana potrivita,sa sa spun asa.

Nu punem dincolo de izbavire doar asa,ca asa vedem noi lucrurile.

https://i.imgur.com/clKg0ZD.gif

Vizitator
Postat

-sa nu fi geloasa

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Poate sa ma deranjeze ca esti insurat?

Hai bre, ca ai inteles! 

Nu mai abera ca nu ma cunosti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...