Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Sa iasa mirele la joc Cred ca ...a fugit mirele...cu toata viteza inainte :laugh2 :laugh2 :laugh2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 20, 2018 Cred ca ...a fugit mirele...cu toata viteza inainte :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cu tot cu banii de dar? 13
katran Reputație: 1093 Postat Mai 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2018 :laugh2 Am zis ce vreau, nu sper la multe aici.Am fost cam prea melancolica aseara.Am avut un orgasm chinuit si mi-am dat seama ca ceva lipseste... :blushing2 O dai dupa cires ...nu incerca sa te minti singura , esti mai inteligenta de atat . Melancolie ? Fii serioasa ... Ai scapat porumbelul , aia e . Orice fiinta umana doreste un partener de incredere , stabil ... chestia asta e inscrisa in ADN , nu poti scapa de ea . Probabil ai nevoie de un prieten adevarat , lucru rar ... greu de gasit , si mai greu de pestrat . Stiu , e un cliseu de cacat , da' al naibii de adevarat .
xoxobancomat Reputație: 31 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 amada o sa moara o curva batrana si expirata =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 De cand asteptam sa intri sa scrii ceva... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 De cand asteptam sa intri sa scrii ceva... xoxo.jpg :laugh2 Nu e el, asta stie sa scrie. :laugh2 O dai dupa cires ...nu incerca sa te minti singura , esti mai inteligenta de atat . Melancolie ? Fii serioasa ... Ai scapat porumbelul , aia e . Orice fiinta umana doreste un partener de incredere , stabil ... chestia asta e inscrisa in ADN , nu poti scapa de ea . Probabil ai nevoie de un prieten adevarat , lucru rar ... greu de gasit , si mai greu de pestrat . Stiu , e un cliseu de cacat , da' al naibii de adevarat . Exagerezi, nu orice fiinta umana vrea sentimente.Nu ma dau dupa cires sau prun, am spus ca nu este locul unde ar fi cazul sa caut, cu ce ma mint? Ai gresit forumu fata mea. No shit?! :laugh2 1
Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Mai exact la ce te referi cand spui "partener de viata"? Adica vrei sa te mariti sau doar cauti pe cineva care sa te sustina financiar si moral.. ? Adica un fel de prieten cu beneficii intro relatie in care nu se stie daca se va alege praful de ea sau nu.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Mai 20, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 20, 2018 si rozkendra trebuie sa deschida un asa topic!!!
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2018 Si vistantric
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Mai 20, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 20, 2018 le gasim si lor un dorel de pe basculanta
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 si rozkendra trebuie sa deschida un asa topic!!! Pai nu a deschis? Ala cu pula peste 20 cm... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Mai exact la ce te referi cand spui "partener de viata"? Adica vrei sa te mariti sau doar cauti pe cineva care sa te sustina financiar si moral.. ? Adica un fel de prieten cu beneficii intro relatie in care nu se stie daca se va alege praful de ea sau nu. Nu caut sponsor.
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 20, 2018 Pai nu a deschis? Ala cu pula peste 20 cm... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu caut sponsor.Bre,io pot sa-ti fiu doar partener de beutura.Ne imbatam,ne futem si apoi ne batem. 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Bre,io pot sa-ti fiu doar partener de beutura.Ne imbatam,ne futem si apoi ne batem. :laugh2 Apoi te bat ca nu m-ai futut bine? :laugh2 2
katran Reputație: 1093 Postat Mai 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2018 Exagerezi, nu orice fiinta umana vrea sentimente.Nu ma dau dupa cires sau prun, am spus ca nu este locul unde ar fi cazul sa caut, cu ce ma mint? Da ... ne intelegem ca Tanda si cu Manda pe intuneric ... probabil e vina mea . Ti-ai exprimat dorinta de a avea un partener de viata ... asta a fost porumbelul .Ai incercat sa " ecranezi " scaparea si ai dat vina pe o stare de moment ( melancolia ) si pe un orgasm " chinuit " ... asta a fost " minciuna " Intelege , nu te fac mincinoasa ... nu-mi sta in caracter sa jignesc gratuit , mai ales femei . Dar , din coltul meu , eu asa am inteles . Probabil suferi ... si te macina niste griji . Imi pare rau , sincer . Iarta-ma daca te-am deranjat .
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 20, 2018 :laugh2 Apoi te bat ca nu m-ai futut bine? :laugh2Io cred ca o sa ma platesti sa te mai fut odata
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 20, 2018 O sa fie o saptamana plina de divertisment la Vis pe topic. Mi s-au terminat minusurile tocmai la tine, e semn că tre' sa-mi amintesc pe unde dai cu limba si sa ti-o trântesc cum a pățit Picon azi... 😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Da ... ne intelegem ca Tanda si cu Manda pe intuneric ... probabil e vina mea . Ti-ai exprimat dorinta de a avea un partener de viata ... asta a fost porumbelul .Ai incercat sa " ecranezi " scaparea si ai dat vina pe o stare de moment ( melancolia ) si pe un orgasm " chinuit " ... asta a fost " minciuna " Intelege , nu te fac mincinoasa ... nu-mi sta in caracter sa jignesc gratuit , mai ales femei . Dar , din coltul meu , eu asa am inteles . Probabil suferi ... si te macina niste griji . Imi pare rau , sincer . Iarta-ma daca te-am deranjat . Sunt cea mai sincera femeie cu care ai avut ocazia sa vorbesti.Nu este vorba de griji, nu are nici un fel de legatura cu dorinta mea de a face dragoste cu un barbat.Nu este minciuna nici faptul ca dupa ce a trebuit sa-mi imaginez prostii sa temin... mi-am dat seama ca este timpul sa incep sa traiesc momentul intradevar cu cineva... Porumbelul a fost ca am spus-o cand am deschis topicul, era mai bine daca nu o faceam, dar asta este.Daca am stat 7 ani fara relatie, pot sa mai stau, dar daca de acum apare cineva cu care ma inteleg, nu mai fug pentru ca nu mai vreau sa fac compromisuri. As cunoaste daca cineva vrea doar sa ma foloseasca. Experienta vorbeste de la sine. Io cred ca o sa ma platesti sa te mai fut odata Si vrabia malai viseaza, iar marmota invelea ciocolata. :laugh2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 20, 2018 Io cred ca o sa ma platesti sa te mai fut odataAsa face? 😒
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 20, 2018 Asa face? Ai uitat ca ma rugai cu 300 de euro sa te fut macar odata??
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 20, 2018 Sunt cea mai sincera femeie cu care ai avut ocazia sa vorbesti.Nu este vorba de griji, nu are nici un fel de legatura cu dorinta mea de a face dragoste cu un barbat.Nu este minciuna nici faptul ca dupa ce a trebuit sa-mi imaginez prostii sa temin... mi-am dat seama ca este timpul sa incep sa traiesc momentul intradevar cu cineva... Porumbelul a fost ca am spus-o cand am deschis topicul, era mai bine daca nu o faceam, dar asta este.Daca am stat 7 ani fara relatie, pot sa mai stau, dar daca de acum apare cineva cu care ma inteleg, nu mai fug pentru ca nu mai vreau sa fac compromisuri. As cunoaste daca cineva vrea doar sa ma foloseasca. Experienta vorbeste de la sine. Si vrabia malai viseaza, iar marmota invelea ciocolata. :laugh2Ai depasit cei 7 ani, perfect! De-acum începe adevarata distractie...😎
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 20, 2018 Sunt cea mai sincera femeie cu care ai avut ocazia sa vorbesti.Nu este vorba de griji, nu are nici un fel de legatura cu dorinta mea de a face dragoste cu un barbat.Nu este minciuna nici faptul ca dupa ce a trebuit sa-mi imaginez prostii sa temin... mi-am dat seama ca este timpul sa incep sa traiesc momentul intradevar cu cineva... Porumbelul a fost ca am spus-o cand am deschis topicul, era mai bine daca nu o faceam, dar asta este.Daca am stat 7 ani fara relatie, pot sa mai stau, dar daca de acum apare cineva cu care ma inteleg, nu mai fug pentru ca nu mai vreau sa fac compromisuri. As cunoaste daca cineva vrea doar sa ma foloseasca. Experienta vorbeste de la sine. Si vrabia malai viseaza, iar marmota invelea ciocolata. :laugh2Asa au zis toate pana au dat de gustul mirului sfintit.
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 20, 2018 Ai uitat ca ma rugai cu 300 de euro sa te fut macar odata??Nu te cred, întorci degeaba vorba...tu te-ai ținut un an întreg să petreci timp cu mine.Măcar nu esti asa de ieftin ca v-ship, e o vorbă care zice...„Nu e rușinos să fii sărac, rușinos e să fii ieftin. Așa e și în dragoste.Oamenii săraci cu sufletul vor fi de zeci de ori mai periculoși decât cei săraci cu banii. Pentru că banii vor veni și vor pleca, pe când un suflet bogat fie îl ai, fie nu. " 2 35
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Asa au zis toate pana au dat de gustul mirului sfintit. :laugh2 Pune-mi si mie la pachet sa-l ung pe ala care vrea sa faca dragoste... :rax2 :laugh2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 20, 2018 Nu te cred, întorci degeaba vorba...tu te-ai ținut un an întreg să petreci timp cu mine. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Buna gluma asta,numai ca in realitate nu te-as fute nici sa ma platesti cu 300 euro
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum