Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

in Cet stau amice , ma cunoaste toata lumea din cet . nicu , mugurel , anda , tinel , dar stau si in 4-5 cu bogdan la taclale , asa ca nu sunt un lake :) si nu am spus ca are ia personal treaba cu baieti enumerati de mine , ci pizda aia de prietenasu caci il cunosc personal si este o pizda:) asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti:P

vad ca ai ceva boala pe "baiatu" fetii, ia-l si fute-l in cur putin ca prea mult foc ai pe el, serios!

Reputație: 6826
  • Oras:Bucuresti
Postat

iubitu lu amelia e cel mai valoros daca a reusit sa o ia pe ea. sigur are X7 sau X8 :)

doar X7/X8 ?

io zik ca ari tot alfabetul :)))

da cel mai di valoari ie ca o ari pi tanti amelia :)

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

doar X7/X8 ?

io zik ca ari tot alfabetul :)))

da cel mai di valoari ie ca o ari pi tanti amelia :)

mare adevar ai grait

http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2014/04/spain-opening-up-worlds-most-expensive-restaurant.gif

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
Postat

in Cet stau amice , ma cunoaste toata lumea din cet . nicu , mugurel , anda , tinel , dar stau si in 4-5 cu bogdan la taclale , asa ca nu sunt un lake :) si nu am spus ca are ia personal treaba cu baieti enumerati de mine , ci pizda aia de prietenasu caci il cunosc personal si este o pizda:) asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti:P

Bai popandau obosit ce esti !! Cine pnm esti tu ma ? Daca ai pula in pantalonii aia , ia suna-ma ca vin eu singura sa vorbim ! Stai la cet ? Stai linistit ca aflu eu cine esti ! si te banui oricum :)) Apropo ca vad ca tot insisti cu pestele , NU AM PESTE !! Si asa cum bine stie toata lumea, nici o fata care face meseria asta nu foloseste numele real sau e singura de capu ei ! Dar nu inseamna ca au peste . Iar tu daca erai asa un smecher nu scriai aici nimic , si ma cauta-i pe mine sau cred ca iti e putin frica de ceva .. vezi sa nu cumva sa fi futut in cur .. ai grija ! 

Reputație: 6826
Postat

da io ma gandesk ci pareri ari roxanica di toata poviestea asta

oari di ce tace ia si nu zice nimik

posibil ka ie ocupata cu diplasarili iei :)

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

da io ma gandesk ci pareri ari roxanica di toata poviestea asta

oari di ce tace ia si nu zice nimik

posibil ka ie ocupata cu diplasarili iei :)

O deplasare la/cu witeck? :)

Postat

prietene, nu te consider asa periculos dar daca tu ai fost cel de azi, pe ce-am mai sfant ca nu scapi cu viata din mainile mele indiferent ca ai sau nu tangente cu lumea din partea asta a constantei mi se rupe pula de ce poti tu sa faci si orice, data viitoare in mortii ma-tii cauta calumea apartamentul in care locuiesc numai intra peste tovarasii mei in casa futu-ti anafura ma-tii sa-ti fut, ia-ti garda fraiere nu stii de unde vin ;) RIP

Postat

pai si atuncea dc, te mai agiti atata cordaciune mica:P daca tot pleci in afara , drum bun. Si mai usor cu vorbele alea , ca prietenul tau facea Lupte cu mine la sala si se-ar putea sa ai rup o mana asa de placere in contul tau :D.. toti sunteti smecheri in fata tastaturi , dar in realitate niste pisorcosi :).

ce lupte faci tu ma saracule te astept pe saltea sa vedem ce lupte faci tu

Postat

Buna seara :girly ! Ce facee baietiii ?  :laugh2

post-66810-0-50115200-1464106859_thumb.jpg

• Like 9
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pe barosaneala :)) ca sa raspund in acelasi ton :))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Adica...asa cum ne place noua!!  :laugh2

Postat

Ce mai fac baieti ? Tot la meci ? Va pup , o seara frumoasaa !! Si HAI ROMANIA !!! :) :*

post-66810-0-82594100-1466008827_thumb.jpeg

• Like 6
  • Oras:Necunoscuta
  • Oras:Necunoscuta
Postat

Ce delicatesa de femeie! Ce aveam in Constanta si eu nu stiam!

Fara suparare, trebuie neeaparat sa faceti 39 de pagini cu tot felul de comentarii inutile?
Am stat sa ma uit pe fiecare pagina sa nu pierd vre-o fotografie cu superba noastra zeita

si sincer m-am enervat! Atatea replici si comentarii care nu isi au rostul, puteti vorbi in privat!

Ganditi-va si la cei care stau sa rasfoiasca toate aberatiile voastre! 

Postat

Te-ai enervat? Nasol, ia-ti si tu jucariile si du-te acasa :)

De la replici de genul celei facute de tine se ajunge la tot felul de discutii aprinse si in contradictoriu si voila, se umplu 39 de pagini de aberatii. Deci, multumim de informatii, ne-au ajutat enorm ;)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

Ganditi-va si la cei care stau sa rasfoiasca toate aberatiile voastre!

Kam asa kum te-ai gindit si tu ? Sauuuu...abieratiile tali ie mai putin aberanti dicit aberatiili nastri ? Io nu ma supar...da cari ii "utilitatea" ta aciliea ? Daca ai citit kear tot oi vazut ka delicata nu iera kear dlicata di la bun ancieput. Moi pi urma o divint dielicata..dupa cie io tricut si iei ienervarilii...asa ka nu ti ienerva nici tu..ca nari sens ! Sper ka tu ai vizitat fata si ai cie sa ni poviestesti..asa ka in loc di niervi baga o recenzii. Ka altfiel, dak nici makar nai chemato pi Annah...ai kam fi tu pria aberant, nu ?!
  • Like 1
Postat

Off gataaa !! Daca vreti imi fac un cont fals si pun o recenzie ? :))

• Like 4
Postat

Eu zic ca ar cam fi cazul! Dar sa fie macar la fel de prost alcatuita ca cea a fetei care merita controlata la creier :) :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Tali...cind ti referi la Sandi Bell Tamparinii nu ie coriect "controlata la creier"...ie mult mai bini "controlata di creier !   :laugh2

Annah...tiai negritt fata ? Baga si to o pozika cu titelele alia mari si bronzati !  :138x

• Like 1
Postat

Ma mai duc de 3-4 ori la plaja si dupaia

• Like 2
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

dupa aia sa treci pe la mine sa iti fac citeva poze , am pregatit si lenjerie speciala pe masura ta .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Buna ziuaa ! :* Am un anunt foarte important ! De luni scapati de mine :)) , voi pleca din tara ! Vaa pupii dulce si sa ne auzim cu binee !

Postat

Fataaa...undi pelea mea ti dusi ? Makar pi picior di plecari, ka tot tiai bronzat pelisica...baga nisti pozi di oftica !!!  :wink2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...