Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Oras:Necunoscuta

Kam asa kum te-ai gindit si tu ? Sauuuu...abieratiile tali ie mai putin aberanti dicit aberatiili nastri ? Io nu ma supar...da cari ii "utilitatea" ta aciliea ? Daca ai citit kear tot oi vazut ka delicata nu iera kear dlicata di la bun ancieput. Moi pi urma o divint dielicata..dupa cie io tricut si iei ienervarilii...asa ka nu ti ienerva nici tu..ca nari sens ! Sper ka tu ai vizitat fata si ai cie sa ni poviestesti..asa ka in loc di niervi baga o recenzii. Ka altfiel, dak nici makar nai chemato pi Annah...ai kam fi tu pria aberant, nu ?!

Draga nu stiu ce ai scris tu acolo, ca nu inteleg nimic, dar te-as sfatui ca mai intai sa inveti sa scrii, dupaceia sa comentezi.

Link spre comentariu

Buna ziuaa ! :* Am un anunt foarte important ! De luni scapati de mine :)) , voi pleca din tara ! Vaa pupii dulce si sa ne auzim cu binee !

Annah, sa stii ca eu nu ma bucur ca pleci! CAND TE INTORCI?  Mie imi placi maxim, am salvat pozele tale si tot pe ele ma masturbez, ai un fund fantastic de bun, si mare si bombat, ti-as da numai limbute in el, vino pe la Cluj si te iau doua ore nu una!! :)

Link spre comentariu
  • Telefon: O prostituata umila e visul unei nopti de vara
  • Oras:Worldwide

Cand ti am vazut sprancenele m am gandit direct la video`ul asta sa moara Andrei Versace https://www.youtube.com/watch?v=NbdhMizCM9w  :))))))))

Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

octogonale esti un prost fata asta arata de vis la fata nu gasesti multe in orash ca ea

poate daca te-ar suge putin ai intelege cum sta treaba cu ea

• Minus 1
Link spre comentariu

octogonale esti un prost fata asta arata de vis la fata nu gasesti multe in orash ca ea

poate daca te-ar suge putin ai intelege cum sta treaba cu ea.

1 Proasta pula a fost la curu` lu` ma-ta !

2 Pentru faza cu suptul, pentru mine tarfele sunt un produs contra cost si m ar suge doar daca i as da 100 de ron sau cat pula mea are ea tariful !

3 Nu stiu cand pula mea am afirmat eu ca gasesc ca ea peste tot !

4 Plateste Fute Pleaca ! gen "Eat Pray Love" 

5 Nu dau doi bani pe tine si pe parerea ta de sclav limbist !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

1 Proasta pula a fost la curu` lu` ma-ta !

2 Pentru faza cu suptul, pentru mine tarfele sunt un produs contra cost si m ar suge doar daca i as da 100 de ron sau cat pula mea are ea tariful !

3 Nu stiu cand pula mea am afirmat eu ca gasesc ca ea peste tot !

4 Plateste Fute Pleaca ! gen "Eat Pray Love" 

5 Nu dau doi bani pe tine si pe parerea ta de sclav limbist !

nu pot sa nuti dau dreptate insa comentariile tale aici pe forum pana acum nu au fost decat cretine ceace mie imi face o deosebita placere sa le citesc. cu cat mai multi jegosi ca tine sau ca mine sau ca lentila cu atat mai bine si scopul meu aici o sa se apropie de tinta foarte repede.

stii tu cand esti incult si nu ai carte ca un peste tigan cum sunt eu nu poti altceva sa faci decat sa dezbini si sa cuceresti.

oricum aceasta postare nu o sa fie bagata prea mult in seama asa ca sa-mi sugi pula bai martalogule tu si cu tot neamul tau la balamuc.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Draga nu stiu ce ai scris tu acolo, ca nu inteleg nimic, dar te-as sfatui ca mai intai sa inveti sa scrii, dupaceia sa comentezi.

Draga,

In esenta, acolo am etalat un punct de vedere pertinent, fata de abjectiile expuse de tine, prin care evidentiam lipsa de utilitate a implicarilor tale pe acest topic, dar si in cadrul acestei platforme elecronice de socializare. Eu te-as sfatui sa nu mai sfatuiesti, pur si simplu datorita faptului ca nu esti tu un etalon de gandire si orientare sociologica si culturala postmodernista ! Urmatoarea ta postare, zic eu, te incadreaza definitv in zona nerationalului.

Annah, sa stii ca eu nu ma bucur ca pleci! CAND TE INTORCI? Mie imi placi maxim, am salvat pozele tale si tot pe ele ma masturbez, ai un fund fantastic de bun, si mare si bombat, ti-as da numai limbute in el, vino pe la Cluj si te iau doua ore nu una!!

Post Scriptum : Oi prisieput akusica omu ku laba...linjeameai lindiku intrieg pi tata lunjimea lui !

:)))))

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour

Vaai ce ati facut aici ?? Domnul ce nu ai loc de mine , te rog da-mi mesaj pe whatsupp sa te intreb ceva ! Si ca sa va mai agit putin , ca asa imi place ! Vreau sa va mai arat putin din grasimea si frumusetea mea :))) puuup

post-66810-0-27313100-1469188754_thumb.jpeg

post-66810-0-70226700-1469188766_thumb.jpeg

• Like 7
Link spre comentariu

Buna ziua dragilor ! Am revenit la voi ! Numarul de contact este acelasi ! Serviciile sunt sex oral , normal , finalizare orala , deepthroat , masaj ! 200 ron / h + taxiul !

Va rog frumos sa specificati unde ati vazut anuntul ! Va pup si va urez o zi frumoasa !

post-66810-0-42848300-1473764979_thumb.jpeg

post-66810-0-27948600-1473764999_thumb.jpeg

post-66810-0-52563100-1473765025_thumb.jpeg

post-66810-0-70466800-1473765055_thumb.jpeg

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna ziua dragilor ! Am revenit la voi ! Numarul de contact este acelasi ! Serviciile sunt sex oral , normal , finalizare orala , deepthroat , masaj ! 200 ron / h + taxiul !

Va rog frumos sa specificati unde ati vazut anuntul ! Va pup si va urez o zi frumoasa !

uelcăm bec!:)

pentru oralul ala al tau mai vand inca un rinichi!

perioada de şedere in constanta? nelimitata? nepretuita?:))

• Like 2
Link spre comentariu

Nah...tinietiva di puli acuma...ka fata aista ii atita di talintata, ka va fasi sa va dispara putzulicili !!! ;)

Da Amelio, dar face numai deplasări. Dacă ai reușit să te cafegesti cu ea, nu faci și tu un pustiu de bine să o cazezi la tine? Cine știe, poate iese și de un threesome!! 😅

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...