Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
Postat

Ce program ai Anutza!?

nu am un program ! Suni si stabilim ora !
Postat

Ce mai fac baietii ?? 😘😘 tot cu fetelee ?

post-66810-0-94464500-1477269786_thumb.jpg

• Like 8
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Stimabila și respectabila doamnă Rebeca ; as dori sa va întreb dacă încă mai desavarsiți aceste obiceiuri, de împreunare, a bărbatului cu o femeie și până când veți mai rămâne pe înfloritoarele meleaguri Carpato-danubiano-pontice?

Aștept răspunsul dumneavoastră, pălind în tăcere și paralizie.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

• Like 3
Postat

Stimabila și respectabila doamnă Rebeca ; as dori sa va întreb dacă încă mai desavarsiți aceste obiceiuri, de împreunare, a bărbatului cu o femeie și până când veți mai rămâne pe înfloritoarele meleaguri Carpato-danubiano-pontice?

Aștept răspunsul dumneavoastră, pălind în tăcere și paralizie.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

hahhhahaha , mi-ai facut dimineata frumoasa ! Da inca ma aflu in procesul de imperechere , nu stiu exact perioada dar voi fi aici ! Pup
  • Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Santo...ti âmperikeaza fatuca aista pîna iti sar pivoti din jinjii dila implanturili dentari ! ;)

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Pam pam , pentru ca se apropie perioada sarbatorilor , m-am gandit sa va fac o surpriza !!

AM LOOCATIIIIEEEE ! :))) Pana sambata noapte ma gasiti la locatie ! Stiu este o perioada scurta , dar hai sa profitam ! Ca si zona : magazinele total de pe strada sucevei ! Pretul este 100 lei / finalizarea , 200 ora ! Va asteeept , pupiiiiceeei ! 💋💋💋💋

post-66810-0-14765200-1478185546_thumb.png

• Like 7
Postat

Ah, ce te-as mai bate eu la funduletz pe tine. De ce doar pana sambata? Poate stai in locatie si saptamana viitoare ca vin si eu sa ma joc cu funduletzul tau.

nu promit
  • Oras:constanta
Postat

Macar incearca sa promiti. De mult vreau sa te cunosc si tare imi este ca nu te prind. Poate stai in locatie si sapt viitoare.

daca-i musai,ia-o la hotel! e +50 hotelul,+50 taxiul. dar oralul....de nepretuit!;)

• Like 2
Postat

daca-i musai,ia-o la hotel! e +50 hotelul,+50 taxiul. dar oralul....de nepretuit!;)

stii ca te ador nu ? ❤️❤️❤️
  • Like 1
Postat

stii ca te ador nu ? ❤️❤️❤️

doar atat?

credeam ca ma iubesti!:)

Postat

Buna dimineataa , astazi ma gasiti in locatie de la ora 12 ! Va sarut !

post-66810-0-04984500-1478246501_thumb.jpg

post-66810-0-19562300-1478246514_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:X?Y!Z?K!L?W!&
Postat

Ce boschetara de femeie!! Fa cati ani ai executati la Targusor ? sa nu ma minti ca te pun sub sutana imediat!

• Oras:Undeva
Postat

Ce boschetara de femeie!! Fa cati ani ai executati la Targusor ? sa nu ma minti ca te pun sub sutana imediat!

Esti nesimtit tare, ,,parintzele". Ai luat ban pe un cont si acum ai revenit cu altul pe care sunt convins ca o sa iei din nou ban. In orice caz,sa vorbesti asa cu o femeie nu e f frumos din partea ta.

Postat

Esti nesimtit tare, ,,parintzele". Ai luat ban pe un cont si acum ai revenit cu altul pe care sunt convins ca o sa iei din nou ban. In orice caz,sa vorbesti asa cu o femeie nu e f frumos din partea ta.

Esti prea drastic cu mine cocosule de munte!

• Like 1
Postat

Dar sa stii ca mi se rupe pula de bannari in general si in mod special de acest forum si userii lui ! adica pe mine nu ma retine nimic sa zic ceva de genul "pisicutzule nu ai vrea sa imi sugi belita?!" pentru ca eu spre deosebire de tine nu traiesc in lumea virtuala si pe mine nu ma valideaza un cont sau o reputatie virtuala, pe romaneste "Imi bag pula in tot si toate pentru ca pot" ! hai zzt da-te-n kkt de parlit!

Postat

Dar sa stii ca mi se rupe pula de bannari in general si in mod special de acest forum si userii lui ! adica pe mine nu ma retine nimic sa zic ceva de genul "pisicutzule nu ai vrea sa imi sugi belita?!" pentru ca eu spre deosebire de tine nu traiesc in lumea virtuala si pe mine nu ma valideaza un cont sau o reputatie virtuala, pe romaneste "Imi bag pula in tot si toate pentru ca pot" ! hai zzt da-te-n kkt de parlit!

nu vrei sa muti scandalul in alta partee ?

Postat

Parli-ti-as curu' ala de negru fictiv ce esti si baga ti as vocabularul in pizda la maica ta , ca sa te satur de abuzat tastatura.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...