Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Dieci...ka sa fii clar: mii di fatuca aista Anna Ribeka imi plasi mult ! Asa ka nam sa partisip sa ii fak topingu varza. Dak vrieti...va astiept la Tamparina pi toping !!!

:)

O iubim tare pe annah :) si cand te gandesti ce intrare furtunoasa a avut pe forum :)
  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:CT
  • Oras:CT

Coriect...dar fata sio vizut erorili...lio coriectat...ie futaca...picali di consiecinta: No Problem !!! Bravo la ia !!!

;)

P.s. Si pi diasupra ie si secsi !!!

Hehe acum 10 ani in disco No Problem l-am vazut prima oara pe fratele....mi-era si rusine sa stau cu el de vorba dupa concert.
Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

Hehe acum 10 ani in disco No Problem l-am vazut prima oara pe fratele....mi-era si rusine sa stau cu el de vorba dupa concert.

cristiiiii, ba cristi

rusine sau emotii

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Salutare domnilor!

Acum ceva zile, m-am hotarat sa-i fac o vizita domnisoarei Anna. Sunat, stabilit si ajuns la locatie, undeva in Faleza Nord, destul de aproape de locatia Paulei, dar apartamentul este destul de vechiut. Am ajuns in tona si am descoperit ca mai avea o colega, domnisoara cu tatuaj mare in jurul gatului, care arata destul de bine, desi este cam bronzata sau cel putin asa mi s-a parut mie.

Am facut un dus si am trecut la actiune cu Anna. Oral, normal si finalizat in balon. Domnisoara este foarte simpatica la fata, dar...pozele o avantajeaza mult! Prea "dospita" pentru gusturile mele! Ca s-o zicem pe-aia dreapta, e grasa rau, tocmai buna pentru amatorii de bbw!

Este singurul minus, din punctul meu de vedere, in rest, ca si raport pret - calitate, merita. Am lasat 100 ron, iar door to door sa zic cam 40 minute; nu te grabeste si vorbeste frumos.

Nu dau note, iar de revenit...da, daca se pune pe slabit! ;)

Numai bine si spor in toate!

• Like 13
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...