Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

"Viky Matura" ie un brand name...o franşiză !!! Tu sună la număru ciela si sigur se gasieşte o baba să ti rizolve !!!

:))))))))

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ohooo,o stiu pe Viky aia blonda de cand eram mic,prima data cand am futut-o lucra la tanti Claudia aia de pe langa OMV.

Dupa aceea am mai dat de ea undeva pe Ferdinand aproape de gara acolo era singura,dupa aceea am mai fost langa Rapid unde statea cu una Moni parca,si de aici a iesit confuzia cu Viky si Moni.Nu se mai stie care cum cunt,dar pana la urma nici nu conteaza atata timp cat este veselie :laugh2

• Like 2
Postat

Da si Tanti Claudia ceia ku voce aspră ci coardă clasică pi vechi iera !!! :))))))

Postat

Mah Cta...da cie te scîrbieşti aşa...ka mamaili işi scoati protiezili cînd faşi FK !!! :)))

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Pi buni ??? Nu şio pensionat cutiia fermecată ??? :))))))))

Po sa zisi ci vvrei, dar chiar are gurita fermecata!
  • Like 2
  • Oras:constanta
Postat

Ehee,inca-i vie si lucreaza!

Guritza e minunata...stie ce sa faca cu ea...

• Like 1
  • Oras:GANGSTERS PARADISE
Postat

ma gandeam ca as fute o matura smechera, si noua, dar tiratoarea in care vroiam sa ma descarc, cum ii zice si porecla, s-a tirat, m-am enervat, avand pula in erectie de vreo 15-20 de minute, si deja simtind dureri enorme, si coiul drept dandu-mi socuri intre buric si zona pubiana, decid ca ar fii timpul sa-i fac o vizita gilf-ului, care surprinzator, arata muuult mai bine ca ultima oara (anul trecut) si hau miau, ajung in zona, desi relativ tanar, sunt demi senil, mi-a luat ceva sa-mi aduc aminte ce si unde tre sa ajung, imi aduc aminte si numarul de interfon, doar e tizu zilei mele de nastere, urc sus, o vad, mai luminoasa asa la fata, incep sa inspectez casa ca un bagacios dala muist, nu-s genul, dar o vroiam pe baba cealalta, imi aruncase niste priviri data trecuta si in capul meu deja trasam o escapada la 2 granny cu tot felul de picanterii, deocheli, si cum o sa-mi indes pula in esofage, orificii vechi si poate satule de tot felul de bosorogi ( aici ma refer la daia fosile 80-90 de ani ca zicea vicky ca o tot dispera unu de 89 de ani sa faca un outcall pt shaw ) si cat strange femeia hainele de la uscat, eu ma las la pula goala, si o las zglobie prin apartament, ma arunc in pat, imi fac tot comfortul, vine si vicky, incepe sa se dezbrace, ba creca sunt necrofil ceva de genul, ca mataranga pur si simplu pe masura ce arunca hainele de pe ea, trecea de la un level la altul, se pune in lateralul meu si incepe sa ma suga, o suge perfect, imi face softul ala deep, cu multe bale, dar parca ma plictiseam, si incep sa-i caut pizda, avea chilotii inca pe ea, si-i da jos, si incep sa-mi plimb degetul pe acolo, si deodata, o vad pe shaica ca reactioneaza exact cum imi place mie, ba sarea, ba isi lua spasme, vorbea cu pula-n gura, zic, eheee stai asa ca te curentez pana ma opresti, si asa a fost, a durat ceva momentul acesta, dar mi-am luat portia de excitare mentala, puletele era de o tona, pun mana pe el, se simtea asa de bine pielea la cat a umezito, trecuse vreo 15 minute de cand il sugea cu o pofta nebuna, in timp ce avea spasme, si ma ruga sa o las ca am terminat-o doar din degetel =)), ii zic sa puna prezervativul, si sa ma calareasca, a venit intr-un reverse cowgirl, ii framantam bucile, vazandu-i ochiul ala maro, dupa ceva vreme o rog sa treaca capra, urmand sa termin, pragmatic pe fata ei, scapandu-i cativa stropi in ochi, dar baga-ti pula, e fata mare, daca nici acum nu e obisnuita cu usturimea ochilor de la sperma csf eu...ncsf...

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

Deci , adresa cu granny ... de top.

na gindeam ca fumat bine ,poate fi experienta maxima .

eu n-am mai fost de vreo 4 ani pe acolo.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

chiar iti recomand sa treci pe acolo, mai ales pana in orele 16, cnad e si cealalta bunicuta :D :D care sincer ma incita maxim, incerc sa-mi imaginez cam cum arata in tinerete, si cam ce ar fii iesit daca....hai ca-mi iau filme,  ciocane tari !

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Am fost recent , aceeași locație . Am ales un număr cu ambele doamne . Acțiune buna , M am lăsat lins in fund de doamne , futut pe amândoi , le am pus sa și dea limbi între ele . Ca și aspect granny dar își fac treaba elegant . Nota general pentru sex -9 , pentru aspect 6 . Recomand pentru o descărcare Ok !

• Like 3
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Am fost recent , aceeași locație . Am ales un număr cu ambele doamne . Acțiune buna , M am lăsat lins in fund de doamne , futut pe amândoi , le am pus sa și dea limbi între ele . Ca și aspect granny dar își fac treaba elegant . Nota general pentru sex -9 , pentru aspect 6 . Recomand pentru o descărcare Ok !

cat te-a costa distract? cat time?

Postat

În numar de telefon... activ....?

cel din titlu 0724 842 356

• Oras:Munte
Postat

In ultima zi de pribegiala prin Constanta(adica ieri), curios sa o vad pe aceasta doamna, ma parchez in zona stadionului, o sun dimineata pe la 930 si raspunde de la primul apel. Ma indruma pas cu pas pana la locul faptei.Din spatele usii apare o doamna la vreo 52-54 de anisori numai in chilotei rosii, par castaniu, tatisoare bunute, burtica , inaltimea cam 1,60-1,65.In urma prezentarilor facute nici acum nu stiu care ii este numele de scena. La telefon m-a intrebat de unde am nr de telefon eu raspunzand ca il am de la un prieten.Ma invita la baie apoi in camera de lucru.Camera mobilata in stil vechi dar curata, patul cu lenjerie curata. Ma intreaba ce si cum, eu intreb cat face halatul si raspunsul a fost: 50. Si trecem la treaba pentru care venisem:oralul.Nu am ce sa zic se vede ca stie ce face dar mi s-a parut cam plictisita, dar a luat-o toata in gurita, destul de atenta cu outele.Domnilor cand imi era lumea mai draga suna telefonul( avea parca vreo 3 telefoane), se scuza vorbeste putin si hai din nou la treaba.Cand s-a reincalzit atmostera....suna telefonul.Eu nu am mai vazut asa ceva.Cu juniorul in gura a raspuns si a vorbit la  la telefon. Ii zic sa trecem la un normal pe la spate.Foarte ascultatoare, nu zice nu, dar cam trage cu coada ochiului la ditamai ceasul de pe perete.La pozitia capritei este buna stie sa contreze, geme politicos iar funduletul este inca apetisant. Am terminat in balonas, m-a invitat la baie, imbracat si dus am fost.

Concluzii:

-aspect fizic: 8 pentru varsta ei ok 

-curatenie incamera de lucru si baie 9 

-mirosuri fizice suspecte-fara

-GFE: nici pomeneala

-FK: nu am fost interesat

-oral N: de fapt pentru asta m-am dus.A inceput foarte bine se vede ca este profi,o ia pe toata in gura, dar vorbitul la telefon in timp ce....mi-a creat o stare neplacuta. 7 cu indulgenta

-normal P: mi-a placut.Se infige bine, contre, este ok :9

-anal: nu am fost interesat

-timp de joaca:20-25 minute, nu sunt sigur

-halatul: 50

Cu toata faza cu raspunsul la telefoane, eu cred ca o sa revin dar o sa o atentionez sa-si lase telefoanele la bucatarie.

Per total pentru o descarcare rapida merge.

Spor la toate.

• Like 9
  • Minus 4
Postat

Salut <maturul>,la ce nr te tel ai sunat de ti-a raspuns d-na 50-52 ani,roscata...?

Mersi anticipat

Postat

Salut <maturul>,la ce nr te tel ai sunat de ti-a raspuns d-na 50-52 ani,roscata...?

Mersi anticipat

0724.842356 nr cel din titlu.Are parul castaniu inchis.

Mersi anticipat

• Like 5
  • Minus 4

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Am sunat la nr din topic și mi-a răspuns altcineva spunând că este o greșeală. Știe careva alt nr?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...