thomaso11 Reputație: 245 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2019 victorinho, a scris cineva mai sus cum ca ar fi apărut și o tipă tinerica, ne poti confirma?? O tipa tinerica in afara de cele două bine cunoscute doamne mai învârstă (blonda foarte solicitata si moni) intrau amândouă cu 70 lei ...Asteptam sa ne confirmi daca ai sesizat si vreo jună asa cum s-a exprimat un membru mai sus ....Multumim 1
victorinho Reputație: 34 Postat Iulie 24, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 24, 2019 Nici o tinerica, era doar cea bruneta, foarte jovial a tanti, primitoare, pe ideea de,, ia zi la mama, vrei o sa ti fac o muie?
alexander88 Reputație: 47 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2019 Nu e nicio tinerica! Am fost eu acum vreo doua saptamani si am intrebat de tinerica si a zis ca: "Vorbește lumea!" .... Nu vrea ea concurență tânără pe post că ar pierde ea, mi-a si zis ca ar mai aduce una tânără doar daca ar lucra impreuna pentru ca ea are deja clientii ei si nu i-ar conveni ca ăia sa mearga la tinerică... Blonda, am înțeles tot de la Moni, ca s-a retras pentru un an ca are grija de un nepotel, s-a reprofilat!
thomaso11 Reputație: 245 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2019 Da , așa mă gândeam și eu ca nu o sa ii convina concurenta ....Am înțeles, va multumesc tare mult pentru raspuns Eu am mai fost la doamna si cand o sa am chef o sa mai merg ....Spor sa aveti
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2019 ...Blonda, am înțeles tot de la Moni, ca s-a retras pentru un an ca are grija de un nepotel, s-a reprofilat!...Pizdai seama ci conversatiii ari bunicuta in parc cu nepotelu...cu celilante bunicute... - Da doamna, si pi ala lam subt !!! Uite si pe ala din colt cu nora si nepotica...si pe ala care vinde inghetata. Îi vezi pi aia doi cari joaca table pi banca...pi ala din stinga lam loat in bot in 1976...iara ala din dreapta iam facut un rimming primavara trecuta...ca nu i se moi scoala !!! :)))))))) 1
inderel Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2019 Postat Iulie 28, 2019 Hello! Vreau sa i fac o surpriza sotului...caut o tipa pt sex in 3 , el, eu ai ea. Imi recomandati pe cineva?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 28, 2019 Ma ofer io !!! :waytogo 1
hatishanti Reputație: 22 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 final daca a gesit alta locatie stie cineva ..
cutrasenzuala Reputație: 44 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Inca nu , e in cautari , urmeaza alta locatie in curand
hatishanti Reputație: 22 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Daca a gesit alta locatie stie cineva ??
alsahia Reputație: 2731 Postat August 9, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 9, 2019 pai suna si vezi
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 9, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 9, 2019 alta locatie?
alsahia Reputație: 2731 Postat August 9, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 9, 2019 clientul apelat nu poate fi contactat
depyedepye Reputație: 36 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Nu mai presteaza vis a vis de Doraly, bunicutele ?Ce mai stiti de ele?Nr din titlu, vad ca e inchis.Aveti alte numere ale bunicutelor??
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 9, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 9, 2019 Nu mai presteaza vis a vis de Doraly, bunicutele ?Ce mai stiti de ele?Nr din titlu, vad ca e inchis.Aveti alte numere ale bunicutelor?? poate s-au mutat la cimitir ..bunicutele
cutrasenzuala Reputație: 44 Postat August 10, 2019 Postat August 10, 2019 poate s-au mutat la cimitir ..bunicutele Gica , am fost eu exact acum o saptamana , dar Moni cauta o noua locatie , probabil ca nu si-a stabilit ogeacul. Confirm ce a scris un coleg mai sus , acum cateva luni am intalnit si eu o caprioara in tona dar a fost ceva trecator. In momentul de fata singura care presteaza e Moni.
depyedepye Reputație: 36 Postat August 10, 2019 Postat August 10, 2019 Pai si Viky care e ? Aia mai inalta?Nu mai presteaza?
cutrasenzuala Reputație: 44 Postat August 11, 2019 Postat August 11, 2019 Pai si Viky care e ?Aia mai inalta?Nu mai presteaza? Vicky e blonda , ultima informatie e ca s-a retras sa aibe grija de nepoti sau stranepoti :laugh2 :laugh2 . Aveti , putina rabdare ca Moni va reveni in fenomen cat de curand
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 15, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat August 15, 2019 salut , cand am chef de o muie merg cu drag la ele. la inceputul lui iunie am vazut in apartamentul binecunoscut si o tanara juna. din cate am inteles domnisoara isi satisface stagiatura urmand a intra pe piata pai bine bre nea lipps , o vazusi, bravo , da zine si noo de junica , pa unde o mai gasim, ca milfuri gasiram singuri , cu astea neintarcatele e mai cu chin gasitul.uite io facui gest siti dadui toati bulinile verzui , chiar daca nu apreciez ce mizgalesti talica pacilea , shiti mau dau si dacu incolo daca mai arunci si matale un pont doua ca pinacu cam futui tot ce misca si nu misca pin costanta si imprejmuiri , de la june pinla mamaite si intrai in pana da muieri ca icisanu mai mizgeleste neam vreun contaran despre muierile nestiute sa afle si mandea o indrumare,
hatishanti Reputație: 22 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 mai stie cineva de ei daca a gesit locatie ?
hatishanti Reputație: 22 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Azi am vorbit din nou cu Moni... tot spune nu a rezolvat inca cu locatie.. dar e ceva a gesit linga bcr la gara... mai stie cineva noutati..
depyedepye Reputație: 36 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Pai unde sta momentan ??La domiciliul clientului presteaza?Sau a prestat vreodata??
hatishanti Reputație: 22 Postat August 22, 2019 Postat August 22, 2019 a gesit loactie am intelegi linga bcr gara,, dar mai dureaza sa intsaleze asa am intelegi
el futadero Reputație: 62 Postat August 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2019 Salutare! Am sunat-o in dimineata asta pe duduia Moni,si se pare ca si-a gasit locatie. Am fost indrumat catre bcr-ul de langa parcul garii. Nu am ajuns inca la ea in noua locatie,dar o voi face curand. Ciocane tari.
glclaudiu Reputație: 96 Postat August 26, 2019 Oras:Oraș Oras:Oraș Postat August 26, 2019 A deschis domnișoara prăvălia. Lângă BCR-ul de la gara, la un bloc de 4 etaje, la etajul 1. Singurica deocamdată, și locația încă e in remodernizare. Același oral bun și ieftin. Dar au trecut anii cam repede peste Moni. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum