Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am trecut si eu ieri pe la doamne...undeva pe bld. 1 Mai, vis a vis de stadionul Portul....

voi fi scurt: 

curatenie 10

locatie 10

ambienta 10

doamnele (impreuna) 10+

am stat doar pentru un oral....care depaseste cu foarte mult ce fac gainusele astea tinere care se uita pe ceas......

cu siguranta voi reveni!!!

• Like 4
  • Telefon: 00000
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 00000
Postat

Am sunat astazi la mătușa Vicky si mi-a răspuns colega. A zis ca nu servesc in 3. Mai multe detalii miercuri cand e programată vizita la "domnișoare" :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

salutare tuturor colegilor de pe forum as dori sa stiu si eu daca mai activeaza colega lui moni cea roscata si plinuta cu care era in locatie inainte si cu care se certase pe clienti si nu mai intrau impreuna si daca este cine ma poate ajuta si pe mine cu un nr de tel de-al dansei si cred ca mai sunt colegi inafara de mine care vor sa afle acelas lucru multumesc 

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Eti si mai cum? :))))

• Like 1
  • Oras:ct
  • Oras:ct
Postat

Încă mai activează asta frate ..am tot vrut sa vad ce muie face ca tot o lauda lumea ..dar dupa ce a fost un prieten si a zis k e urata rau, m-am resemnat

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

salutare tuturor colegilor de pe forum as dori sa stiu si eu daca mai activeaza colega lui moni cea roscata si plinuta cu care era in locatie inainte si cu care se certase pe clienti si nu mai intrau impreuna si daca este cine ma poate ajuta si pe mine cu un nr de tel de-al dansei si cred ca mai sunt colegi inafara de mine care vor sa afle acelas lucru multumesc 

suna la numarul din topic, zii ca, fa-ti singur filmul defapt ce pula mea...iti zic doar ca inca activeaza, si acum are o noua babeta langa ea, si a2a babeta e chiar caterinca =)))

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Interesant, 

Bunicu sta la Constanta, sau aproape, poate o sa ma duc cu el la doamnele.

Postat

colegul 2323 prietenul tau sigur a dat de colega noua a monicai care nici mie nu imi place ( sa fim intelesi in casa sunt trei doamne cea care fac eu referire este prima colega a lui moni cea cu care s-a certat din cauza clintilor prietenul tau a prinso pe viky sigur 

Postat

Vizitat dupa laudele aduse de confrati.

Vizavi de stadion , indicat la telefon pas cu pas chiar daca nu stiam zona. Ajuns in ap. Am fost pus in stand by cam 10min, mai era un client in casa care trebuia terminat. Nimic deranjant, patul era fara cearsaf fara nimic, deranjant aici.

Am vrut doar un oral din partea doamnelor sau mai bine zis a bunicutelor.

Oralul din partea celor 2 a fost Ok bunicel dar nu wow. Ma asteptam la ceva mai bun , cu scuipat etc.

Anilingusul lor a fost piesa de rezistenta

Locatie -6

Prestatie(oral) - 8

Halat - cerut 70 , lasat 100

Nu cred ca o sa mai revin

• Like 3
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Daca aveai oral doar de la Moni era wow, dar te-ai lasat pacalit de pret si ai intrat cu amindoua.

In plus normal ca la Moni rar gasesti ( poate doar la Anonna daca revine) sa ti-o impinga afara doar din contractie nu stiu daca ai mai intalnit.

• Like 2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salut tovarasi! Azi am zis sa vad cu ochii mei dc laudati atat de mult. Am Sunat , fiind in zona, am ajuns in 5 min . Intampinat frumos in ap, intrebat daca am nevoie la toaleta, insa veniind de acasa nu am avut nevoie; am fost invitat sa ma fac lejer in camera, unde era decent aranjat, cearsaf pe pat(acesta cam vechi, insa ok) , am cerut sa intru cu ambele "domnite", raspunsul fiind surprinzator, imediat jntram la tine amandoua.

Mam facut lejer, si atunci doamnele au inceput ceea ce voi laudati, un oral facut de ambele ca la carte, cu atentie la ooo si o combinatie intre ele de supt olimpic. In timp ce faceau ceea ce le placea, am intrebat daca fac si anal, atunci amandoua au tresarit si sau scuzat frumos si elegant, nu se poate acum, nu mai facem nici una, "deoarece nu mai vrem probleme "...(raspunsul lor) ..ma rog, leam lasat sa continuie. Dupa cateva minute , una din ele mia luat piciorul si la ridicat in sus , spunand ca asa poate ajunge unde vrea ea: si atunci a venit nebunia cu limbile... dupa cateva minute am fost intrebat daca vreau si putin sex, am stat putin pe ganduri, timp in care le'am rugat sa continuie putin...apoi a mai adresat o data intrebarea,iar atunci nu am mai refuzat.

Terminat triumfator in balonas dupa doua pozitii , si mers la toaleta pt igiena. Nota 9 pt baie, prosop , etc.

Imi cer scuze pt aceasta recenzie, fiind prima , probabil nu e asa cum sperati, insa ce pot spune e ca doamnele sau ridicat la cele mentionate de voi aici!!!

Locatia in sine:7-8, si dupa indicatii am ajuns imediat.

Normal: 5-6

Oral: 10

Halatul a fost 70ron.

Va salut!

• Like 4
Postat

Salut tovarasi! Azi am zis sa vad cu ochii mei dc laudati atat de mult. Am Sunat , fiind in zona, am ajuns in 5 min . Intampinat frumos in ap, intrebat daca am nevoie la toaleta, insa veniind de acasa nu am avut nevoie; am fost invitat sa ma fac lejer in camera, unde era decent aranjat, cearsaf pe pat(acesta cam vechi, insa ok) , am cerut sa intru cu ambele "domnite", raspunsul fiind surprinzator, imediat jntram la tine amandoua.

Mam facut lejer, si atunci doamnele au inceput ceea ce voi laudati, un oral facut de ambele ca la carte, cu atentie la ooo si o combinatie intre ele de supt olimpic. In timp ce faceau ceea ce le placea, am intrebat daca fac si anal, atunci amandoua au tresarit si sau scuzat frumos si elegant, nu se poate acum, nu mai facem nici una, "deoarece nu mai vrem probleme "...(raspunsul lor) ..ma rog, leam lasat sa continuie. Dupa cateva minute , una din ele mia luat piciorul si la ridicat in sus , spunand ca asa poate ajunge unde vrea ea: si atunci a venit nebunia cu limbile... dupa cateva minute am fost intrebat daca vreau si putin sex, am stat putin pe ganduri, timp in care le'am rugat sa continuie putin...apoi a mai adresat o data intrebarea,iar atunci nu am mai refuzat.

Terminat triumfator in balonas dupa doua pozitii , si mers la toaleta pt igiena. Nota 9 pt baie, prosop , etc.

Imi cer scuze pt aceasta recenzie, fiind prima , probabil nu e asa cum sperati, insa ce pot spune e ca doamnele sau ridicat la cele mentionate de voi aici!!!

Locatia in sine:7-8, si dupa indicatii am ajuns imediat.

Normal: 5-6

Oral: 10

Halatul a fost 70ron.

Va salut!

La GFE ce nota dai.Face FK ?

Postat

Mah Pisoiuli...hai să schimbam şi noi numili la topingu aista...căi din 2013...si Vicky atunşea avia 48 di ani. Akuma...dupe atîția ani...io cre kă o âmplinit vro 64 !!!

:)))))))))))))

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...