Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356

Postări Recomandate

• Oras:Intre văi

Am asa o fatezie M.as baga cu inca cineva unu muie unu miscari de tango pe la spate , oare ar accepta un numar la amandoi sau poate chiar o ora , am mai fost pe la dansa si as vrea sa ma golesc bine de tot , careva interesat ?

:snap   :pope  :beex2  

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Am sunat la nr din topic și mi-a răspuns altcineva spunând că este o greșeală. Știe careva alt nr?

salut incearca 0770453485 dar tot asa recomand sa spui ca ai nr de la un prieten care a fost acolo 

Link spre comentariu

spune si tu mai multe despre ea daca se poate, adica adresa si servicii

adresa??..mai ai putin vrei sa stii si ce zodie este mony...si care este culoarea ei preferata,,,,In zona gari pe bul 1 mai......servici...oral normal..anal facea daca nu era colega de fatza..dar daca citeai si tu mai sus ce au scris colegi ciocanari nu mai intrebai. decat de nr de tel actual  :))) puturosule:)))... intr-un timp era si una mai tanara 40 ani intrau amandoua...una te sugea una te lingea in curv:)))))

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator cavadoro
Reputație: 0

este si un milf, tot prin spate pe la emag , una creata pe la 37 de ani.daca nu a plecat din cta.

O stiu , nu mai are anunt, si nici nr. de tel. nu il mai am. Genul buna , rea i-mi faceam treaba cu ea.

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...