Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356

Postări Recomandate

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

are cineva poze sau filmulete cu fetele?

Reputație: 2293
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

care" fete" ? :))))

Dar ce te razi stelica poate ca omul are vreo 80 de ani si de aceea viky si moni pentru el sunt fete la 50 su ceva de ani :)))
  • Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Io creca curînd osa schinbe definitiv locatiia. Creca se muta ân Faleza Nord lînga Unirii. Cica acolo ie un azil jmecher di babe si batrîni !

:)))))))))

• Like 1
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Io creca curînd osa schinbe definitiv locatiia. Creca se muta ân Faleza Nord lînga Unirii. Cica acolo ie un azil jmecher di babe si batrîni !

NU langa Uniri ci chiar pe Unirii. Pe cine intereseaza le pot spune si nr., ptr. a programa G.P.S.-ul :laugh2

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Bai, da' rai sunteti! Eu credeam ca se muta la Central, pardon...central, cat de curand!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Am vorbit cu vi cui astăzi si mi a zis ca a revenit pt ca până acum nu a avut locație cred ca zilele astea îi fac si eu o vizită mai mult din curiozitate pt oral

Postat

Am vorbit cu vi cui astăzi si mi a zis ca a revenit pt ca până acum nu a avut locație cred ca zilele astea îi fac si eu o vizită mai mult din curiozitate pt oral

si pentru cunnilingus si fk nu ?

• Oras:Oraș
  • Oras:Oraș
Postat

E experta doamna...Dezavantaj că trec anii peste ea...Dar de supt o întrece pe Mony!

Postat

As fi vrut si eu sa ajung la doamne, dar am sunat, pe cele 2 numere afisate de-alungul topicului, dar d'na V m-a refuzat spunandu-mi ca nu este nici un anunt sau ceva de genul pe acest numar :((

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

As fi vrut si eu sa ajung la doamne, dar am sunat, pe cele 2 numere afisate de-alungul topicului, dar d'na V m-a refuzat spunandu-mi ca nu este nici un anunt sau ceva de genul pe acest numar :((

Pai nu stiu daca a avut anunt.....

• Like 3
Postat

...As fi vrut si eu sa ajung la doamne, dar am sunat, pe cele 2 numere afisate de-alungul topicului, dar d'na V m-a refuzat spunandu-mi ca nu este nici un anunt sau ceva de genul pe acest numar...

Mah...cie sa zik...la oamini bătrîni trebe sa ti astepti si la dastea ! Senilitatea bato vina so bată !!! Uita ka o pus anunturi !!! Kum ie ku neamţu ala mic ???

• Like 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Se schimba pentru k femeile chiar au rulaj si e mai greu sa stai mult intr un loc cand intra si ies zeci de futaci zilnic ðŸ˜

• Like 2
Postat

corect. nu mai sunt fete.sunt doamne care ofera sex de calitate. :)

Nu moi sint fete ???

Poi dak astea iera fete mamaimea ie doar o adolescenta !!! :))))))))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...