lexluthor Reputație: 1206 Postat Martie 31, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Martie 31, 2020 A fost colega ei din cate am inteles...viky de ceva vreme presteaza singura♂. Auzi pretenaș..înscris Astăzi..tu de unde știi? A cui clona mai ești și tu? Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 31, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Martie 31, 2020 A fost colega ei din cate am inteles...viky de ceva vreme presteaza singura♂viky ??sigur sau Mony? . Auzi pretenaș..înscris Astăzi..tu de unde știi? A cui clona mai ești și tu?Lex,clona implicit promoter sau nu,mai conteaza?? Conteaza de cine face vorbire de Viky sau de Mony!! 4 Link spre comentariu
piataspaniei Reputație: 17 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Traim intr-o tara de cacat unde clonele ataca clone, un exemplu este lexluthor. In 3 luni de zile a reusit sa faca 323 de postari cu comentarii aiuristice si onomatopee, dar el ii ataca pe altii. Fimiar scarba de romanisme neoase Link spre comentariu
jadejune Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2020 . Auzi pretenaș..înscris Astăzi..tu de unde știi? A cui clona mai ești și tu? "Pretenas" nu sunt clona nimanui pur si simplu am raspuns...eu am fost la viky si mereu era singura...nu m-am inscris ca sa ma cert cu nimeni sau ca sa creez cearta✌ðŸ‘🻠Link spre comentariu
Vizitator hot_eggz Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Nu inteleg ce atata zarva la femeia asta! eu am vizitat-o acum 9-10 ani si arata foarte urat oribil de urat nici macar la categoria milf nu trebuia trecuta e baba in pula mea dar prestatile ei erau decente nu te grabea si era de treaba femeia 1 Link spre comentariu
ludovicsprit Reputație: 123 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Pai vezi de aia e vizitata ca prestatiile erau decente si stia meserie,iar gusturile nu se discuta! Link spre comentariu
jadejune Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Pai vezi de aia e vizitata ca prestatiile erau decente si stia meserie,iar gusturile nu se discuta! CorectðŸ‘🻠Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 DACA aveti nr del tel a lui Moni poate sa ne ajuta...ea sigura ultimul periods lingard nicola Visa visit de lidl..e forte importntdaca aveti si nr Vicky poate sa ne dat.. Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Aprilie 2, 2020 DACA aveti nr del tel a lui Moni poate sa ne ajuta...ea sigura ultimul periods lingard nicola Visa visit de lidl..e forte importntdaca aveti si nr Vicky poate sa ne dat..Chiar nu înțelegi ca doar tu aveai toate numerele lor de telefon? 1 1 Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 ba da am intelegi forte bine ... dar unu a zis ca a fost recent si are si poze cu ea dar nu vrea sa dai nr de tel.. frate daca esti aici cu noi toti.. baga.. ce stii adevarat..e un vechi cunoscut dna moni viky.. era la 1 mai unde a stat mult timp.. urma vis vi de stadion si aici a stat mult timp .. urma linga dorally.. urma tomis 3.. garoffite, ultimul era visa vi de lidl icl .. Link spre comentariu
poolux Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 4, 2020 salutare mai stie cineva ceva de Viki? cred ca nu mai are nr ala. as fi vrut sa o mai vizitez nu am mai fost de 2 ani cred.. Link spre comentariu
jadejune Reputație: 1 Postat Aprilie 4, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 4, 2020 salutare mai stie cineva ceva de Viki? cred ca nu mai are nr ala. as fi vrut sa o mai vizitez nu am mai fost de 2 ani cred..Nr asta este ...probabil numai presteaza pt o vreme🤷ðŸ»â€â™‚ï¸0724 842 356 Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 chiar asa nu dam de moni si viky... Link spre comentariu
ozgean Reputație: -104 Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 chiar asa nu dam de moni si viky...tu nu vrei sa renunti sub nicio forma la babele alea?:))) Link spre comentariu
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Aprilie 13, 2020 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 13, 2020 tu nu vrei sa renunti sub nicio forma la babele alea?:))) Chiar asa talentate sunt? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Aprilie 13, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 13, 2020 Chiar asa talentate sunt?. Face o muie de te urci pe pereți..pe bune, cu toate ceke 1 Link spre comentariu
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Aprilie 13, 2020 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 13, 2020 . Face o muie de te urci pe pereți..pe bune, cu toate ceke Viky? Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 numai cine a fost stie... chiar daca e babele..face ca lume .. stiu de cand ... oho .. era la 1 mai.. urma linga stadion .. urma la linga doraly urma linga garofite urma si ultimu era la icil.. si disparut o data ... Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Aprilie 14, 2020 numai cine a fost stie... chiar daca e babele..face ca lume .. stiu de cand ... oho .. era la 1 mai.. urma linga stadion .. urma la linga doraly urma linga garofite urma si ultimu era la icil.. si disparut o data ...Caută alta! Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 recomend ceva seamana ca moni sau viky sau claudia ? Link spre comentariu
ozgean Reputație: -104 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 recomend ceva seamana ca moni sau viky sau claudia ?bunica ta Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 bunica tamultumesc Link spre comentariu
jumpbeak Reputație: 80 Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Vă plac tare bunicele! Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Aprilie 18, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Aprilie 18, 2020 recomend ceva seamana ca moni sau viky sau claudia ?Treci pe Laba! Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Vă plac tare bunicele!off ce buna moni era si vijy era buna.. dar moni e super buna baba.. nu stiu unde a fugit.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum