Sari la conținut

Intalnire

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

Salutare, stand astăzi si ma gândeam oare cum ar fii sa ne întâlnim cei de aici de pe forum la o bere sau undeva unde sa mai putem schimba cate o idee sau sa facem ceva constructiv!!!! Cineva interesat??

• Oras:Iasi
Postat

nu stiu cum ar "fii" dar daca ai avea acces la sectiunea privata ai vedea ca noi ne-am tot intalnit...de prin 2013. :P

era fain  :girly

• Like 7
  • Membru Premium
Reputație: 26732
Postat

@garide,Trebuie să fii cel puțin de culoare galbenă,minim 200 de postări.

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

nu stiu cum ar "fii" dar daca ai avea acces la sectiunea privata ai vedea ca noi ne-am tot intalnit...de prin 2013. :P

era fain  :girly

Lexy tare as vrea sa ma intalnesc cu tine... pana atunci iti trimit pupici virtuali.

• Like 2
Postat

Multumesc, Radu :*

Ti-am trimis mesaj, insa cica ar mai trebui sa mai stergi din ele pentru a reusi sa ajunga si al meu la tine. Pup

• Like 1
Postat

era fain :girly

Dacă nu mai activezi poate ne întâlnim amândoi un pic sa imi povestești sau sa imi arăți cum era inainte😙😙😙
Postat

Ti-am trimis mesaj, insa cica ar mai trebui sa mai stergi din ele pentru a reusi sa ajunga si al meu la tine. Pup

Gata am sters din mesajele vechi. nu stiu cand s-a pus limita asta...pana nu demult primeam in continuare ...si nu am primit nici un fel de notificare ca as avea mesaje in asteptare si nu ar mai fi loc. daca nu imi spuneai tu habar nu aveam. merci :*

• Like 2
Postat

Dacă nu mai activezi poate ne întâlnim amândoi un pic sa imi povestești sau sa imi arăți cum era inainte

Si ma rog de ce as face asta? Crezi ca nu am nimic mai bun (a se citi :productiv) de facut cu timpul meu? 

• Like 2
Postat

Si ma rog de ce as face asta? Crezi ca nu am nimic mai bun (a se citi :productiv) de facut cu timpul meu?

Sa ne cunoastem si sa bem o cafea unde sa imi povestești cum era odata in Iașiul vechi

Postat

@garide,Trebuie să fii cel puțin de culoare galbenă,minim 200 de postări.

Mersi, mai invat cate ceva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...