Sari la conținut

Matura

Postări Recomandate

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Salut caut o matura sami satisfac curiozitatea stiti ceva? Dacă știți astept recenziile voastre . Nu contează cum arata eu o sa o aleg va multumesc

• Like 1
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Si eu caut demult un MILF bun in Iasi, nu am gasit nimic de cand citesc acest forum. Sunt cateva variante in capitala, una din ele am probat-o si chiar mi-a placut. Sper, cat de repede, sa mai bifez una.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
Postat

@pascaru,la capitolul"Mature",pe Iași,stam foarte prost.Eu,de-a lungul timpului,am fost la mai multe mature,dar mulțumit am plecat doar de la Doina,căreia i-am și deschis un topic.Acum are alt număr de telefon și alte fotografii.Vine relativ rar.Am apreciat la ea atitudinea pro clint și "știința" de a produce plăcere clientului prin masaj(de cele mai multe ori local),oral și normal.Eu o recomand cu plăcere.

Săai spor în toate

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

• Membru Premium
Postat

P.S.Am uitat să-ți spun numărul de telefon 0768782479("matură,dornică de distracții").Ultima dată a fost pe 25 mai,ar trebui sa reapară.Are prețuri rezonabile și servicii de calitate

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...