pascaru Reputație: -10 Postat Mai 27, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Postat Mai 27, 2018 Salut caut o matura sami satisfac curiozitatea stiti ceva? Dacă știți astept recenziile voastre . Nu contează cum arata eu o sa o aleg va multumesc 1
coldfusion Reputație: 4351 Postat Mai 27, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Mai 27, 2018 Si eu caut demult un MILF bun in Iasi, nu am gasit nimic de cand citesc acest forum. Sunt cateva variante in capitala, una din ele am probat-o si chiar mi-a placut. Sper, cat de repede, sa mai bifez una. 1
farisau Reputație: 245 Postat Mai 31, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 31, 2018 in capitala pe cine ai punctat? 1
tko Reputație: 38 Postat Mai 31, 2018 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Mai 31, 2018 In capitala una dintre cele mai bune MILF e Eliza0720409064 (unirii, Tribunalul Nou) doar ca trebuie sa ai noroc sa o prinzi availableIar asa de bifat mai sunt:1.Andreea Universitate https://nimfomane.com/forum/topic/448-andreea-0722972763-universitate/ este chiar ea doar ca o avantajeaza pozele putin.2.Ika 0737 965 534
coldfusion Reputație: 4351 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Iunie 3, 2018 In capitala am reusit sa o bifez doar pe Alice.
pascaru Reputație: -10 Postat Iunie 4, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Iunie 4, 2018 Vreau pe Iasi nu pe capitala
Membru Premium baron58 Reputație: 26729 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 4, 2018 @pascaru,la capitolul"Mature",pe Iași,stam foarte prost.Eu,de-a lungul timpului,am fost la mai multe mature,dar mulțumit am plecat doar de la Doina,căreia i-am și deschis un topic.Acum are alt număr de telefon și alte fotografii.Vine relativ rar.Am apreciat la ea atitudinea pro clint și "știința" de a produce plăcere clientului prin masaj(de cele mai multe ori local),oral și normal.Eu o recomand cu plăcere.Săai spor în toate Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26729 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 4, 2018 P.S.Am uitat să-ți spun numărul de telefon 0768782479("matură,dornică de distracții").Ultima dată a fost pe 25 mai,ar trebui sa reapară.Are prețuri rezonabile și servicii de calitate Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum