Sari la conținut

Diana - 0721731876

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Cie mah...tu noi auzit di Chlain.klain ??? Nu sti nimika !!! Ie moi tari ka Calvin Klein. Ie moi tari ka Guessu...ie ciel moi famous brand dila Ceainămol !!! Dak cumpiri 3 pirechi... iti da gratis o oala mari pientru ciorba...da fara capac !!!

Doamni...ci ignoranti sintiti !!! Navieti gram di Feişion ân voi !!!

:))))))))))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

invata fa curva sa scrii

Uiti cari âi triaba bliegovane...

Daca prin absurd iți dovedesc că nu am nici cea mai micã reticență, şi/sau incapacitate, în a mă exprima cursiv, corect, coerent, comprehensiv, într-un stil propriu şi caracteristic, dar însumând în totalitate particularități de manifestare lingvistică specifică zonei geografice a Regatului, scriptic evident, promiți să aplici clitorisului meu atipic si anormal, ca dimensiune desfăşurată, o constantă dar evolutivă presiune orală, formând un vacuum perfect, dar nelipsit de umectarea necesară, pînă la satisfacția mea deplină şi explozivă? Declari solemn în fața tuturor cititorilor, pe care i-ai ofensat prin simpla ta prezență pe această platformă electronicã de comunicare, că vei îngurgita toată esență mea vâscoasă până la declanşarea extazului tău submisiv, pasiv, de autentic "zeu" LGBT?

Aşa ka trieci sămi suji lindicu...fraere !!!

:)))))))))

• Like 6
Postat

Poi cie sa zik un muist handi şi ritard ka ăsta ??? :)

Iel ie ku fututu mortilor...ka dila vii o ia la muii !!! Io âi dau la muii...Pisicu âl lasa fara riespiratii, la cîtã pula îi vîră pi gîtliej !!! Pina si Inesuka ku lindicu iei mic îl fute ân gură !!!

Kum mah mafiotule...interlopu lu mătreață di floci...sa platiesti un cont ku bani griei pi Nimfo...cont di VIP kipurili...si sa tie banize Pisicu pi motiv ka iejti pria prost sa iegzişti pi forum ???!!! Poi io iti dau gratis la muii mah ! Nam platit nişiodata un şfanț sa ma piş pi tini acilea !!! Da io am talient. Tu iejti interlop doar ku măta !!!

:))))))))

Dobitoku !!!

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

aoleu, chiar asa esti ma omule??iti dai ++ singur ,gen " imi plac glumele mele"..

post-255047-0-47804400-1527713549_thumb.png

post-255047-0-73547700-1527713658_thumb.png

• Like 5
Postat

Poi cie sa zik un muist handi şi ritard ka ăsta ??? :)

Iel ie ku fututu mortilor...ka dila vii o ia la muii !!! Io âi dau la muii...Pisicu âl lasa fara riespiratii, la cîtã pula îi vîră pi gîtliej !!! Pina si Inesuka ku lindicu iei mic îl fute ân gură !!!

Kum mah mafiotule...interlopu lu mătreață di floci...sa platiesti un cont ku bani griei pi Nimfo...cont di VIP kipurili...si sa tie banize Pisicu pi motiv ka iejti pria prost sa iegzişti pi forum ???!!! Poi io iti dau gratis la muii mah ! Nam platit nişiodata un şfanț sa ma piş pi tini acilea !!! Da io am talient. Tu iejti interlop doar ku măta !!!

:))))))))

Dobitoku !!!

nu imi mai da valoare Amilico!!

• Like 3
Postat

aoleu, chiar asa esti ma omule??iti dai ++ singur ,gen " imi plac glumele mele"..

Poi doar iel isi da...ka di o ântriebi pi măsa...zişe ka lo gasit la handicapati...si îi da ku minus !!!

:)

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Uiti cari âi triaba bliegovane...

Daca prin absurd iți dovedesc că nu am nici cea mai micã reticență, şi/sau incapacitate, în a mă exprima cursiv, corect, coerent, comprehensiv, într-un stil propriu şi caracteristic, dar însumând în totalitate particularități de manifestare lingvistică specifică zonei geografice a Regatului, scriptic evident, promiți să aplici clitorisului meu atipic si anormal, ca dimensiune desfăşurată, o constantă dar evolutivă presiune orală, formând un vacuum perfect, dar nelipsit de umectarea necesară, pînă la satisfacția mea deplină şi explozivă? Declari solemn în fața tuturor cititorilor, pe care i-ai ofensat prin simpla ta prezență pe această platformă electronicã de comunicare, că vei îngurgita toată esență mea vâscoasă până la declanşarea extazului tău submisiv, pasiv, de autentic "zeu" LGBT?

Aşa ka trieci sămi suji lindicu...fraere !!!

:)))))))))

MAXIM! BLANA - BLANA! ;)

Gen "sauuuu", "ooori" si...."nu stiu d-astea"!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1

• Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

Buna

Am fost mai recent la aceasta "iexcorta",este una din cele doua colege ala lui Lena si care a venit mai recent,locatia e pe Hortensiei dupa cum stiti,pozele sunt reale dar facute bine in avantajul ei,ea e mica de statura,in poze pare mai mare probabil,dar are 1,60 max.

Ca si atitudine, se comporta ok,vorbeste frumos,iti da ce iti trebuie,se implica si isi face treaba,nu figuri sau tras de timp sau alte chestii de genu.

Notare

Normal - 8 cu implicare,contre

Oral - 7 Simplu,bun,fara ceva wow

Anal - Nu

Aspect - 7 arata binisor,o fata oarecare de pe strada,dupa care nu prea ai intoarce capul,dar e ok.

Gfe - 8 se face placuta,comunica,face tot ce spui.

Locatie - 8 apartament curat.

Igiena - 8 nu sa dus la baie dar era curata fara mirosuri suspecte.

Pasarica - 9 nu e larga

Pret - 100/200

Recomandare - da,merita incercata.

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.