Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Tel inchis....la ce oră se deschide prg?

de la 11.00-pana la 20.00
Postat

Salutare, astazi am aterizat si eu la Alexia. Programarea a fost stabilita la telefon si respectata. Locatia in zona Mall Vitan. Garsoniera. Am fost intampinat de fata, pe tocuri. Fata este frumoasa, pe la 1,74, picioare drepte, fund apetisant, slim. Este zambareata, vorbeste frumos. Dupa igienizare actiunea a inceput cu un oral neprotejat, soft, se foloseste bine de limba, pune ceva presiune, fara atentie la zonele adiacente, se uita la tine, a fost placut. Dupa ceva vreme am montat caciulita si am trecut la normal in misionar prima data, iar apoi am schimbat in doggie si ulterior in lady on top unde am capitulat datorita privelistii. Se misca bine fata, iar pasarica ei se simte de asemenea bine. Este de revenit

Note

Locatia 7,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 8,00

Normal 9,00

Gfe 8,00 

Cadou 150/1 fin/30 min.

• Like 4
Postat

Salutare, astazi am aterizat si eu la Alexia. Programarea a fost stabilita la telefon si respectata. Locatia in zona Mall Vitan. Garsoniera. Am fost intampinat de fata, pe tocuri. Fata este frumoasa, pe la 1,74, picioare drepte, fund apetisant, slim. Este zambareata, vorbeste frumos. Dupa igienizare actiunea a inceput cu un oral neprotejat, soft, se foloseste bine de limba, pune ceva presiune, fara atentie la zonele adiacente, se uita la tine, a fost placut. Dupa ceva vreme am montat caciulita si am trecut la normal in misionar prima data, iar apoi am schimbat in doggie si ulterior in lady on top unde am capitulat datorita privelistii. Se misca bine fata, iar pasarica ei se simte de asemenea bine. Este de revenit

Note

Locatia 7,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 8,00

Normal 9,00

Gfe 8,00

Cadou 150/1 fin/30 min.

multumesc frumos te pup:*
Postat

Dragilor azi voi libera si maine va astept de luni ! Va pup o zi frumoasa!:*:*

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Alexia, colega ta are topic deschis?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

nu mi am schimbat numarul si nu o sa l schimb va rog mult dati raport la anunt este o nesimtita si o frustrataaa

Pai mai bine dai tu report, ca tu ai pus pozele originale.

Postat

I-au fost furate pozele

eu tot dau raport dar nu il sterge ..si incerc sa o sun si ma blocat ce nesimtita mai este si pe sectorul 3 cu mine nu cred asa ceva
Postat

eu tot dau raport dar nu il sterge ..si incerc sa o sun si ma blocat ce nesimtita mai este si pe sectorul 3 cu mine nu cred asa ceva

Am dat si eu raport

• Like 2
  • Minus 5

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Erai pe a treia pagina🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...