Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hey

Disponibila- Wttp telefon☎ sau ✉sms!

1fin-150 lei- 30min

1h-300lei-1fin/2fin oral pro/nep in functie de igiena( fara mirosuri,fara scurgeri sau bubițe), sex normal diferite pozitii,masaj de relaxare,masaj erotic,mici fantezii!!(NU FAC CIM,COB,COF)

Footfetsh 50 extra

Cand pot sa vin sa ma infrupt din "ciocolata"?

Masaj prostata 50 extra

Dominare 400 lei totul inclus! U,S ..

Deplasare 100€ h depinde de zona! Programarea se face 1/2h inainte si stabilim daca totul este ok!!!Se confirma cu 30 min inainte!! Locatia se află in ROND ALBA IULIA-BUREBISTA!!! Vă pup!

Postat

Hey

Disponibila- Wttp telefon☎ sau ✉sms!

1fin-150 lei- 30min

1h-300lei-1fin/2fin oral pro/nep in functie de igiena( fara mirosuri,fara scurgeri sau bubițe), sex normal diferite pozitii,masaj de relaxare,masaj erotic,mici fantezii!!(NU FAC CIM,COB,COF)

Footfetsh 50 extra

Masaj prostata 50 extra

Dominare 400 lei totul inclus! U,S ..

Deplasare 100€ h depinde de zona! Programarea se face 1/2h inainte si stabilim daca totul este ok!!!Se confirma cu 30 min inainte!! Locatia se află in ROND ALBA IULIA-BUREBISTA!!! Vă pup!

Mesajul initial s a pierdut printre randurile din meniu servicii....deci inca odata, sa mi spui pana cand mai pot sa ma infrupt din "ciocolata"?
Postat

Vizitat Alexia 

Aspect 8 -  o fata draguta cu un corp foarte armonios. Are un fund super mosto. La fata e ok. Mie mi s-a parut ca ar fi de etnie.

Oral 6 - pro, destul de slabut. Am sarit repede peste.

Normal 10 - mi-a placut mult. Se misca f bine

Atitudine - 9  foarte dezghetata vorbareata si prietenoasa

Ii place mult sa i se faca cuni. Practic se impinge cu pasarica in limba ta. Per total eu zic ca e de revenit.

• Like 2
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

Nu credeam ca mai sunt in stare de cine stie ce futai dupa o noapte alba si cateva numere bagate dis de dimineata, insa dupa ce am vazut ca Alexia are de gand sa ne paraseasca iar (sper ca doar pt o perioada), am zis ca nu-i timp de pierdut si tre' sa ne mai revedem o data. Parea ca am trezit-o din somn ca era cam ragusita cand am sunat-o dupa pranz, insa la tel de confirmare cu 30' inainte era din nou fresh, precum si la fata locului: cu acelasi zambet fermecator, cu atitudinea de fata placut surprinsa de revedere, tot frumusica foc a ramas (o sa-ti pun fundita rosie, sa nu te deochi), a mai luat un pic in greutate acm fiind perfecta, iar pe tocurile alea de 10 cm (cred...) curul parca se legana in ciuda pulii.

Oralul a fost protejat, ca nu-i place gustul picaturii placerii, dar chiar si asa obosit si cu caciulita a stiut foarte bine cum sa o mentina tare. Cu giumbuslucuri, cu privirea adorabila, zambete obraznice si atentie cu manuta pe la oute (ca limba nu pune, stiam deja). Primul numar s-a consumat apoi prin sex normal, privind-o cu admiratie cat de frumos traieste momentele de placere si mai furandu-i cate un pupic.

In pauza am mai vorbit putin, ne-am mai tinut in brate, am mai povestit... Neincrezator ca mai puteam si al doilea numar, am stat mai mult cu ea in brate, la cat de adorbaila e iti vine sa o mangai neincetat, dar risti sa o adormi, asa ca am lasat-o sa isi faca de cap din nou cu tandreturile ei lascive si a stiut cum sa il trezeaza pe Gigelush si sa il mentina la fel de tare. La al doilea normal a iesit cu strigate si artificii - fetei ii place si sexul sportiv, clar. Venisem mai mult sa facem dragoste, dar s-a dezlantuit peste asteptarile mele  - hardcore style, gemete puternice, priviri patrunzatoare... mi-am dat drumul in spasme puternice, tinandu-ne strans in brate.

Intalnirea a fost de vis, doar ca atunci cand iti place mult persoana de langa tine evident ca timpul se scurge prea repede, nici nu-ti dai seama cum trece. 

Cele mai calde salutari si cele mai fierbinti saruturi, dulcea mea Alexia, sa ai grija de tine pe unde te duci si sa nu fii cuminte. Be naughty, ca-ti sta bine!  :FIREdevil

• Like 2
Postat

Ce privire pierduta pe saracii ursuleti, oare cat mai rezista??

mai sa ii ia cu leșin😅😅😅😅😂
Postat
:*:):*[/quote

A facut ceva banuti, ursuletul...acu' are bani de miere, nu?

Mi l imprumuti si mie?

• Oras:Ome TV
  • Oras:Ome TV
Postat

Probleme Cornel ? face ce vrea pasarica ei, nu da socoteala prostilor da weekend care rafuleaza, sclavi la patron :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...