dandavid Reputație: 451 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 8, 2018 Da,e o tipa roscata,Ok, mai era și o blondă prin preajmă.
babujee Reputație: 124 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Salutare, am trecut eu acum pe calea Aradului, fix înainte de sens o blonda superbă la corp sâni medii fundulet rotund, cerea 150 RON din păcate nu am putut sa stau că nu aveam momentan atâția bani la mine, plus că trebuie să plec din oraș. Dacă o testează cineva rog să facă o recenzie, dacă nu o sa incerc eu vineri sa ajung la ea. Dacă o mai găsesc pe acolo.
zecegrey Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Salutare am incercato eu pe duduia blonda cu tatuaj pe mana si cu ceva scris pe spate cea care cere 150 RON piesa e buna la corp tate faine dar cand am vrut sa pun mana pe ele sa tras de parca am curentato...Nu e ceva deosebit ..OP 5 slabut rau mai mult laba....NP 5 si dupa 5 minute nu stia cum sa scape de mine mai repede.PS NU MERITA 150RON 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Salutare am incercato eu pe duduia blonda cu tatuaj pe mana si cu ceva scris pe spate cea care cere 150 RON piesa e buna la corp tate faine dar cand am vrut sa pun mana pe ele sa tras de parca am curentato...Nu e ceva deosebit ..OP 5 slabut rau mai mult laba....NP 5 si dupa 5 minute nu stia cum sa scape de mine mai repede.PS NU MERITA 150RONDupa 2 min trebuia sa o intrebi:Tu acum mi-o faci cu mâna sau ce ? :))))))
petre363 Reputație: 14 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 150 Ron ,,la stradă" ???? WTF? Nu cred!!! 2
davind Reputație: -360 Postat Iunie 15, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 15, 2018 aloooo cum sa dai 150 la strada nu fiti nebuniiii pai buba de pe aradului o sa ajunga sa ceara 300 pe camera aloooooo va-ti tampit ???? 3
lord of dreams Reputație: 244 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 1, 2018 Prima tipa la intrare pe aradului dinspre sinandrei face un oral ddp bestial,pacat ca nu face si fara guma. RECOMAND ,si simpatica fatucatarife si mai multe detali ? normal face?multumiesc
toledoxxx Reputație: 10 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Da face si normal, oral doar protejat, 50 lei oral,normal sau combinat
lord of dreams Reputație: 244 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24, 2018 Salut,ieri 23 09 18 am avut drum pe Aradului si la iesire dupa decatlon unde este panoul Timisoara era o fata roscantă tunsă destul de scurt slăbită ,o întreb ce si cu cat ea zice 50 n sau o si 100 combint ,aveam duar 45 ton ii zic daca merge asa? Si trecem drumul la intrare in facultate e o pădurice acolo pe celalalt semn, zice ca acolo avea o pătură, ma dezbrac se dezbracă ii zic uite banii il pun pe geanta, pun prezervatibvul ne apucam de treaba vad ca avea o cicatrice de cezareana si o vanataie pe gat, si dupa 2 min apare un țigan zicea ca e fratesu ca ce cauta ea aici ca e **spam editat** ca suna la poliție ma amenință ma îmbrac isi ia bani si pleaca fac cativa pasi si se întoarce el zicând ca trebuia 70 dar ii zic ca nu am mai mult ,ce tupeu ,am pățit o si pe asta ! Pleaca si fiecare isi si vede de drum ATENTIE ! De evitat ! 1
valy95 Reputație: 362 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Septembrie 24, 2018 De asta e bine de mers la fete care presteaza la ele acasa ci nu la centuriste. 1
grecu1234 Reputație: 49 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 25, 2018 aloooo cum sa dai 150 la strada nu fiti nebuniiii pai buba de pe aradului o sa ajunga sa ceara 300 pe camera aloooooo va-ti tampit ???? bine punctat colegi...cu roate ca o cunosc pe buba ...dar nași fute asa ceva nici dacă mar plati ea ..o stiu din zona cand tuseste zici casi da veacu!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum