eva0609 Reputație: 1880 Postat Mai 31, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 31, 2018 o sugi bine? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 repeta cand sugi pulatu ai deschis acest topic, acum iti asumi consecintele Nu stiu exact cum s-a exprimat taica-tau, ceva de genul ca nu o sa fii un nimic pe lume sau ca nu se alege nimic de tine...Avea dreptate. Link spre comentariu
eva0609 Reputație: 1880 Postat Mai 31, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 31, 2018 esti un om idiot :slap2o femeie fara teluri , fara un motiv de a se ridica din pat si tocmai pentru ca esti un om retardat nu ai ocupatie si stai toata ziua pe forum :no2 Link spre comentariu
eva0609 Reputație: 1880 Postat Mai 31, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 31, 2018 Nu stiu exact cum s-a exprimat taica-tau, ceva de genul ca nu o sa fii un nimic pe lume sau ca nu se alege nimic de tine...Avea dreptate.ce proasta esti. tata ti-a dat la muie fa Link spre comentariu
eva0609 Reputație: 1880 Postat Mai 31, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 31, 2018 :rax2 stai sa beau :pepsisa te mai :atm putin Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 ce proasta esti. tata ti-a dat la muie fa Si totusi eu raman calma, iar tu te agiti tot mai mult. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Pfff, tras de ureche ca a uitat ca are de facut ceva...Oh, well. Paraschiv este cam reticent deja... mai dam unul de altul pe aici. ;) Lasati topicul ca va sparg! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Doar nu era cazul sa si recunosti. ;)Raspunde la intrebare, cine erai inainte sa te indragostesti ca femeie? Fii atenta, ca esti penibila! in dormitorul meu exista ocazional ceva rosu Este vorba de unghiile mele de la maini Prefer alte culori chiar si pentru asta. Inainte sa fiu femeie am fost copila si apoi adolescenta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Pfff, tras de ureche ca a uitat ca are de facut ceva...Oh, well. Paraschiv este cam reticent deja... mai dam unul de altul pe aici. ;) Lasati topicul ca va sparg! Hai sa vad cum faci asta! Hai, ofticoasa mica, pardon, ofticoasa maaaare! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Te scot la o chiftea? Vorbim dupa zece iunie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Hai sa vad cum faci asta! Hai, ofticoasa mica, pardon, ofticoasa maaaare! Fii atenta, ca esti penibila! in dormitorul meu exista ocazional ceva rosu Este vorba de unghiile mele de la maini Prefer alte culori chiar si pentru asta. Inainte sa fiu femeie am fost copila si apoi adolescenta. De ce insisti? Ce ai avea de castigat?Intr-o zi importanta din viata ta ai avut in dormitor o veioza cu abajur rosu...De ce ai pretins ca esti barbat? Esti mai slaba ca o femeie. :)Sa continuam, scoate tot ce ai, ma urasti demulkt, asta ar fi o chestie sa te ajute... mie mi se rupe, nu trebuie sa ma crezi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Iar esti rupt de beat! Cine, aia a calului, sa stea cu tine?! .Ai încurcat bobii fata mea =)) Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 666 Postat Mai 31, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Mai 31, 2018 De ce insisti? Ce ai avea de castigat?Intr-o zi importanta din viata ta ai avut in dormitor o veioza cu abajur rosu...De ce ai pretins ca esti barbat? Esti mai slaba ca o femeie. :)Sa continuam, scoate tot ce ai, ma urasti demulkt, asta ar fi o chestie sa te ajute... mie mi se rupe, nu trebuie sa ma crezi.Vreau si eu o caracterizare. Vad ca le faci portretele la toti. Sarna mult de tot 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Ai încurcat bobii fata mea =)) Lasa la beat, altfel te faceam de nici ma-ta nu te mai cunostea! Ti-am spus sa lasi topicul!Stau acum sa distrug basini si aere! Ti-am spus ca esti parsiv... nu vreau sa continui. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Vreau si eu o caracterizare. Vad ca le faci portretele la toti. Sarna mult de tot Asta stiam de acum cam 20 minute...Nu garantez ca ma pot concentra.Ai un copil, cel putin, vad un copil mic undeva in trecut...Despartire in fata curtii. Trista, dar fara scandal.Indragosteala maxima... apoi gol. Revin alta data daca vrei. Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 666 Postat Mai 31, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Mai 31, 2018 Mai vreau. Deocamdata esti pe langa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 De ce insisti? Ce ai avea de castigat?Intr-o zi importanta din viata ta ai avut in dormitor o veioza cu abajur rosu...De ce ai pretins ca esti barbat? Esti mai slaba ca o femeie. :)Sa continuam, scoate tot ce ai, ma urasti demulkt, asta ar fi o chestie sa te ajute... mie mi se rupe, nu trebuie sa ma crezi. Bai, tembelico! Tu vezi ce tastezi? Intr-o zi importanta din viata mea am avut in dormitor o veioza cu abajur rosu... Am pretins eu ca sunt barbat, sunt mai slaba ca o femeie..... Esti confuza... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Asta stiam de acum cam 20 minute...Nu garantez ca ma pot concentra.Ai un copil, cel putin, vad un copil mic undeva in trecut...Despartire in fata curtii. Trista, dar fara scandal.Indragosteala maxima... apoi gol. Revin alta data daca vrei. Du-te bah dacilea! OTV is back! 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 31, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 31, 2018 Vorbim dupa zece iunie.Cu tine mor de foame! :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Cu tine mor de foame! :) Cica face amandina chiftele bune, mergem la ea? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Mai vreau. Deocamdata esti pe langa Mi-am consumat o buna parte din energii pe prostii.Daca nu a nascut, a avut chiuretaj.Ai crescut cu mama.Tatal a fost cam absent.Nu mai am resurse, cand sunt mai fresh... Te-ai gandit la realizarile tale si ca ar trebui sa spun ceva despre ele, nu le neg, doar ca nu le vad deocamdata. Ai rabdare. ;) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 31, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 31, 2018 Cica face amandina chiftele bune, mergem la ea? Nu, ca ne bate! Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 666 Postat Mai 31, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Mai 31, 2018 Mi-am consumat o buna parte din energii pe prostii.Daca nu a nascut, a avut chiuretaj.Ai crescut cu mama.Tatal a fost cam absent.Nu mai am resurse, cand sunt mai fresh... Te-ai gandit la realizarile tale si ca ar trebui sa spun ceva despre ele, nu le neg, doar ca nu le vad deocamdata. Ai rabdare. ;)Relaxeaza-te. Cand esti fresh te astept cu ceva palpabil. Pana acum doar aberatii. Poate cand iti revine energia vei nimeri ceva totusi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Relaxeaza-te. Cand esti fresh te astept cu ceva palpabil. Pana acum doar aberatii. Poate cand iti revine energia vei nimeri ceva totusiOk. Esti in limba dupa o colega... Cica stati la nivel de prieteni.Muncesti mai mult decat te distrezi, renunti sa te implici sentimental ca de, doare, dupa ce ai fost abandonat prea devreme...Imi tot venea "redactor sef" nu stiu cu ce ocazie.Tu crezi ca totul este clar si limpede? Te inseli pentru ca nu stii. Primesti fracturi din imagini. Asta daca faci parte din cei care primesc...O sa-mi adun puterile si o sa-ti spun lucruri de care nu vrei sa-ti amintesti pentru ca nu ma simt bine sa fiu insuktata.Acum 2 ani ai avut o mare deceptie... Motiv pentru care alegi sa muncesti si sa futi, nimic mai mult. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Am citit pe altcineva. :slap2 Link spre comentariu
Postări Recomandate