miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 3, 2018 Nici nu postez bine , ca fuga apar naparcile in urma mea sa-mi traga o limba in gaoz :)
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 Nici nu postez bine , ca fuga apar naparcile in urma mea sa-mi traga o limba in gaoz :)Gaozul tau este vraiste de la cati stiuleti bagi in el poponare! 1 4
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 In limbajul lui agramat,... poate ca o insemna ceva! In limba romana, inseamna ca... este un agramat bolnav psihic! :laugh2Ti ai gasit cu cine sa vorbesti despre limba romana...cu pisulica agramatul de serviciu😂😂Da' prosti sunteti😂 5 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 Ti ai gasit cu cine sa vorbesti despre limba romana...cu pisulica agramatul de serviciuDa' prosti suntetiHai sictir bai jegosule, imparti aceiasi banca pe peron cu kiki si veniti aici sa dati lectii!? :laugh2 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 3, 2018 Prosti mai sunt gaozarii astia ....Picoaie , Pisulica si Advanced .....si deosebit de tristi :no2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 3, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 3, 2018 In limbajul lui agramat,... poate ca o insemna ceva! In limba romana, inseamna ca... este un agramat bolnav psihic! :laugh2 Hai sictir bai jegosule, imparti aceiasi banca pe peron cu kiki si veniti aici sa dati lectii!? :laugh2 Asumandu-mi riscul de-a fi luat la pwla, daca tot te bagi sa-i faci pe altii agramati... well, *aceEasi* banca... :blushing2 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 Prosti mai sunt gaozarii astia ....Picoaie , Pisulica si Advanced .....si deosebit de tristi :no2Besi ma sandilaule!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 Asumandu-mi riscul de-a fi luat la pwla, daca tot te bagi sa-i faci pe altii agramati... well, *aceEasi* banca... :blushing2mea culpa! 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 3, 2018 * Lasa-ti nebuni sa facem ce vreau :)
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 * Lasa-ti nebuni sa facem ce vreau :)Te-a oprit cineva sa faci ceva!? :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum