g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 22, 2013 Sper din tot sufletul sa nu ni-l comunici tot tu Link spre comentariu
juan29 Reputație: 135 Postat Mai 27, 2013 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Se pare ca domnisoara s-a intors din concediu, a reluat activitatea si si-a schimbat si nr de telefon, cel nou fiind: 0732954615.Rog un moderator sa stearga numerele vechi din titlu intrucat nu mai sunt valabile si sa il treaca pe acesta. Numai bine,Juan Link spre comentariu
ionut961 Reputație: 12 Postat Iunie 30, 2013 Oras:strengaresti Oras:strengaresti Partajează Postat Iunie 30, 2013 bifat la sf de saptamana. madmuazela a schimbat locatia, e prin buricul targului, punct de reper mcdonalds centru. Ce sa zic- locatie mai buna. baia lasa de dorit. atitudine profutut. la telef mi-a zis ca a modif tarifele- o ora 500 lei.!!!!!apoi am renegociat la 350 ora.dar fata cred ca se foloseste de moment ca nu exista concurenta in ploiesti. 2 Link spre comentariu
ggilescu Reputație: 6 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 12, 2013 vreau sa trec si eu pe la d-ra. mai stie cineva ceva de ea??? Link spre comentariu
razvanpop80 Reputație: 13 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2013 si eu vreau sa trec pe la ea...UN NR DE TELEFON SE POATE? Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Cred ca trebuie trecuta la inactive, tel blocate de mai bune de o luna si jumatate..... 5 Link spre comentariu
razvanpop80 Reputație: 13 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 8, 2013 astazi a intrat pemess cca 2 minutele.a iesit...nu am apucat sa schimbam 2 vorbe Link spre comentariu
junior10 Reputație: 106 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 dra indeplineste toate conditiile ptr a fi trecuta la inactive! tel inchise de mai bine de o luna! Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 dra indeplineste toate conditiile ptr a fi trecuta la inactive! tel inchise de mai bine de o luna!are dreptate Junior10 ca este inactivaiulie, august, sept, oct, noiembrie - inactiva, tel inchisChiar i-am urmarit aparatia, fara rezultate.Maestre Pisicuts, ar trebui mutata, dezactivata, nu ??? 1 Link spre comentariu
razvanpop80 Reputație: 13 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 3, 2013 are mesagerie vocala la telefon.oare sa il tina inchis si sa il deschida numai cand vrea ea? eu i-am lasat un mesaj!sper sa revina pe piata tipa Link spre comentariu
gogaie1 Reputație: 86 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:- Oras:- Partajează Postat Decembrie 4, 2013 la o simpla cautare dupa adresa de mail, apare http://www.ziuaconstanta.ro/anunturi/bruneta-sexy-25680.html?imagini=1 cu numarul de telefon 0765146559; e tot ea?http://www.ziuaconstanta.ro/images/com_adsmanager/ads/25680a.jpg Link spre comentariu
huancarlos Reputație: 98 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Ea e insa sa stii ca nr asta l-a avut si la o revenire de a ei cand era in Ploiesti. Cert e ca stiu sigur ca ea e de fel din Galati si mi-a zis ca a fost si plecata afara. Ba chiar stiu ca la ultima intalnire mi-a zis ca ori se lasa de tot ori pleaca iar afara... Link spre comentariu
junior10 Reputație: 106 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Partajează Postat Decembrie 4, 2013 te contrazic,dra este din focsani,iar cea din poze nu prea aduce cu ea,nu era asa lata in bazin si parca nici la fata nu aduce!!(orasul de bastina este sigur focsani ) Link spre comentariu
junior10 Reputație: 106 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Partajează Postat Decembrie 4, 2013 in schimb asta este sigur ea http://www.anunturi.constanta-online.com/matrimoniale/de-la-fete-pentru-baieti/noua-ofer-companie-intima-1-80_i145,pacat ca nu mai activeaza,fata arata de podium!! Link spre comentariu
huancarlos Reputație: 98 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Da. Ai dreptate. Din Focsani! Mi-am amintit complet si eu. Despre partea cu poza eu zic ca e ea, acuma stii cum e, memoria te mai lasa de la o varsta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum