Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Se pare ca domnisoara s-a intors din concediu, a reluat activitatea si si-a schimbat si nr de telefon, cel nou fiind: 0732954615.

Rog un moderator sa stearga numerele vechi din titlu intrucat nu mai sunt valabile si sa il treaca pe acesta.

Numai bine,

Juan

• Oras:strengaresti
  • Oras:strengaresti
Postat

bifat la sf de saptamana. madmuazela a schimbat locatia, e prin buricul targului, punct de reper mcdonalds centru. Ce sa zic- locatie mai buna. baia lasa de dorit. atitudine profutut. la telef mi-a zis ca a modif tarifele- o ora 500 lei.!!!!!

apoi am renegociat la 350 ora.

dar fata cred ca se foloseste de moment ca nu exista concurenta in ploiesti.

• Like 2
  • Oras:Romania
Postat

Cred ca trebuie trecuta la inactive, tel blocate de mai bune de o luna si jumatate.....

• Like 5
  • Oras:unde vrea PLM
Postat

dra indeplineste toate conditiile ptr a fi trecuta la inactive! tel inchise de mai bine de o luna!

Postat

dra indeplineste toate conditiile ptr a fi trecuta la inactive! tel inchise de mai bine de o luna!

are dreptate Junior10 ca este inactiva

iulie, august, sept, oct, noiembrie - inactiva, tel inchis

Chiar i-am urmarit aparatia, fara rezultate.

Maestre Pisicuts, ar trebui mutata, dezactivata, nu ???

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

are mesagerie vocala la telefon.oare sa il tina inchis si sa il deschida numai cand vrea ea? eu i-am lasat un mesaj!sper sa revina pe piata tipa

• Oras:Bucuresti
Postat

Ea e insa sa stii ca nr asta l-a avut si la o revenire de a ei cand era in Ploiesti. Cert e ca stiu sigur ca ea e de fel din Galati si mi-a zis ca a fost si plecata afara. Ba chiar stiu ca la ultima intalnire mi-a zis ca ori se lasa de tot ori pleaca iar afara...

Postat

te contrazic,dra este din focsani,iar cea din poze nu prea aduce cu ea,nu era asa lata in bazin si parca nici la fata nu aduce!!(orasul de bastina este sigur focsani )

Postat

Da. Ai dreptate. Din Focsani! Mi-am amintit complet si eu. Despre partea cu poza eu zic ca e ea, acuma stii cum e, memoria te mai lasa de la o varsta :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...