dete82 Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat August 12, 2015 Buna, pe la Sibiu nu ajungi? Link spre comentariu
mirceabv Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 12, 2015 IN buc cand ajungi? Link spre comentariu
dickson69 Reputație: 74 Postat August 13, 2015 Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 13, 2015 Te asteptam si pe la Cluj. Link spre comentariu
iflip92 Reputație: 0 Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Te asteptam si pe la mare (Constanta) Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat August 29, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat August 29, 2015 O adevarata lady ... Aceleași servicii , aceleași prețuri , doar pentru cunoscători kiss u si poate găsim o mocheta 2 Link spre comentariu
rux Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 1, 2015 in constanta nu ajungi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Da am fost si eu la adyna..ce vezi in poze vezi si live..oral perfect...anal fantastic greu rezisti 10 min:)) pretul 450zz Link spre comentariu
rux Reputație: 10 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 6, 2015 in constanta nu ajungi? Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 6, 2015 in constanta nu ajungi? Este plecata in Germania probabil va posta cand revine in vagauna noastra Romanie !!! http://www.pascha.de/profil/adina/ 1 Link spre comentariu
soloman69 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Penetreaza bine? O face si fara " caciulita"? 1 Link spre comentariu
cornel111 Reputație: 6 Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Marime penis?, este ok si la partea activa? Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 24, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Este ok dpdv doar sa fii capabil sa te țină bine ca e de cursa lunga !!! 1 Link spre comentariu
alexamigo Reputație: 17 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Here i come, Am vizitat o pe Adina acum 2 luni, stabilit detaliile prin telefon cu o ora inainte, era vineri seara dupa job, locatie foarte accesibila chiar langa stadion, se gasesc si locuri de parcare fix in fata blocului sau langa stadion.Am urcat, mi a deschis usa o transa bine rau, ne am inteles asupra serviciilor, am mers la dush si m am igienizat iar apoi m am intors in camera unde Adina ma astepta intr o lenjerie foarte sexy...am inceput prin a i savura sanii ( niste implanturi foarte reusite ) si dupa a trecut la un oral, foarte ok , deep , saliva si tot ce trebuie , e pro.Am inceput analul, pompat 5 minute ( un cur modificat tunat , din anumite pozitii arata ok iar din altele nu chiar...), am terminat in prez,mers la baie si igienizat .Am revenit, am mai stat putin la povesti si dupa am inceput sa ne o tragem iar, ea pe spate si eu pompand in curul ei, de data asta nu m am abtinut si m am varat in curul ei fara prezervativ, e foarte stramta, se muleaza bine, am terminat si eu si ea la vre o 10 minute timp in care am schimbat diverse pozitii. Zona: Stefan cel Mare, foarte accesibil - 9Apartament: Curat, foarte frumos decorat, baie ok - 9Corp: Silicoane mari, bronz, cur tunat - 8 ( ii dadeam 10, chiar e super insa fundul ridica semne...de intrebare)Oral: 9FK: nu prea am savurat, nu m a interesat...Anal: Mic,stramt, bun - 10 ( stie ce face )Pret: 100euro, platit de la inceput. O experienta interesanta pe care poate o sa o mai incerc. BTW... cat despre sexul neprotejat sper sa fie ok, nu am avut simptome si parea curata ) e greu sa rezisti. 2 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Here i come, Am vizitat o pe Adina acum 2 luni, stabilit detaliile prin telefon cu o ora inainte, era vineri seara dupa job, locatie foarte accesibila chiar langa stadion, se gasesc si locuri de parcare fix in fata blocului sau langa stadion.Am urcat, mi a deschis usa o transa bine rau, ne am inteles asupra serviciilor, am mers la dush si m am igienizat iar apoi m am intors in camera unde Adina ma astepta intr o lenjerie foarte sexy...am inceput prin a i savura sanii ( niste implanturi foarte reusite ) si dupa a trecut la un oral, foarte ok , deep , saliva si tot ce trebuie , e pro.Am inceput analul, pompat 5 minute ( un cur modificat tunat , din anumite pozitii arata ok iar din altele nu chiar...), am terminat in prez,mers la baie si igienizat .Am revenit, am mai stat putin la povesti si dupa am inceput sa ne o tragem iar, ea pe spate si eu pompand in curul ei, de data asta nu m am abtinut si m am varat in curul ei fara prezervativ, e foarte stramta, se muleaza bine, am terminat si eu si ea la vre o 10 minute timp in care am schimbat diverse pozitii. Zona: Stefan cel Mare, foarte accesibil - 9Apartament: Curat, foarte frumos decorat, baie ok - 9Corp: Silicoane mari, bronz, cur tunat - 8 ( ii dadeam 10, chiar e super insa fundul ridica semne...de intrebare)Oral: 9FK: nu prea am savurat, nu m a interesat...Anal: Mic,stramt, bun - 10 ( stie ce face )Pret: 100euro, platit de la inceput. O experienta interesanta pe care poate o sa o mai incerc. BTW... cat despre sexul neprotejat sper sa fie ok, nu am avut simptome si parea curata ) e greu sa rezisti. Am revenit, am mai stat putin la povesti si dupa am inceput sa ne o tragem iar, ea pe spate si eu pompand in curul ei, de data asta nu m am abtinut si m am varat in curul ei fara prezervativ, e foarte stramta, se muleaza bine, am terminat si eu si ea la vre o 10 minute timp in care am schimbat diverse pozitii. Zona: Stefan cel Mare, foarte accesibil - 9Apartament: Curat, foarte frumos decorat, baie ok - 9Corp: Silicoane mari, bronz, cur tunat - 8 ( ii dadeam 10, chiar e super insa fundul ridica semne...de intrebare)Oral: 9FK: nu prea am savurat, nu m a interesat...Anal: Mic,stramt, bun - 10 ( stie ce face )Pret: 100euro, platit de la inceput. O experienta interesanta pe care poate o sa o mai incerc. BTW... cat despre sexul neprotejat sper sa fie ok, nu am avut simptome si parea curata ) e greu sa rezisti. Deci aici ma bufneste rasul nu cred si chiar o sa o sun sa o intreb daca e adevarat caci nu face CLar neprotejat oricat de curat ea ceva de nu ai sa vezi te ar fi dat afara , nu pot sa cred ce scrii si din greseala am mai dat si punct ca bou ....dar tu nu ai facut sex neportejat esti tu sigur ca la adina ? hmm Adina eu unu sunt 1001% sigur ca nu ai face asa ceva tu astept raspuns 1 Link spre comentariu
ionut76 Reputație: 87 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Adina, cand vi prin Buc? Poti sa ne spui programul tau ? Link spre comentariu
seby_76 Reputație: 6 Postat Februarie 2, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Februarie 2, 2016 ceau Am inteles ca esti in Timisoara ?Cate zile?si daca poti sa ne spui tarife si unde e locatia ...Mersi Link spre comentariu
transex adyna buc Reputație: 82 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2016 Buna , sapt acesta sunt in Timisioara tariful este 500 RON ora locație in centru pentru mai multe detali ma poti contacta 0720762438.Multumesc Link spre comentariu
asgardthor2007 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 7, 2016 Mâine mai ești disponibilă la tm? Link spre comentariu
popescu2200 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 8, 2016 În Brașov când ajungi? Link spre comentariu
floflo Reputație: 8 Postat Martie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 22, 2016 Cand te întorci in Tara ? Te astept de ceva timp Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 9, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Iulie 9, 2016 Superba 😘 1 Link spre comentariu
milke Reputație: 41 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2016 Superba TOP Link spre comentariu
federer Reputație: 19 Postat August 2, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 2, 2016 Stie cineva unde se afla Adina in zilele acestea? Link spre comentariu
cornel111 Reputație: 6 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Buna Adyna, poze noi, poze cu penisul se poate ? Multumesc anticipat Link spre comentariu
cecil95501 Reputație: 32 Postat August 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2016 buna Adina , pe la Constanta treci? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum