Sari la conținut

Adyna Ts

Postări Recomandate

Andy marina masi lasa_ne nu mai umfgla atat transexualeler ca da Alessandra alias deea lolo clasa la toate

Ba pula proasta hai sa iti spun eu pe Adyna am vizitato la Tm cand Alexandra inca purta ciorapi in loc de tate probabil si nu iti dadeai seama daca e trans si din cate vad eu si acum ii la fel de feminina. Cat despre Alexandra, fara suparare, am vizitat-o si nu ii pot puncta decat igiena care era ce trebuie in rest arfe si besini pe ea de ii paraia curu, fata plina de botox pana peste limitele kitch-ului, doar prost sa fii sa nu iti dai seama ce ii cu ea pe strada cad o vezi...serviciile nu au fost impresionante de loc, ba chiar spre obosite , da poate invata meserie de la Adyna, si mai sunt vreo cateva care isi merita banii insa nu isi au locul in discutie pe topicul asta.

Cat despre tine ciocu mic si joc de gleze ca te-au demascat fetele pe forum si ti-am vazut anuntul...nu stii cand iti vin client si iti rup botu sa nu mai faci figuri bulangiu trist ce esti.

Adyna tu pe unde mai esti?

Link spre comentariu

Draga obositule,airwick,insisti sa traiesti in prostia ta și retrogradul tau născut. Bai gunoi ordinar tu știi cate implante in fese are adinutz??sau cate injecții butolinice in buze??sau cate rinoplastii,?? Tacii dracu de javra. A fost candva, gata acum altele tinerele frumoase oricum gabi o depășește pe adynutz. Iar tu javra ordinara de airwick sa ma pis pe tine. Iar tu draga jesika fii originala nu copia doar inspirate a fi trans nu înseamnă sa aii mii de chirurgii,este vorba de identitatea de gen,ce nu are legătură cu prostituția.nu vreau sa mai stau sa dau explicații la totate gunoaiele gen airwic prefer sa il sau o las sa latre,ca asta fac javrele,latră,indiferenta este atuul meu .

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Adina te pop iubita...Offf iarasi oameni car comenteaza la adresa unora....Din puctul meu de vedere cunoscando pe Adina de ani buni esiind impreuna ,mancand impreuna sau chiar lucru in aceeasi casa candva in cluj cand a vizitat clujul ..pot spune decat atata ...O fata simpla cu un bun simt enorm ,o prietena foarte buna si cred ca nu conteaza operatile care le are sau le va face..P.S NU MAI COMPARATI SAU NUMAI JIGNITI CA NUI OK ....ADINA TE POP:*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...