nbg88nbg Reputație: -1 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Iunie 22, 2017 adina nu ne raspunde Link spre comentariu
nbg88nbg Reputație: -1 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Iunie 25, 2017 superbitate hai la Brasov Link spre comentariu
nd44ere Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Iulie 2, 2017 frumoaso ai disparut? Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Iulie 7, 2017 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Iulie 7, 2017 O poza cu pula se poate? Link spre comentariu
nd44ere Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Iulie 14, 2017 hai si prin partile vestice draga mea Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Iulie 18, 2017 te asteptam cu interes in tara Link spre comentariu
giveuss Reputație: 10 Postat August 3, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Partajează Postat August 3, 2017 mai stiti ceva de ea? Link spre comentariu
mrpinkk Reputație: -280 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 mai stiti ceva de ea?Da, am vorbit eu si a zis s-o suni 2 1 Link spre comentariu
andy_marin Reputație: 68 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Nu inteleg ceva...Ma uit pe topicul asta si cea mai sexy ts mi se pare Adyna...Dar se vorbeste numai de baietei cu putza pe aiciP.S.: Mai sunt cateva ts interesante, dar asa ca idee... Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Septembrie 20, 2017 im agree with u Link spre comentariu
andy_marin Reputație: 68 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2017 A fost cineva la Adyna in ultima vreme? Nu prea mai sunt recenzii... Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Septembrie 22, 2017 inseamna ca n-au fost,simplu Link spre comentariu
marvinn Reputație: 5 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:MapN Oras:MapN Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 ce mai face adyna Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Februarie 25, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Februarie 25, 2018 vino in Galati te rog Link spre comentariu
musatstefan9 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 26, 2018 Da, te asteptam cu drag in Galați Link spre comentariu
travestitpaula Reputație: -11 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Andy marina masi lasa_ne nu mai umfgla atat transexualeler ca da Alessandra alias deea lolo clasa la toate Link spre comentariu
airwick Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Andy marina masi lasa_ne nu mai umfgla atat transexualeler ca da Alessandra alias deea lolo clasa la toateBa pula proasta hai sa iti spun eu pe Adyna am vizitato la Tm cand Alexandra inca purta ciorapi in loc de tate probabil si nu iti dadeai seama daca e trans si din cate vad eu si acum ii la fel de feminina. Cat despre Alexandra, fara suparare, am vizitat-o si nu ii pot puncta decat igiena care era ce trebuie in rest arfe si besini pe ea de ii paraia curu, fata plina de botox pana peste limitele kitch-ului, doar prost sa fii sa nu iti dai seama ce ii cu ea pe strada cad o vezi...serviciile nu au fost impresionante de loc, ba chiar spre obosite , da poate invata meserie de la Adyna, si mai sunt vreo cateva care isi merita banii insa nu isi au locul in discutie pe topicul asta. Cat despre tine ciocu mic si joc de gleze ca te-au demascat fetele pe forum si ti-am vazut anuntul...nu stii cand iti vin client si iti rup botu sa nu mai faci figuri bulangiu trist ce esti. Adyna tu pe unde mai esti? Link spre comentariu
jessyka ts Reputație: -112 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2018 Adyna este și va rămâne numărul 1 cel puțin aici in țara!Eleganta și modestia de care da dovada ma făcut sa o apreciez așa mult,și doar visez ca și eu peste câțiva ani sa arat pe jumate la fel de bine ca ea! Link spre comentariu
travestitpaula Reputație: -11 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Draga obositule,airwick,insisti sa traiesti in prostia ta și retrogradul tau născut. Bai gunoi ordinar tu știi cate implante in fese are adinutz??sau cate injecții butolinice in buze??sau cate rinoplastii,?? Tacii dracu de javra. A fost candva, gata acum altele tinerele frumoase oricum gabi o depășește pe adynutz. Iar tu javra ordinara de airwick sa ma pis pe tine. Iar tu draga jesika fii originala nu copia doar inspirate a fi trans nu înseamnă sa aii mii de chirurgii,este vorba de identitatea de gen,ce nu are legătură cu prostituția.nu vreau sa mai stau sa dau explicații la totate gunoaiele gen airwic prefer sa il sau o las sa latre,ca asta fac javrele,latră,indiferenta este atuul meu . Link spre comentariu
transex adyna buc Reputație: 82 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 BUNA DRAGI MEI GALATENI IN SFARSIT VOI AJUNGE SI IN ORASUL VOSTRU DOAR PENTRU ACEST WEEKEND VOI DISPONIBILA IN ORASUL RESPECTIV !VA ASTEPT CU DRAG 1 Link spre comentariu
transex adyna buc Reputație: 82 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2018 Da, te asteptam cu drag in GalațiIN CURSUL ZILEI DE AZI VOI AJUNGE SI LA galati Link spre comentariu
tskrisstal Reputație: 19 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 9, 2018 Adina te pop iubita...Offf iarasi oameni car comenteaza la adresa unora....Din puctul meu de vedere cunoscando pe Adina de ani buni esiind impreuna ,mancand impreuna sau chiar lucru in aceeasi casa candva in cluj cand a vizitat clujul ..pot spune decat atata ...O fata simpla cu un bun simt enorm ,o prietena foarte buna si cred ca nu conteaza operatile care le are sau le va face..P.S NU MAI COMPARATI SAU NUMAI JIGNITI CA NUI OK ....ADINA TE POP:* Link spre comentariu
claudiu75 Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 BunaIn craiova ajungi? Link spre comentariu
milke Reputație: 41 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2018 Buna Adyna!Si acum ca s-a terminat si weekendul din Galati, unde te gasim saptamanile acestea. Multumesc Link spre comentariu
mihairazvan92 Reputație: 66 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Daca mai esti im Galați astazi te voi vizita si eu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum