Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Va salut cu drag si respect, intors pe meleagurile noastre.. si de data asta pentru mai mult timp. ( uraaaa )

Va rog respectuos sa ma consiliati intr-o privinta,au iesit fetele pe traseu ? parca am zarit cateva prin zona Militari - Dr. Taberei, si.. una pe Splai spre cum te duci spre vitan, inainte sa faci dreapta pe sensul catre " Double Tree By Hillton ".

Inafara de cele de pe langa Gara/Academie, mai sunt ?

Postat

Ziua-Baneasa vis-a-vis de ikea e una blonda si una de etnie inalta, pe langa ambasada americii am vazut astazi ca a mai aparut o domnisoara de etnie nu foarte inalta, mai este pe dn1 sensul spre ploiesti una foarte frumoasa, pe langa cimitirul Progresului mai sunt cateva. Noaptea- sunt vreo 4-5 in zona vitan-mihai bravu(ceva mai sus de reprezentata mercedes) , pe valea oltului-drumul taberei, una pe splai unde ai puntat si tu colegu, strada C.A Rosetti ,B-dul Lascar Catargiu(pe langa sectia 1 politie), strada Mircea Vulcanescu langa Muzeul Militar, pe langa gara de nord, calea grivitei mai sus de hotelul Ibis sunt cateva foarte frumoase si la corp si la fata. Bafta 

Postat

Ziua-Baneasa vis-a-vis de ikea e una blonda si una de etnie inalta, pe langa ambasada americii am vazut astazi ca a mai aparut o domnisoara de etnie nu foarte inalta, mai este pe dn1 sensul spre ploiesti una foarte frumoasa, pe langa cimitirul Progresului mai sunt cateva. Noaptea- sunt vreo 4-5 in zona vitan-mihai bravu(ceva mai sus de reprezentata mercedes) , pe valea oltului-drumul taberei, una pe splai unde ai puntat si tu colegu, strada C.A Rosetti ,B-dul Lascar Catargiu(pe langa sectia 1 politie), strada Mircea Vulcanescu langa Muzeul Militar, pe langa gara de nord, calea grivitei mai sus de hotelul Ibis sunt cateva foarte frumoase si la corp si la fata. Bafta 

Salut si multumesc de raspuns. Cea pe sensul dinspre Ploiesti e tipa care acum ceva timp statea in zona de la padure? pana sa aiba loc crima aia, am impresia ca vorbim de aceeasi tipa..si si-a schimbat " locatia ". Tipa de pe splai, e mica.. are 17 ani si nu m-am bagat este 100 % de etine.

O sa incerc pe la Dr taberei si muzeul militari. Cred ca nu depasesc 50 RON ca scor.. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.