Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 31, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 31, 2019 E trista rau viata lui pisicuts daca ma tot suna pe toate numerele...se plictiseste ori e idiot. Cred ca si le-a lipit pe parbriz sau pe perete...le stie pe de rost!! Il anunt pe aceasta cale ca o sa mi le schimb si o sa se sinucida..de ciuda...Weekend frumos celor sanatosi la cap!Iar in privinta curvelor penale de pe acesr site, nu ma mai intereseaza, ma pis pe ele de urate ce sunt. Am vazut si la top...numai minciuni si reclama falsa! paulica nu stiu cum sa ti-o servesc mai frumos de atat, dar trebuie sa o fac... singura curva penala de pe topic esti chiar tu 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 31, 2019 Paulica alias Mircea Ursu :hihat
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 1, 2019 paulica nu stiu cum sa ti-o servesc mai frumos de atat, dar trebuie sa o fac... singura curva penala de pe topic esti chiar tu Nu trebuie sa I-o servesti in vreun fel Lasa-l pe el sa ia singur cu manutza Puiul peshtele si _)_tza se serveste cu manutza =))
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2019 paulica nu stiu cum sa ti-o servesc mai frumos de atat, dar trebuie sa o fac... singura curva penala de pe topic esti chiar tuEu recunosc CA nu-s frumos, dar eu nu prestez servicii, ele o fac! Asa CA SA si-o asume:( eu nu vreau topicul Asta, Tu il vrei si tii la el..te mananca in cur vad! 1 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2019 Tu esti frumos si ele sunt urate este ? :D Ai ramas un idiot si un handicapat cu traume :laugh2Le am vazut pe Cristina si Mona, urate cu spume...daca ati ajuns SA stati la curul lor, Vai de voi:) 1 2
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 @ Panoramic, Kopf hoch, Herz hoch halten !Sei tapfer und mutig, ohne Angst von den Herausforderungen des Alltages !Pisicuts versucht dich zu unterkriegen , aber ohne Erfolg :blushing2 :laugh2 3 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Aprilie 1, 2019 Le am vazut pe Cristina si Mona, urate cu spume...daca ati ajuns SA stati la curul lor, Vai de voi:) Bă, măcar le-ai strâns de gât? Ai dat cu ele de pereți? Esti degeaba, da-te dreacu de diliu 3 12
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Bă, măcar le-ai strâns de gât? Ai dat cu ele de pereți? Esti degeaba, da-te dreacu de diliu Macar? E degeaba ca nu a facut macar atat?Rectific: Nu ma evita, evita mai scrii. ;)Eu nu sunt degeaba! :) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 1, 2019 Eu recunosc CA nu-s frumos, dar eu nu prestez servicii, ele o fac! Asa CA SA si-o asume:( eu nu vreau topicul Asta, Tu il vrei si tii la el..te mananca in cur vad! eu vreau topicul asta, adevarat. De ce ? Tu nu il vrei ? 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 1, 2019 Eu recunosc CA nu-s frumos, dar eu nu prestez servicii, ele o fac! Asa CA SA si-o asume:( eu nu vreau topicul Asta, Tu il vrei si tii la el..te mananca in cur vad! Nu doar el vrea topic-ul asta si parerea ta prea putin conteaza la momentul de fata :laugh2 Facem un sondaj daca vrei cu vot si intrebam cine vrea pagina eu sunt pentruCapisci? :hihat 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 1, 2019 paulica nu stiu cum sa ti-o servesc mai frumos de atat, dar trebuie sa o fac... singura curva penala de pe topic esti chiar tuAuchhh asta cred ca l-a durut rau=)) 5
vali57 Reputație: 807 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2019 Le am vazut pe Cristina si Mona, urate cu spume...daca ati ajuns SA stati la curul lor, Vai de voi:)Ce e paulica? Dece esti trist? Nu ti-a mai cazut nici o fata prada de strans gaturi?Duci lipsa de hartuit?Mi-e mila de tine si zic sa ne intalnim ca iti dau eu .Ce zici te tin pantalonii sa ne vedem? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 3, 2019 Ce e paulica? Dece esti trist? Nu ti-a mai cazut nici o fata prada de strans gaturi?Duci lipsa de hartuit?Mi-e mila de tine si zic sa ne intalnim ca iti dau eu .Ce zici te tin pantalonii sa ne vedem? Da sa nu ploua n ziua cand va vedeti ca o sa l stranga la glezne =)) 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Aprilie 3, 2019 Le am vazut pe Cristina si Mona, urate cu spume...daca ati ajuns SA stati la curul lor, Vai de voi:) Vrei să spui că cele două fete sunt următoarele tale victime sau ai o listă mai lungă descreieratule ? 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 3, 2019 Vrei să spui că cele două fete sunt următoarele tale victime sau ai o listă mai lungă descreieratule ? Cristina la refuzat si aici public de nenumarate ori si la apostrofat sa inceteze cu telefoanele la ea probabil acum de aia brusc a devenit urata cu spume in viziunea lui :laugh2
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 7, 2019 Cristina la refuzat si aici public de nenumarate ori si la apostrofat sa inceteze cu telefoanele la ea probabil acum de aia brusc a devenit urata cu spume in viziunea lui :laugh2Confunzi cristinele..
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 7, 2019 Confunzi cristinele.. =))))) Paulicaaaa ce faci ma baiatuleeeee maaaaaa ???Traiti-ar neamu ai copiat metoda Ramaru acum hartuiesti noaptea? 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Aprilie 8, 2019 Confunzi cristinele..El poate da eu nu baa. Luati-as fata in plua de hartuitor 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 El poate da eu nu baa. Luati-as fata in plua de hartuitor Criscris27?
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 9, 2019 eu vreau topicul asta, adevarat. De ce ? Tu nu il vrei ? Te astept la proces. Si daca pierzi va trebui nu numai SA stergi toate datele personale de pe acest site cu SA si platesti despagubiri, daune morale, CA prea ITI permiti...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Te astept la proces. Si daca pierzi va trebui nu numai SA stergi toate datele personale de pe acest site cu SA si platesti despagubiri, daune morale, CA prea ITI permiti... Asteptam cu interes procesul, chemam si fetele pe care le luai de gat, dar si familia sa ne povesteasca simptomele tale... :)Iesi din delir!Mai ai si tupeu, psihopatule! 3
tudor07 Reputație: 900 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Aprilie 9, 2019 Asteptam cu interes procesul, chemam si fetele pe care le luai de gat, dar si familia sa ne povesteasca simptomele tale... :)Iesi din delir!Mai ai si tupeu, psihopatule! Sunt cateva fete care sunt dispuse :nodsa declare impotriva acestui hatuitor si gunoi :sweeping asa ca asteptam acel proces poate asa vor scapa fetele de el :clap2Ps . Hartuitorule deja unele fete iti stiu noul nr . 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Sunt cateva fete care sunt dispuse :nodsa declare impotriva acestui hatuitor si gunoi :sweepingasa ca asteptam acel proces poate asa vor scapa fetele de el :clap2Ps . Hartuitorule deja unele fete iti stiu noul nr . Am dezactivat PM-ul, cum il cheama, numele complet?[email protected] ;) 2
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 9, 2019 Te astept la proces. Si daca pierzi va trebui nu numai SA stergi toate datele personale de pe acest site cu SA si platesti despagubiri, daune morale, CA prea ITI permiti... ma sugi de cap :))) 4
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 ma sugi de cap :))) Doar atat? :)La cate am auzit ultimele zile... e prea putin, ;)Da pe mail, e treaba mea ce fac. :hihat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum