Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Foarte bune SSD-urile, doar ca au o singura meteahna. Nu e ceva grav, la inceput, dar cu timpul devine foarte naspa. Se duc celulele, putin cate putin, dar se duc. Am observat la un SSD Seagate Barracuda de 500 GB, ori de cate ori il formatez sau sterg din folderele cu fotografii-video, cu cat faci mai multe operatii de scriere-stergere, se degradeaza din celule. Dupa un timp fie iti cade de tot, fie mai ramai cu 1 GB utilizabil din toti cei 500 GB. Cam 2-3 ani de duce, daca il "freci". Daca scrii rar si nu stergi sau stergi rar, te tin mult. Dar daca faci operatii de scriere-stergere foarte dese, ai o problema mare cu SSD-urile... 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 asa e cand te dai smeker si ti-o iei in bot pe smekerie , e caz similar si aici ;) Nene iti zic eu Mai de kkt esti cand te dai smardoi si o iei la fuga decat cand stai acolo si pana la urma ti o iei ;) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Foarte bune SSD-urile, doar ca au o singura meteahna. Nu e ceva grav, la inceput, dar cu timpul devine foarte naspa. Se duc celulele, putin cate putin, dar se duc. Am observat la un SSD Seagate Barracuda de 500 GB, ori de cate ori il formatez sau sterg din folderele cu fotografii-video, cu cat faci mai multe operatii de scriere-stergere, se degradeaza din celule. Dupa un timp fie iti cade de tot, fie mai ramai cu 1 GB utilizabil din toti cei 500 GB. Cam 2-3 ani de duce, daca il "freci". Daca scrii rar si nu stergi sau stergi rar, te tin mult. Dar daca faci operatii de scriere-stergere foarte dese, ai o problema mare cu SSD-urile... Bagi un hdd de 1 2 sau 4 tb si ai terminat povestea ..deh ceva bani dar merita ;) 1 Link spre comentariu
prin comparatie Reputație: 316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Nene iti zic eu Mai de kkt esti cand te dai smardoi si o iei la fuga decat cand stai acolo si pana la urma ti o iei ;)da, statueta :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Am 10 Pro nam treaba cu windows ..eu vreau sa mai bag niste ram eventual sa bag un i7 7700 sau 8700 banuiesc ca se merita investitia la configuratia care o am acum :DDaca tot vrei sa-i pui un I7 8700, pune-i si o nVidia GTX 2080 TI, ti-l faci chiar racheta, daca-i mai pui si 16 Gb Ram, poti sa-l pui la minerit de cripto ! :) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 da, statueta :laugh2 Aia e consacrata in istorie nu intra in discutii :) ...Dar aia care la batut la el in casa cu scz nu stiu cine e tipa sa i dau o cafea ;) 2 Link spre comentariu
prin comparatie Reputație: 316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Panoramic isi vrea topicul inapoi ! 2 Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Am 10 Pro nam treaba cu windows ..eu vreau sa mai bag niste ram eventual sa bag un i7 7700 sau 8700 banuiesc ca se merita investitia la configuratia care o am acum :D Procesorul este in placa de baza, cu ea ai si video...Pui, vorbeste despre ce stii. Te ajut daca vrei.Laptop sau calculator? Bagi un hdd de 1 2 sau 4 tb si ai terminat povestea ..deh ceva bani dar merita ;) Azi azi hd extern, recomandat.Il atasezi la oricare... Nu conteaza cat ai local decat pentru windows si nimicuri... Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Daca tot vrei sa-i pui un I7 8700, pune-i si o nVidia GTX 2080 TI, ti-l faci chiar racheta, daca-i mai pui si 16 Gb Ram, poti sa-l pui la minerit de cripto ! :) Eee e laptop nu pc Am i7 6700 de 2.60 cu turbo 3.50 8Gb Ram si Nvidia Gtx 950m 4GB Vreau sa mai pun 8 giga de ram si eventual un procesor i7 de generatia 7 sau 8 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Panoramic isi vrea topicul inapoi ! Sa trezit din bautura dupa ce a castigat Saracu Anului ? 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Narav prost de a manipula...Singurul motiv pentru care nu are decenta in vorbire si nu se poate retrage cand da de unul capabil sa-i puna cizma pe gat...Stai, cand nu mai tine vrajeala... este o mica victima insultata de grobieni!Zau, e penibil sa mai vorbesti cu un bolnav psihic citit, sub patura cu lanterna, izolat de realitate... In carti e zmeu! Nu stiti nimic! :laugh2 Pai baga noutati ce nu stim si ar trebui sa stim despre nea Victoras ...mancalar pamantu Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Eee e laptop nu pc Am i7 6700 de 2.60 cu turbo 3.50 8Gb Ram si Nvidia Gtx 950m 4GB Vreau sa mai pun 8 giga de ram si eventual un procesor i7 de generatia 7 sau 8 Nu ai cum sa lucrezi la amanet, deci l-ai luat de la unul sau drogati...Trist. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Nu ai cum sa lucrezi la amanet, deci l-ai luat de la unul sau drogati...Trist. Eu lucrez la amanet, secția buttplug-uri. Unde vă pot trimite o ofertă, distinsă domnişoară? Nu, n-ai voie să scrii ''pe adresa mă-tii''. Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Eu lucrez la amanet, secția buttplug-uri. Unde vă pot trimite o ofertă, distinsă domnişoară? Nu, n-ai voie să scrii ''pe adresa mă-tii''. Nu am ceva de scris tie. Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Amanda e fierbinte la Paulica pe topic, se putea să lipsească ea... :) 1 Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Amanda e fierbinte la Paulica pe topic, se putea să lipsească ea... :) Amada, fara N, mai scrie la cateva zile...Ti-am deranjat prezenta aici? Apropos, eu am vorbit cu Panoramic in privat... Este debusolat, dar nu un monstru descris aici.Poate luatele de gat nu stiu sa vorbeasca... el atat avea nevoie. Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Amanda e fierbinte la Paulica pe topic, se putea să lipsească ea... :)Mna. Si cu ce te-a deranjat de trebuia sa te agati de curul ei? 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Mna. Si cu ce te-a deranjat de trebuia sa te agati de curul ei? Mirosu =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Mirosu =))Vezi de ce nu are ursu coada?Daca injura , nu e bine. Daca vorbeste normal, tot se gaseste careva sa bage batul prin gard .Pai asa ? 3 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Mna. Si cu ce te-a deranjat de trebuia sa te agati de curul ei? Spre exemplu cu ce a scris stimata amada mai sus despre "luatele de gât " :) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Vezi de ce nu are ursu coada?Daca injura , nu e bine.Daca vorbeste normal, tot se gaseste careva sa bage batul prin gard .Pai asa ? Hai lasa-ma si cu coana Amada ca si ea cand ia la misto lumea nu i mare bai :)) ...A se vedea cata mistocareala face filofteu de cateva luni incoace la adresa ei ..deh Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Vezi de ce nu are ursu coada?Daca injura , nu e bine.Daca vorbeste normal, tot se gaseste careva sa bage batul prin gard .Pai asa ? Pai nu zic nene injurati da barem mai scoateti si voi ceva nou sa radem sa alea daca tot e circ ca de clasicele astea din popor sunt cam satul :-j trebuie doar putina imaginatie :D 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Spre exemplu cu ce a scris stimata amada mai sus despre "luatele de gât " :)Pai raspunsul ei a fost dupa ce te-ai agatat de ea, nu invers. Mai intai ai bagat batul prin gard, apoi ai dat-o ca a zis o pula, ca raspuns la ce i-ai zis .Macar ea a zis ceva, o pagina in urma.Sa zic cine a intervenit ca nuca in perete? Sau ne simtim? 3 Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Mirosu =)) Pai nu zic nene injurati da barem mai scoateti si voi ceva nou sa radem sa alea daca tot e circ ca de clasicele astea din popor sunt cam satul :-j trebuie doar putina imaginatie :D Te-ai facut de cacat cu laptopul tau...Tot tu razi de mine? :)Daca nu glumesti, continua, dar e prea penibil sa fie haios... Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Pai nu zic nene injurati da barem mai scoateti si voi ceva nou sa radem sa alea daca tot e circ ca de clasicele astea din popor sunt cam satul :-j trebuie doar putina imaginatie :DXtreme, putem fi si mai civilizati, daca vrem. La fel de bine putem cauta can can si in alte locuri, nu doar pe forum .Putem fi mai buni. Hai ca se poate ! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum