Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

=))

Ii place sa fie unic . Adica sa latre ca o javra turbata peste tot si sa se lege de unii useri...ca fut mai mult ca el. Dar cu ciotul ăla ce dreaq sa mai faca cu el? Asa ca mai bine facem recenzii pe o ciorba de fasole cu ciolan

:)))

:laugh2

Mda faza e ca pe vremea aia cand zic eu astia platinum puteau sa dea minusuri gramada sti ..dar nici acum nu am inteles ce dq ia casunat lui fix pe tarlaua mea ..Eu n-am deranjat frate femeile pe aici nu le am stricat paginile ca am mai facut o gluma ca am mai schimbat o vb aia e 

Asta peste tot intra si face bahaus ..eu daca nu ma intereseaza subiectu pagini nu ma bag oricum nu ai ce discuta ceva cap coada aici incepem sa vb de mere si peste 10 min vb de pere 

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

=))

Ii place sa fie unic . Adica sa latre ca o javra turbata peste tot si sa se lege de unii useri...ca fut mai mult ca el. Dar cu ciotul ăla ce dreaq sa mai faca cu el? Asa ca mai bine facem recenzii pe o ciorba de fasole cu ciolan

Cameleonule, moșu nu mai fute de mult, ce nu ai înțeles ?

• Like 8
Link spre comentariu

picon a vazut ca e nominalizat la saracul, trollul, cuplul anului si isi pregateste terenul, sa se bucure de popularitate =))) si a zis ca e bine sa intre in pielea lui panoramic, adica sa isi ia la muie de la tot forumul  :bkke . ...dar totusi sa revenim la Panoramic

• Like 7
Link spre comentariu

picon a vazut ca e nominalizat la saracul, trollul, cuplul anului si isi pregateste terenul, sa se bucure de popularitate =))) si a zis ca e bine sa intre in pielea lui panoramic, adica sa isi ia la muie de la tot forumul  :bkke . ...dar totusi sa revenim la Panoramic

Pai Paulica e mic copil varule pe langa moshu sclerozat =))

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator pisulica
Reputație: 0

Mosul asta screlozat picon e cel mai prost din curtea scolii, nu il baneaza motanul, are nevoie de clovni ca el ca sa rada forumul, nu e prost motanul. Daca nu va fi de folos atunci il scuipa ca pe o masea stricata. Stai sa vezi ca ma trage acum de ureche ca nu am nici o recenzie si el e mare ajutator de comunitate, sef la WC =))

• Like 4
Link spre comentariu

Și eu ciolanu' să îi dea gust stai-ar în gât boșorogului =))

Eu de aia ma gandesc sa ma bas un pic in ceaunu lui de fasole ca sa i fie la suflet in loc de afumatura 

• Like 5
Link spre comentariu

Și condition îi dă viermele lui de puță pe post de ardei iute, mi-asi pula și în gâtul lu' Lisandru concubinu lui Picon =))

Hai sa nu comparam :) 

Nici la dejtu mic nu ii ajunge condition lui Mos Tagartza =))

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In the Moon
  • Oras:In the Moon

=))

Ba fute, topicuri

=))

• Like 4
Link spre comentariu

Este incredibil nebunul asta, tocmai ce am terminat si eu o intalnire cu o domnisoara, bine nu e chiar domnisoare, are 29 de ani si vad nebunul asta ca face spume si tot incearca sa o arda pe clone. Auzi la el, daca il ignor inseamna ca sunt las, e maxima asta :laugh2

Asa a facut si cu Vladizdinho si cand l-a chemat ala in oras sa discute face to face, ca de la barbat la barbat, s-a cacat pe el.

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Asa a facut si cu Vladizdinho si cand l-a chemat ala in oras sa discute face to face, ca de la barbat la barbat, s-a cacat pe el.

Ba asta cred ca i paraie oasele mai ceva ca un angrenaj cand vrea sa se dea jos din pat dimineatza 

Ce dq  sa se mai vada asta face 2 face ca abia mai stie unde i stanga si unde i dreapta e muribund dreacu tu nu te gandesti =)))))

• Like 3
Link spre comentariu

De cand picon e luat la pula pe topicul lui Panoramic, a inceput agresoru sa scrie pe topicele fetelor de la testate

Ala e pistol cu apa dal dreacu nu face nici cat o masea cariata 

Ciumpalacu de picon e de 100 de ori mai de discutat =)) 

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...