xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 26, 2019 :D 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 26, 2019 =))Ii place sa fie unic . Adica sa latre ca o javra turbata peste tot si sa se lege de unii useri...ca fut mai mult ca el. Dar cu ciotul ăla ce dreaq sa mai faca cu el? Asa ca mai bine facem recenzii pe o ciorba de fasole cu ciolan :))) :laugh2 Mda faza e ca pe vremea aia cand zic eu astia platinum puteau sa dea minusuri gramada sti ..dar nici acum nu am inteles ce dq ia casunat lui fix pe tarlaua mea ..Eu n-am deranjat frate femeile pe aici nu le am stricat paginile ca am mai facut o gluma ca am mai schimbat o vb aia e Asta peste tot intra si face bahaus ..eu daca nu ma intereseaza subiectu pagini nu ma bag oricum nu ai ce discuta ceva cap coada aici incepem sa vb de mere si peste 10 min vb de pere 5 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 26, 2019 =))Ii place sa fie unic . Adica sa latre ca o javra turbata peste tot si sa se lege de unii useri...ca fut mai mult ca el. Dar cu ciotul ăla ce dreaq sa mai faca cu el? Asa ca mai bine facem recenzii pe o ciorba de fasole cu ciolan Cameleonule, moșu nu mai fute de mult, ce nu ai înțeles ? 8 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Iulie 26, 2019 UpSa vina Panoramic sa lase cateva recenzii despre fetele care le-a hartuit. Cu lucs si amanunt=)) 8 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 26, 2019 :))) :laugh2 :) 8 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 picon a vazut ca e nominalizat la saracul, trollul, cuplul anului si isi pregateste terenul, sa se bucure de popularitate =))) si a zis ca e bine sa intre in pielea lui panoramic, adica sa isi ia la muie de la tot forumul :bkke . ...dar totusi sa revenim la Panoramic 7 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Cameleonule, moșu nu mai fute de mult, ce nu ai înțeles ? Ba fute, topicuri 11 1 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Ce minte de copil, daca cineva il ignora si nu-si pune mintea cu el, inseamna, ca e din lasitate. Ai de :) mea. "Traieste, ba, in lumea reala"=)) 6 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 picon a vazut ca e nominalizat la saracul, trollul, cuplul anului si isi pregateste terenul, sa se bucure de popularitate =))) si a zis ca e bine sa intre in pielea lui panoramic, adica sa isi ia la muie de la tot forumul :bkke . ...dar totusi sa revenim la Panoramic Pai Paulica e mic copil varule pe langa moshu sclerozat =)) 3 Link spre comentariu
Vizitator pisulica Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Mosul asta screlozat picon e cel mai prost din curtea scolii, nu il baneaza motanul, are nevoie de clovni ca el ca sa rada forumul, nu e prost motanul. Daca nu va fi de folos atunci il scuipa ca pe o masea stricata. Stai sa vezi ca ma trage acum de ureche ca nu am nici o recenzie si el e mare ajutator de comunitate, sef la WC =)) 4 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Pai Paulica e mic copil varule pe langa moshu sclerozat =))Sa ma pis in strachina lui de fasolar 7 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 Sa ma pis in strachina lui de fasolar =)))))Sa mi trag gazele n oala lui de fasole sa i dau aroma 5 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 27, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 27, 2019 =)) 7 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 27, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 27, 2019 Sa vie picon pa toping sa vada ce pula mare am :x 6 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2019 =)))))Sa mi trag gazele n oala lui de fasole sa i dau aroma Și eu ciolanu' să îi dea gust stai-ar în gât boșorogului =)) 7 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 Și eu ciolanu' să îi dea gust stai-ar în gât boșorogului =)) Eu de aia ma gandesc sa ma bas un pic in ceaunu lui de fasole ca sa i fie la suflet in loc de afumatura 5 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2019 Eu de aia ma gandesc sa ma bas un pic in ceaunu lui de fasole ca sa i fie la suflet in loc de afumatura Și condition îi dă viermele lui de puță pe post de ardei iute, mi-asi pula și în gâtul lu' Lisandru concubinu lui Picon =)) 7 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 Și condition îi dă viermele lui de puță pe post de ardei iute, mi-asi pula și în gâtul lu' Lisandru concubinu lui Picon =)) Hai sa nu comparam :) Nici la dejtu mic nu ii ajunge condition lui Mos Tagartza =)) 5 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 27, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat Iulie 27, 2019 picon a vazut ca e nominalizat la saracul, trollul, cuplul anului si isi pregateste terenul, sa se bucure de popularitate =))) si a zis ca e bine sa intre in pielea lui panoramic, adica sa isi ia la muie de la tot forumul :bkke . ...dar totusi sa revenim la Panoramic =)) Ba fute, topicuri =)) 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 =)) Da ba ia uite ca faza asta nu o citisem =))=)))))=))))))))) 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Este incredibil nebunul asta, tocmai ce am terminat si eu o intalnire cu o domnisoara, bine nu e chiar domnisoare, are 29 de ani si vad nebunul asta ca face spume si tot incearca sa o arda pe clone. Auzi la el, daca il ignor inseamna ca sunt las, e maxima asta :laugh2 Asa a facut si cu Vladizdinho si cand l-a chemat ala in oras sa discute face to face, ca de la barbat la barbat, s-a cacat pe el. 6 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 Asa a facut si cu Vladizdinho si cand l-a chemat ala in oras sa discute face to face, ca de la barbat la barbat, s-a cacat pe el. Ba asta cred ca i paraie oasele mai ceva ca un angrenaj cand vrea sa se dea jos din pat dimineatza Ce dq sa se mai vada asta face 2 face ca abia mai stie unde i stanga si unde i dreapta e muribund dreacu tu nu te gandesti =))))) 3 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 De cand picon e luat la pula pe topicul lui Panoramic, a inceput agresoru sa scrie pe topicele fetelor de la testate 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 27, 2019 De cand picon e luat la pula pe topicul lui Panoramic, a inceput agresoru sa scrie pe topicele fetelor de la testate Ala e pistol cu apa dal dreacu nu face nici cat o masea cariata Ciumpalacu de picon e de 100 de ori mai de discutat =)) 4 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Ala e pistol cu apa dal dreacu nu face nici cat o masea cariata Ciumpalacu de picon e de 100 de ori mai de discutat =))sa ii faca motanul topic pinned ca si asa sunt putine WC-uri prin zona =))) , sa ne pisam pe chelia lui picon 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum