capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Zi parintele ce ai pe sufletEu nu am nimic pe suflet spre deosebire de tine.Nu pot insa sa nu constat ca ai un limbaj suburban si un caracter ....... 1 1
not secure Reputație: 1152 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Eu nu am nimic pe suflet spre deosebire de tine.Nu pot insa sa nu constat ca ai un limbaj suburban si un caracter .......Pepelica stai parcat =))
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Pepelica stai parcat =))Vrei sa imi explici ce anume vrei sa spui cu "parcatul"? Mai este unul pe forum care foloseste acelasi limbaj suburban ca si tine! 1
not secure Reputație: 1152 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Vrei sa imi explici ce anume vrei sa spui cu "parcatul"? Mai este unul pe forum care foloseste acelasi limbaj suburban ca si tine!Avand in vedere ca se calmasera apele ai bagat batul in gard ca sa starnesti rahatul din nou. Ai sarit in ajutorul lui picon desi pe contul tau principal te-ainjurat ca nu faci asta. Cam asa stau lucrurile corectule. PS: :))))
not secure Reputație: 1152 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Contul tau principal fiind parintelul =))
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Contul tau principal fiind parintelul =))Gresesti! Nu ma mira, nu te poti lauda cu un anumit nivel de inteligenta. Nu sunt insa de acord cu limbajul tau suburban si fiecare postare a ta dovedeste ca am dreptate! O zi buna! 1 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Avand in vedere ca se calmasera apele ai bagat batul in gard ca sa starnesti rahatul din nou. Ai sarit in ajutorul lui picon desi pe contul tau principal te-ainjurat ca nu faci asta. Cam asa stau lucrurile corectule.PS: :))))Calmeaza-te, iti tremura mana! Iti spun ca esti in ceata total deocamdata, in curand vei afla probabil cine sunt!PS. De ce mu as lua partea cuiva daca sunt convins ca are dreptate? Spre deosebire de tine si multi altii, eu judec! 1 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Daca nu stiai ca n-am nimic de impartit cu Pipilica afli acum :DNu se pare, ai ceva cu multa lume, si mai ales, cu bunul simt! 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Nu se pare, ai ceva cu multa lume, si mai ales, cu bunul simt! Ma bucur ca mi porti de grija :laugh2 1
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Contul tau principal fiind parintelul =))asa este, capetown2 este pipilica, cine intra pe profilul lui la reputatie poate vedea ca toate discutiile sunt contra lui miky77
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Ma bucur ca mi porti de grija :laugh2Sincer, putin imi pasa de tine, atata timp cat ai un limbaj adecvat si un caracter ok! 1 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 asa este, capetown2 este pipilica, cine intra pe profilul lui la reputatie poate vedea ca toate discutiile sunt contra lui miky77Nu stiu cine esti dar te inseli. Nici pe tine nu te caracterizeaza inteligenta! :slap2 Se pare ca il iubesti pe miky77. 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Sincer, putin imi pasa de tine, atata timp cat ai un limbaj adecvat si un caracter ok! Nici alea nu ar trebui sa te intereseze atat timp cat spui ca putin iti pasa Te cam contrazici ;)
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Nici alea nu ar trebui sa te intereseze atat timp cat spui ca putin iti pasa Te cam contrazici ;)obraznicia, parsivenia si prostia altora ma intereseaza atata timp cat dau informatii eronate! Niciodata nu ma contrazic, miros tampenia de departe! 1 1
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Nu stiu cine esti dar te inseli. Nici pe tine nu te caracterizeaza inteligenta! :slap2 Se pare ca il iubesti pe miky77.se apropie banarea lui picon si pipilica a ales sa isi bata joc de restul de aici ca sa il salveze pe fasolar. Caractere domnule ! Se stie ca Lisandru si Pipilica li se dilata gaozul cand aud de Miky77. Motane baneaza-l pe asta ! mersi 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 obraznicia, parsivenia si prostia altora ma intereseaza atata timp cat dau informatii eronate! Si de aia nu mai dorm eu la noapte iti dai seama de ce anume te intereseaza pe tine si ce nu :laugh2 Mergi ca te asteapta picon 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 se apropie banarea lui picon si pipilica a ales sa isi bata joc de restul de aici ca sa il salveze pe fasolar. Caractere domnule ! Se stie ca Lisandru si Pipilica li se dilata gaozul cand aud de Miky77. pipilica1.jpg pipilica2.jpg pipilica3.jpg pipilica4.jpg pipilica5.jpg pipilica6.jpg pipilica7.jpg pipilica8.jpg pipilica9.jpg Motane baneaza-l pe asta ! mersiEsti cumva miki77 sau doaro clona a lui? Poate te baneaza pe tine pentru ........ 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 se apropie banarea lui picon si pipilica a ales sa isi bata joc de restul de aici ca sa il salveze pe fasolar. Caractere domnule ! Se stie ca Lisandru si Pipilica li se dilata gaozul cand aud de Miky77. pipilica1.jpg pipilica2.jpg pipilica3.jpg pipilica4.jpg pipilica5.jpg pipilica6.jpg pipilica7.jpg pipilica8.jpg pipilica9.jpg Motane baneaza-l pe asta ! mersi Ba cum pusca mea e clona lu Pipilica dar e inscris din 2017 ..oai are conturi clona si apare dupa 2 ani ? :slap2 Mai rau as crede ca e moshu damblagit 2
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Ba cum pusca mea e clona lu Pipilica dar e inscris din 2017 ..oai are conturi clona si apare dupa 2 ani ? :slap2 Mai rau as crede ca e moshu damblagit Stimabile, ai un limbaj inadecvat si iti bagi in functiune si clonele? Nu stiu despre ce monstru vorbesti, avand insa in vedere postarile tale, tu esti cel mai mare monstru! 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Stimabile, ai un limbaj inadecvat si iti bagi in functiune si clonele? Nu stiu despre ce monstru vorbesti, avand insa in vedere postarile tale, tu esti cel mai mare monstru! Hai lasa vrajeala ca nu te prinde candesti a fasole de la o posta =)) 1
stefan567 Reputație: 368 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 asa este, capetown2 este pipilica, cine intra pe profilul lui la reputatie poate vedea ca toate discutiile sunt contra lui miky77pe clona capetown2 intrau si pipilica si Lisandru. Daca vezi ca insista in postari e Lisandru, ca doar asta e taran de la coada vacii prost crescut si insistent, daca nu da mai mult de 2 postari pe zi e pipilica. Oricum e unul din astia 2, trist ca vor sa il infunde pe picon in loc sa il ajute. 1 1
stefan567 Reputație: 368 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Ba cum pusca mea e clona lu Pipilica dar e inscris din 2017 ..oai are conturi clona si apare dupa 2 ani ? :slap2 Mai rau as crede ca e moshu damblagit pipilica a avut sute de clone printre care deltones, capetown si multe altele, de cand se dadea lupte grele cu Miky77, Cristiano29, Anonna, MartaM 2 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Hai lasa vrajeala ca nu te prinde candesti a fasole de la o posta =)) pe clona capetown2 intrau si pipilica si Lisandru. Daca vezi ca insista in postari e Lisandru, ca doar asta e taran de la coada vacii prost crescut si insistent, daca nu da mai mult de 2 postari pe zi e pipilica. Oricum e unul din astia 2, trist ca vor sa il infunde pe picon in loc sa il ajute.Cine se aseamana, se aduna! Aveti amandoi un limbaj suburban si provovator. Poate va miros si moderatorii! 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Cine se aseamana, se aduna! Aveti amandoi un limbaj suburban si provovator. Poate va miros si moderatorii! Lasa-ne Picoane lasa-neeeeeeee :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 pipilica a avut sute de clone printre care deltones, capetown si multe altele, de cand se dadea lupte grele cu Miky77, Cristiano29, Anonna, MartaM La ce vad eu mai rau inclin spre tataitza =)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum