payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 5, 2020 sigura mata'! :Xma-ta este cea care a avortat un idiot ca tine Este aici pe forum! 4 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2020 cand merg la w.c. intru pe nimfosa ma pis pe tine de retardat cu un singur neuronnici la ora asta nu stii cine se pisa pe tine cu bolta :x:laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 5, 2020 cand merg la w.c. intru pe nimfosa ma pis pe tine de retardat cu un singur neuronnici la ora asta nu stii cine se pisa pe tine cu bolta :X :laugh2 :laugh2Nu mai spumega atât pizdadera, ți-au dat toți muie pe aici! :laugh2 4 Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Cazabane da-ti-as la muie de hamster oligofren. Crezi ca nu ti-am vazut cele 3 clone cu care iti scrii tie si agresezi fetele pe topice???? 2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Paulica inca hartuieste fetele? :O 1 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Paulica inca hartuieste fetele? :oNu mai mult ca tine LABAGIULE! Fata de tine este un om ok! A avut ghinionul sa dea peste un ȘALĂU ca tine, scuze ești un biban muist! 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Cazabane da-ti-as la muie de hamster oligofren. Crezi ca nu ti-am vazut cele 3 clone cu care iti scrii tie si agresezi fetele pe topice????care sunt alea ?? 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 8, 2020 care sunt alea ??Motane, limbaj inadecvat, este homosexual, ceva muie nu primește!? 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Al draq milog necajit :) 1 1 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Al draq milog necajit :)Tu vorbesti bai lesinatule de foame? 1 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Cazabane da-ti-as la muie de hamster oligofren. Crezi ca nu ti-am vazut cele 3 clone cu care iti scrii tie si agresezi fetele pe topice????Enumera cele trei clone banatule! 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 10, 2020 care sunt alea ??Hai Motane, vreau sa știu și eu ce clone am! Tu însă poți afla câte clone are bulangiu asta! Te ajut? Cu id, probe, etc.? 4 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Al draq milog necajit :)A turbat lisandraface ca titirezu :laugh2 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 11, 2020 A turbat lisandraface ca titirezu :laugh2Daca tot va futeti în cur unul pe celalalt, de ce nu va luați bulangii lor? :laugh2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Observ ca a dat in benga , al draq martalog necajitNu cred ca mai exista vreunul pe aici care sa nu-i cunoasca reactiile de distrus singuraticZilnic ,si de ani de zile , isi ia cate-o sticla de saniuta si atarna la scandal non-stop pe aici.Intalnirile lui cu barbatii , fiind deja memorabile de dinainte sa apar eu pe aici . Cel putin , in ultimii ani , sunt sigur ca dus o viata de caine , deja turbat .In mintea lui ravasita si descreierata , a ajuns sa-l injure si pe maimutoiul asta de motan . 1 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Observ ca a dat in benga , al draq martalog necajit Nu cred ca mai exista vreunul pe aici care sa nu-i cunoasca reactiile de distrus singuratic Zilnic ,si de ani de zile , isi ia cate-o sticla de saniuta si atarna la scandal non-stop pe aici. Intalnirile lui cu barbatii , fiind deja memorabile de dinainte sa apar eu pe aici . Cel putin , in ultimii ani , sunt sigur ca dus o viata de caine , deja turbat . In mintea lui ravasita si descreierata , a ajuns sa-l injure si pe maimutoiul asta de motan .Parasitule, besi în pula calului de falit terminat ce ești, vrei sa postez date public e, cum ca marele patron este un falit rupt în rozeta? Mata te-a abandonat la orfelinat, ai încercat sa imbarligi a treia femeie și ți-a dat reject, ești muritor de foame, unde mai pui ca ai ajuns sa te futi și în rozeta, asta sa mai poți supraviețui! 5 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2020 are dunga coiscum vrei sa iti raspunda?sandilache =))) Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Cazabane da-ti-as la muie de hamster oligofren. Crezi ca nu ti-am vazut cele 3 clone cu care iti scrii tie si agresezi fetele pe topice????https://youtu.be/t1TcDHrkQYgMai bine sa ascultam un cântec nostalgic...de relaxare 4 3 Link spre comentariu
kikimikicici Reputație: 2 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Cam are moaca de CAMATAR panoramic asta! Seamana oleaca cu Picon la caracter. Mi se pare ca l-am mai vazut acum 5 ani, era un vanzator la un sex shop din Centrul Vechi, ala de langa statuia cu lupoaica. Era tot asa chelios, urat, si cu ochelari cu rama de bosorog.Si era foarte agresiv cand l-am intrebat de latex. Nu era cumva el? :thinking Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 16, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 paulica nu te potolesti? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carla0784482719 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Ce liniște pe aici :))) Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Ce liniște pe aici :)))haoleu mamico, dar ce-i reputatia aia? =)))) 2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carla0784482719 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 haoleu mamico, dar ce-i reputatia aia? =)))) hateriiiiiiiiii .... A fost perioada aia când javrele latrau peste tot sti ce zic . Link spre comentariu
magicianul1 Reputație: 2 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 mai traieste sobolanu? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Unde i Paulica :D 1 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum