Sari la conținut

La miting cu japca!

Postări Recomandate

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0

Pt cei care mai au un pic de creier, duminica, Miscarea Coruptia Ucide cheama protestatarii #Rezist in Piata Victoriei.

Nu va dati cocosi stand in fotoliu in fata televizorului! Daca va pasa, veniti Duminica in Piata Victoriei!

• Like 18
Link spre comentariu
Vizitator

Pt cei care mai au un pic de creier, duminica, Miscarea Coruptia Ucide cheama protestatarii #Rezist in Piata Victoriei.

Nu va dati cocosi stand in fotoliu in fata televizorului! Daca va pasa, veniti Duminica in Piata Vitoriei!

unde ne intalnim ? :)

#rezist

Link spre comentariu
  • Oras:*

Eu ma feresc de politica ca de un sarpe veninos, pentru ca de fapt politica e plina de venin. Insa am cunostinte care tin cu PSD-ul si vor chiar sa participe la miting. Asa ca vrand-nevrand am ajuns in contact cu asta.

@izabellasex&bdsm: adevarat, coruptia ucide si schilodeste. Dar eu nu particip la proteste pentru ca, asa cum am zis, ma feresc de politica dar si pentru ca nu vad nicio alternativa. Daca pleaca PSD-ul, cine vine? Ma indoiesc ca altii mai buni/competenti. Am observat un lucru: unii oameni scarbiti de starea politicii se aduna, infiinteaza un partid care-si propune sa mai curete politica, castiga locuri in parlament si poate chiar la guvernare. Apoi ce se intampla? Au ajuns la borcanul cu miere si incep sa se comporte exact ca si politicienii pe care ii criticau. De asta sunt sceptic.

Oricum, eu sustin moral orice miscare ce combate coruptia. Problema e ca de multe ori aceste miscari devin ele insele corupte. Nu o luati ca pe o critica, e doar o observatie.

• Like 1
Link spre comentariu

#rezist

In Piata Victoriei!

Eu ma duc, alaturi de familie, prieteni si restul romanilor !

Pula meaaa, nu stiu, as face o campanie ca o sug pe gratis numai sa iasa naibi din casa 1 milion de romani duminica.

Asta asa, ca tot cred unii ca noi curvele suntem atat de proaste incat sustinem PSD

• Like 17
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

In Piata Victoriei!

Eu ma duc, alaturi de familie si prieteni si restul romanilor !

Pula meaaa, nu stiu, as face o campanie ca o sug pe gratis numai sa iasa naibi din casa 1 milion de romani duminica.

Asta asa, ca tot cred unii ca noi curvele suntem atat de proaste incat sustinem PSD

#rezist

Iza, vin sa ma joc cu gaurelele de la ciorapii tai plasa si apoi mergem impreuna in piata?

Link spre comentariu

Iza, vin sa ma joc cu gaurelele de la ciorapii tai plasa si apoi mergem impreuna in piata?

Ne jucam cu gaurelele de luni, avem noi timp de futut si supt, acum sunt alte lucruri mai importante !

Mergem "impreuna" cu totii !

P.s. edit. Asta in cazul in care ma intorc "intreaga" duminica noaptea !

• Like 16
Link spre comentariu
Vizitator

In Piata Victoriei!

Eu ma duc, alaturi de familie, prieteni si restul romanilor !

PS - tu nu faci parte din alea 99%

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

Ne jucam cu gaurelele de luni, avem noi timp de futut si supt, acum sunt alte lucruri mai importante !

Mergem "impreuna" cu totii !

P.s. edit. Asta in cazul in care ma intorc "intreaga" duminica noaptea !

luni tre sa fiu la birou, in alta tara :(

Link spre comentariu

Eu ma feresc de politica ca de un sarpe veninos, pentru ca de fapt politica e plina de venin. Insa am cunostinte care tin cu PSD-ul si vor chiar sa participe la miting. Asa ca vrand-nevrand am ajuns in contact cu asta.

@izabellasex&bdsm: adevarat, coruptia ucide si schilodeste. Dar eu nu particip la proteste pentru ca, asa cum am zis, ma feresc de politica dar si pentru ca nu vad nicio alternativa. Daca pleaca PSD-ul, cine vine? Ma indoiesc ca altii mai buni/competenti. Am observat un lucru: unii oameni scarbiti de starea politicii se aduna, infiinteaza un partid care-si propune sa mai curete politica, castiga locuri in parlament si poate chiar la guvernare. Apoi ce se intampla? Au ajuns la borcanul cu miere si incep sa se comporte exact ca si politicienii pe care ii criticau. De asta sunt sceptic.

Oricum, eu sustin moral orice miscare ce combate coruptia. Problema e ca de multe ori aceste miscari devin ele insele corupte. Nu o luati ca pe o critica, e doar o observatie.

Ai perfecta dreptate in ceea ce spui.

Dar totusi ramai cu speranta ca exista loc de mai bine , iar daca vin la putere altii la fel de corupti, macar sti ca ai incercat si ca nu ai stat nepasator lasand totul sa se duca de rapa !

• Like 17
Link spre comentariu

luni tre sa fiu la birou, in alta tara :(

Lasa ca nu intra zilele in sac, vor mai fi ocazii ! Daca tot nu ne futem noi2 duminica, ii putem fute in gat pe astia "mai mari", tot duminica ! Pup cu drag

• Like 16
Link spre comentariu
Vizitator batranul george

Urmeaza finala de la Roland-Garros, ma pis pe politica, nu ma mai duc la vot de 6 ani pentru ca nu vreau sa girez nici una dintre haitele de hoti cu nume de partide, dar mi se pare aberant ca un presedinte sa nu respecte hotararea unei Curti Constitutionale pentru ca e nepermis ca un presedinte sa incurajeze nerespectarea legii.Nu conteaza daca e drept sau nu, dar presedintele prin nepunerea in practica a acelei hotarari poate deschide un drum periculos.

Forza Halep!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

@izabella: credeti-ma ca si eu sper si imi doresc ca Romania sa fie mai bine si implicit mai putin corupta. Vorbesc serios. O tara nu poate fi mai bine si nu poate evolua daca e gatuita de coruptie. Doar ca, pe baza a ceea ce am observat, sunt sceptic ca unii vor reusi sa faca politica fara sa se murdareasca.

Cum am spus, sustin orice miscare sau idee care combate coruptia. E singura mea posibilitate.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Urmeaza finala de la Roland-Garros, ma pis pe politica, nu ma mai duc la vot de 6 ani pentru ca nu vreau sa girez nici una dintre haitele de hoti cu nume de partide, dar mi se pare aberant ca un presedinte sa nu respecte hotararea unei Curti Constitutionale pentru ca e nepermis ca un presedinte sa incurajeze nerespectarea legii.Nu conteaza daca e drept sau nu, dar presedintele prin nepunerea in practica a acelei hotarari poate deschide un drum periculos.

Forza Halep!

Drumul s-a deschis de mult, acum se cam vede capatul. La capat e un hau imens, spre care Romania se indreapta cu pasi extrem de rapizi... !

Hai Simona !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

Forza Halep!

Apreciem sinceritatea.

Insa, vezi tu, greselile se platesc. Eu cand ma duc la vot, il anulez daca nu-mi place cine e pe liste. Absenteismul la vot a adus PSD-ul la putere, ca sa fie clar.

Si daca nu era psd-ul la putere, nu s-ar fi ajuns la demiterea lui Codruta. Si daca nu ar fi fost PSD-ul la putere, nu ar fi fost haosul asta financiar.

Cea mai mare ipocrizie e sa nu te fi dus la vot si apoi #rezist in pta victoriei

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...