Sari la conținut

La miting cu japca!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Pai pe caldura asta si cu 150 000 de suflete in Piata (si cica lumea continua sa vina), la ce sa te astepti ??

Pe de alta parte, cand tu aduci chiar si 150 000 de mii de manifestanti (chiar si cu japca, chiar si platiti), iar pentru Rosia Montana ieri au venit cu chiu cu vai 500 de persoane la miting, iar #Rezist scoate din ce in ce mai putini oameni in strada la fiecare manifestatie, e din ce in ce mai trista treaba in Romania....

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Pai pe caldura asta si cu 150 000 de suflete in Piata (si cica lumea continua sa vina), la ce sa te astepti ??

Pe de alta parte, cand tu aduci chiar si 150 000 de mii de manifestanti (chiar si cu japca, chiar si platiti), iar pentru Rosia Montana ieri au venit cu chiu cu vai 500 de persoane la miting, iar #Rezist scoate din ce in ce mai putini oameni in strada la fiecare manifestatie, e din ce in ce mai trista treaba in Romania....

in alta ordine de idei:

- Dragnea a capturat Bucurestiul

- Dragnea se crede urmatorul Ceausescu

- Jandarmerii primesc ordine de la civili in tricouri verzi pe care scrie Organizator, repet JANDARMERIA !!!

- Firea a emis abuziv autorizatia de protest, ca sa nu zic ca era de la ora 8 seara, nu de la ora 1 cand au ajuns primii sechestrati

NOT OK

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

in alta ordine de idei:

- Dragnea a capturat Bucurestiul

- Dragnea se crede urmatorul Ceausescu

- Jandarmerii primesc ordine de la civili in tricouri verzi pe care scrie Organizator, repet JANDARMERIA !!!

- Firea a emis abuziv autorizatia de protest, ca sa nu zic ca era de la ora 8 seara, nu de la ora 1 cand au ajuns primii sechestrati

NOT OK

Mai exista ceva OK in tara asta crezi ???? ....

Link spre comentariu

Acum 5 minute am deschis televizorul pe un canal de stiri si m-am infiorat, este un atac direct asupra institutiilor statului. Nu pot crede ca ce se intampla, asa ca domnilor si doamneleor hai sa emigram in America  

.

P.S. Nici macar macar muie nu va dau PSD-istilor, mai bine ma lingeti in cur dimineata promit sa nu ma sterg inainte.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Mizeriile

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/34836228_643933399278868_2722800023447273472_n.jpg?_nc_cat=0&oh=42e77ae4ddc295cdcdfc935865a5e309&oe=5BBB4FCC

Doar gunoaiele arunca pe jos gunoaie - zicala din popor...

Link spre comentariu
Vizitator

Mă doare-n pula dă demonstrații

Beau cu ăștia mici ai mei ...

Ps : da' a strâns Dragnea... nu gluma =))

Pai la cati bani a bagat ($$, Lei si Euro) normal c-a strans...

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Tu vorbesti serios acum ?

Pai cum altfel. E FB-ul si netul plin de dovezi, fie le-a dat bani, fie i-a amenintat ca-i da afara de la locul de munca daca nu merg la miting. O porcarie... A spus si la televiziuni...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Pai cum altfel. E FB-ul si netul plin de dovezi, fie le-a dat bani, fie i-a amenintat ca-i da afara de la locul de munca daca nu merg la miting. O porcarie... A spus si la televiziuni...

Trist de tot.

Pana si astia adusi cu japca nu schitau nimic, erau rupti in gura de oboseala.

La meeting, fetita Plesoianu (simpatizantul sputnik) inventase poezii de gradinita si colac peste pupuza o ardea si cu o engleza de balta :D :D, pe intelesul "manifestantilor".

Dragnea a venit baut, delir total cu statul paralel si cu securistii bolsevici. A uitat ca e fiu de securist, al carui tata nu a intocmit procese verbale cand a fost vorba de confiscarea aurului taranilor.

Olguta ne povesteste ca s-a intalnit cu statul paralel in "budoar" cand poate lumea ar fi trebuit sa stie ce suprize pregateste acum cu revolutia "pensiilor" . Btw, pilonul 2 de pensii se duce la toti astia 180.000 de nenorociti adusi cu forta(99.9% adusi impotriva vointii lor).

Docila ne spune ca economia duduie si ca au marit salariile si pensiile din "salariilor" altor angajati. A uitat sa ne zica de efectele negative ale masurilor bolsevice (pesediste) si de miliardele de euro de care statul s-a indatorat.

Tariceanu, alt sclerozat, ne vorbeste cum se lupta ei cu statul paralel si ca puterea face abuzuri. Pai in plm ei sunt la putere :D

Firea e in campanie pentru prezidentiale, nimic nou, si a blocat arterele principale de circulatie ca de, era prea aerisit Bucurestiul.

Cum plm sa aduci oamenii, precum vitele, 10 ore dus, 5 ore stat in picioare, 10 ore intors. Nu e de mirare ca unora li s-a facut rau.

La sfarsit o mizerie de nedescris.

Pe Lascar Catargiu s-a filmat season finale The Walking Dead pentru AMC.

Cel mai penibil meeting incheiat cu mesajul Rezist proiectat pe Guvern. :D

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

Viteza cu care au sters-o mainfestantii spre autocare, spune multe. Mai devreme, pe la ora 18, sa zic, am vazut intr-o parcare a unui complex comercial un grup cu tricouri albe, veniti cu masina proprie si care isi faceau selfie-uri in fata intrarii in mall. Pareau destul de entuziasmati ca vin in Bucuresti. Sau probabil ca trebuia sa dea cuiva dovezi ca au ajuns in capitala, cine stie.

Manevre din astea faceau si nazistii inainte de a veni la putere, nu le-a inventat nici Dragnea, nici Hitler, e miscare clasica de manevrare a maselor. Autocare din astea plimbarete am vazut si la niste alegeri de acum cativa ani, cand am mers in urma unui autocar cu pesedeii care votasera in Bucuresti si se indrepta spre Otopeni la o noua tura.

Atentie, tin sa cred ca asta a fost un exercitiu al PSD-ului doar, ca sa isi dovedeasca puterea de mobilizare. Eu cred ca ei pot mult mai mult si o vor face la nevoie.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

E o mare diferență între a veni din propria alegere(fie și manipulat) și a veni la "chemare" (prin șantaj, constrângere).

#rezist a fost un protest

Ieri a fost miting. Sunt două lucruri diferite.

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Viteza cu care au sters-o mainfestantii spre autocare, spune multe. Mai devreme, pe la ora 18, sa zic, am vazut intr-o parcare a unui complex comercial un grup cu tricouri albe, veniti cu masina proprie si care isi faceau selfie-uri in fata intrarii in mall. Pareau destul de entuziasmati ca vin in Bucuresti. Sau probabil ca trebuia sa dea cuiva dovezi ca au ajuns in capitala, cine stie.

Manevre din astea faceau si nazistii inainte de a veni la putere, nu le-a inventat nici Dragnea, nici Hitler, e miscare clasica de manevrare a maselor. Autocare din astea plimbarete am vazut si la niste alegeri de acum cativa ani, cand am mers in urma unui autocar cu pesedeii care votasera in Bucuresti si se indrepta spre Otopeni la o noua tura.

Atentie, tin sa cred ca asta a fost un exercitiu al PSD-ului doar, ca sa isi dovedeasca puterea de mobilizare. Eu cred ca ei pot mult mai mult si o vor face la nevoie.[/quote

Am vazut la autocare si microbuze de m-am saturat...i-am si intrebat la misto de unde sunt si cand pleaca:)

erau amarati rau...o femeie se plangea in gura mare ca n-a mai vazut atatea stopuri ca la bucuresti...acolo e un sens giratoriu:)) desteapta rau:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...