Sari la conținut

0724868382 - Recenzii

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat
Postat

Ii curgea apa din nas ( sifilis sida in primele stadii) , dupa o saptamana aceiasi problema , nu putea vorbii din cauza apei din nas ( mi-a argumentat ca are polipi)

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sifilis si sida zici ah? :)))

Vizitator cenzurat
Postat

Ii curgea apa din nas ( sifilis sida in primele stadii) , dupa o saptamana aceiasi problema , nu putea vorbii din cauza apei din nas ( mi-a argumentat ca are polipi)

aualeu pai e nasol atunci !!!! si eu stiam ca daca ii curge din nas deja e trecut de stadiu unu de boala, cica forma de boala venerica se numeste sinuzita si se trateaza dar cu prafuri d'alea mai scumpe. au aratat astia la protv de intai mai cum se trata una de boala asta pe plaja ca avea leacul la ea

inainte de toate da fuga la ORL sa nu fi prins si tu dreq ceva ca decoamdata cica nu mai are astia prafuri d'alea in comert si poate iti da altceva

• Like 3
Postat

Acum nu cred ca o sa fiu eu michael schumacher al sexului oral , dar vroiam sa stiu daca au avut probleme baietii care au fost la ea.

Postat

Pai si ai fost la ea si ai facut neprotejat?

Vizitator cenzurat
Postat

Acum nu cred ca o sa fiu eu michael schumacher al sexului oral , dar vroiam sa stiu daca au avut probleme baietii care au fost la ea.

si eu am patit la fel. adica cand m-am dus lu asta ii curgea din nas si din urechi. eu nu m-am speriat ca ti-am zis ca stiam de sinuzita asta ca aratasera astia si la televizor si aveam prafurile deja pregatite. nu ma dau inapoi de la un oral facut soft.

tie cum ti-a facut oralul? ti-a placut

de futur banuiesc ca ai si futut-o , banuiesc ca ai pus dupa oral si prezervativul ca daca nu ai pus-o rau frate ca poti sa iei arterita venerica si cu aia chiar ai pus capac nici prafurile nu te mai salveaza

da stiu ca esti baiat si ai bagat-o cu prezervativ. ia zi cum a fost la futai

Postat

bai , deci da sunt baiat din oras . In seara aia am avut o cearta cu nevasta-mea , am 39 , familie , copil , si i-am zis ca ma duc la o curva ca m-a enervat . Eram nervos , asta facea bine sexul oral ca mi l-a sculat ( in timp ce eu ma gandeam cum sa o stresez pe nevasta-mea si beam bere) , Da cand am vazut-o ca-i curge apa aia pe pula mi-a trecut si am vazut-o ca moartea cu coasa . Nici nu am mai ejaculat , nici in pizda nu am futut-o , asta a fost tot . Mi-a ramas apa aia pe pula si mi-a venit rau . Pe urma am citit a doua zi pe internet ca sida , si altele se iau si prin sex oral , mi-a venit si mai rau , astazi dupa doua saptamani mi-am facut teste si mi-a iesit negativ la sifilis si sida si restul , maine vad daca trebuiesc repetate la o luna , trei luni etc . Prin sex oral sanse sunt 2/100 da eu in viata am luat-o si la probabilitati mai mici de atat de multe ori. Sunt cam obisnuit sa o iau de la viata si la 2/100 probabiliati. Si nu mai sunt kamikaze ca in tinerete , am vazut ca sunteti kamikaze majoritatea

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pe urma am sunat-o dupa doua zile , am vrut sa o duc la doctor sa o trateze , nu stiam de prafuri , Ea nu a vrut sa o fac bine si mi-a zis ca are polipi . Eu i-am zis ca are Sida si trebuie sa o duc sa-i fac analizele si sa se interneze , Nu am reusit , daca are cineva numarul pestelui ei sa mi-l dea si mie macar sa-i facem analizele sau sa-i bagam vata in nas si urechi inainte sa ne bage ea , cand pui picioarele inaintea capului poti sa te trezesti invers cu capul inaintea picioarelor.

• Like 1
Vizitator cenzurat
Postat

bai , deci da sunt baiat din oras . In seara aia am avut o cearta cu nevasta-mea , am 39 , familie , copil , si i-am zis ca ma duc la o curva ca m-a enervat . Eram nervos , asta facea bine sexul oral ca mi l-a sculat ( in timp ce eu ma gandeam cum sa o stresez pe nevasta-mea si beam bere) , Da cand am vazut-o ca-i curge apa aia pe pula mi-a trecut si am vazut-o ca moartea cu coasa . Nici nu am mai ejaculat , nici in pizda nu am futut-o , asta a fost tot . Mi-a ramas apa aia pe pula si mi-a venit rau . Pe urma am citit a doua zi pe internet ca sida , si altele se iau si prin sex oral , mi-a venit si mai rau , astazi dupa doua saptamani mi-am facut teste si mi-a iesit negativ la sifilis si sida si restul , maine vad daca trebuiesc repetate la o luna , trei luni etc . Prin sex oral sanse sunt 2/100 da eu in viata am luat-o si la probabilitati mai mici de atat de multe ori. Sunt cam obisnuit sa o iau de la viata si la 2/100 probabiliati. Si nu mai sunt kamikaze ca in tinerete , am vazut ca sunteti kamikaze majoritatea

ai doua solutii: nu te mai certa cu nevasta si nu mai fute curve fara prezervativ

• Like 2
Vizitator cenzurat
Postat

Pe urma am sunat-o dupa doua zile , am vrut sa o duc la doctor sa o trateze , nu stiam de prafuri , Ea nu a vrut sa o fac bine si mi-a zis ca are polipi . Eu i-am zis ca are Sida si trebuie sa o duc sa-i fac analizele si sa se interneze , Nu am reusit , daca are cineva numarul pestelui ei sa mi-l dea si mie macar sa-i facem analizele sau sa-i bagam vata in nas si urechi inainte sa ne bage ea , cand pui picioarele inaintea capului poti sa te trezesti invers cu capul inaintea picioarelor.

la asta cu vata nu m-am gandit. 

deci vata in nas si urechi si o imbalsamam direct

• Like 1
Postat

Hmm sincer sa fiu nu stiu cum se manifesta sida dar o sa caut si eu pe net cu toate ca daca cauti pe google a2a zi mori... dar bine ca esti sanatos

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

aualeu pai e nasol atunci !!!! si eu stiam ca daca ii curge din nas deja e trecut de stadiu unu de boala, cica forma de boala venerica se numeste sinuzita si se trateaza dar cu prafuri d'alea mai scumpe. au aratat astia la protv de intai mai cum se trata una de boala asta pe plaja ca avea leacul la ea

inainte de toate da fuga la ORL sa nu fi prins si tu dreq ceva ca decoamdata cica nu mai are astia prafuri d'alea in comert si poate iti da altceva

Agra, bine dracu' c-am ratat-o pe-asta, ca era nasol! Trebuia sa-mi consum din prafurile alea si stii ca le tin numai pentru situatii de urgenta! ;)  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

asta are 21???

De ani! De cand se fute! 😉

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Baăi...bravo...felişitarili mieli pi topingu asta ! Am ris di mam cacat pi mini !!!

:)))))))))))))))))

• Like 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Baăi...bravo...felişitarili mieli pi topingu asta ! Am ris di mam cacat pi mini !!!

:)))))))))))))))))

Și e mare lucru, se știe că tu ai un colon leneș și , implicit, un tranzit greoi!

Eu azi să știți că am întrebat la telefon pe toată lumea daca le curge apa din nas. Și dacă au spus ca da, am închis repede telefonul și am dat cu agheasmă și am zis o rugăciune . Sa ne apere Al de Sus de toate bolile și "boalele" !

• Like 2

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Agra, bine dracu' c-am ratat-o pe-asta, ca era nasol! Trebuia sa-mi consum din prafurile alea si stii ca le tin numai pentru situatii de urgenta! ;)  :laugh2  :laugh2  :laugh2

zi de unde iau si prafuri dealea, ori sunt prafuri pentru mama mare?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...