Sari la conținut

0733762985 blonda obor

Postări Recomandate

Postat

Este colega blonda (si de etnie) a fetei bruneta cu ochi verzi de vizavi de Spectrum Obor. La un moment dat isi schimbasera locatia spre lizeanu, nu stiu dacă se mutase tot cuibul sau doar cele doua fete.

Postat

Este colega blonda (si de etnie) a fetei bruneta cu ochi verzi de vizavi de Spectrum Obor. La un moment dat isi schimbasera locatia spre lizeanu, nu stiu dacă se mutase tot cuibul sau doar cele doua fete.

De etnie ce o fi ...dacă sunt pozele ei, chiar are forma aerodinamică!

Serviciile cum sunt?

Postat

Nu pot să spun că am beneficiat. Primele poze sunt ale ei, e foarte slabuta, de ultimele nu sunt sigur.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Asta e Ionela colega cu gravida de la Bellagio...etaj 3 parca

• Oras:bucuresti
Postat

ea e...pozele arata bine realitatea din pacate e alta...desi ii apartin o avantajeaza maxim... sani mici si foarte lasati, practic 2 bucati de piele, fundul in poze arata demential in realitate e foarte moale flescait si cu par pe spate... oralul suficient cat sa ia un 5... tras de par asa... normal jalnic capra nu in misionar cu mana sa nu ii intre toti cei 12 cm din dotare :))) nici nu am ce sa notez... foaia goala

locatia cuib curatel asa ...m-am intalnit si cu un client daca nu o fi manager ca prea era lejer pe acolo... in niciun caz nu recomand!

a si sa nu uit.. a zis ca e permis 69 si cunni ... normal ca nu as fi incercat dar la sfarsit dupa actiune s-a igienizat cu servetele umede si s-a imbracat la loc...

• Like 6
Postat

Dezvoltă subiectul cu clientul acvatic daca se poate, eu am fost de mai multe ori la ele în cuib și n-am văzut pesti, doar o peștoaica de etnie mai în vârstă.

• Like 1

Postat

a iesit de la baie imbracat si a intrat fatuca in vorba cu el... eu ca si client nu am iesit niciodata din baie imbracat...am mai intrat imbracat... era pe hol nu stiu daca intra la colega sau pur si simplu statea pe acolo...adevarul e ca s-a auzit interfonul in timpul actiunii daia nu bag mana in foc ca era acvatic oricum ar fi fost nu inteleg de ce a trebuit sa dau eu nas in nas cu el...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.