Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

=)))) ai dreptate

Altceva trebuie șters nu istoricul, ci trebuie golită memoria cache și ștergere cookies

În Chrome

În dreapta sus, da-i clic pe alea trei puncte

Da-i clic pe Mai multe instrumente ( more tools) și apoi Ștergeți datele de navigare ( clear browsing data)

În partea de sus, alegi un interval de timp. Pentru a șterge tot, selectezi Dintotdeauna.

Foarte important : să bifezi căsuțele „Cookie-uri și alte date privind site-urile” ( cookies and other site data) și „Imagini și fișiere memorate în cache” ( cache and images and files"

Și ultimul click pe Ștergeți datele ( clear data)

Și să îți mai golești din notificările de pe forum, poți să le ștergi.

"cache și cookies" este istoria pastrata pe dispozitiv.

Vizitator
Postat

Chrome pastreaza istoria incognito, de exemplu.

Ce folosesti?

Mai am putin si cer bani pentru informare. :)

Pe incognito nu păstrează istoricul se navigare. :)
Vizitator
Postat

Pe incognito nu păstrează istoricul se navigare. :)

Vezi ce spun ceilalti pe net...

Vizitator
Postat

"cache și cookies" este istoria pastrata pe dispozitiv.

Istoria dacilor și a romanilor, cache de exemplu memorează doar unele părți din anumite pagini, cum ar fi poze, iar când reintri pe aceea pagină, să navighezi mai repede și mai ușor. Cookies de asemenea sunt niște fișiere care se creează când intram pe un site, tot pentru a ne ușura munca, de exemplu ne reține userul și parola. Dar repet, nu confunda cu istoricul de navigare pe Dunăre

• Like 1
Vizitator
Postat

Istoria dacilor și a romanilor, cache de exemplu memorează doar unele părți din anumite pagini, cum ar fi poze, iar când reintri pe aceea pagină, să navighezi mai repede și mai ușor. Cookies de asemenea sunt niște fișiere care se creează când intram pe un site, tot pentru a ne ușura munca, de exemplu ne reține userul și parola. Dar repet, nu confunda cu istoricul de navigare pe Dunăre

Daca ai aparat performant si viteza, astea sunt de prisos.

Multe site-uri inca insista sa le salvezi balariile, ba iti baga pe nas sa fii de acord cu politica asta.

Ceva stii, ma bucur, dar nu vad cu ce ma contrazici.

Postat

vai de pula mea

ba voi sunteti sanatosi ? ori sunteti prosti ori va prefaceti foarte bine

de a doua nu sunt convins deloc :(

ce mortii lu chrome cache si cookies ma daca DOAR CE AM INSTALAT WINDOWSU SI AM INSTALAT UN BROWSER SI AM DAT PA INCOGNITO SI INTRU PA NIMFOMANE ? CACHEU PULII SI ISTORIA LA VODKA GREY GOOSE ? SAU ABSOLUT ?

davan pula mea da fraieri care vorbiti doar sa va aflati in treaba. MARE DEVELOPER CE SUNT NU VA MAI PUNETI CU MINE

• Minus 1
Vizitator
Postat

vai de pula mea

ba voi sunteti sanatosi ? ori sunteti prosti ori va prefaceti foarte bine

de a doua nu sunt convins deloc :(

ce mortii lu chrome cache si cookies ma daca DOAR CE AM INSTALAT WINDOWSU SI AM INSTALAT UN BROWSER SI AM DAT PA INCOGNITO SI INTRU PA NIMFOMANE ? CACHEU PULII SI ISTORIA LA VODKA GREY GOOSE ? SAU ABSOLUT ?

davan pula mea da fraieri care vorbiti doar sa va aflati in treaba. MARE DEVELOPER CE SUNT NU VA MAI PUNETI CU MINE

Gata, ba, m-ai convins, esti idiot. Vino cu aparatul, sa ai bani ca prostia costa. ;)

Vizitator
Postat

Eu vreau sa aflu Istoria Atlantidei, cine imi da cookies-urile cu Istoria Atlantidei ? :hihat

Saru'mana, mersi bocu'p ! :hihat

Vizitator
Postat

Eu vreau sa aflu Istoria Atlantidei, cine imi da cookies-urile cu Istoria Atlantidei ? :hihat

Saru'mana, mersi bocu'p ! :hihat

Iti povestesc in privat. :)

Na, ca sunt si eu rea!  :laugh2

:hug1

Vizitator
Postat

Iti povestesc in privat. :)

Na, ca sunt si eu rea!  :laugh2

:hug1

:hug1 Nema puncti pe ziua de azi ! :no2 :no2 :laugh2

Vizitator
Postat

vai de pizda ta de grasa atotstiutoare

macar de stiai de vodka dar nici atat

Eu am notificari, tu nu. Cine e prostul? :)

Vizitator
Postat

imi bat pula da tine la orice ora

Ai vrea tu.  :rax2

Vizitator
Postat

chiar o fac involuntar

cand vad pe cineva mai prost decat mine.. ma bucur nespus

Vezi oglinda mai des. Te tradeaza cum arati, doar pe forum poti fi ce nu esti...

Glume, chestii, du-te la Sarlota ca nu vreau discutii...  :no2

Vizitator
Postat

ce discutii fa graso esti nebuna la cap ?> stai cuminte acolo =))

Lasa contul dobitocului. ;)

Vizitator
Postat

mai esti si dusa pe deasupra =))

Sunt. Raspunde la postare pe viitor. ;)

Vizitator
Postat

cine imi da cookies-urile cu Istoria Atlantidei ? :hihat

:hihat

Cookies!!! =)))))

post-176080-0-72511400-1530903460_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Cookies!!! =)))))

:censored :censored :chainsaw :rant Tu's maiu tau... si am zis ca nu mai mananc dulce seara !  :lol:  :lol:  :lol:  :P :hihat

Vizitator
Postat

:censored :censored :chainsaw :rant Tu's maiu tau... si am zis ca nu mai mananc dulce seara !  :lol:  :lol:  :lol:  :P :hihat

Numai la prajitura din frigider mi-a stat gandul... Stau tare si ma bag in pat!  :laugh2  :blushing2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare