enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Buna buna....dar Link spre comentariu
lancasterr Reputație: -5 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 primesti virgini? Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Andrei🤗🤗🤗😘😘 Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Dragii mei va rog programarile sa le facem prin sms Sau whats app,cu rugămintea confirmării cu o ora inainte:)Nu prea reușesc să răspund la telefon,va pup tare !ðŸ˜ðŸ¤— Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Pai eu ti-am scris pe watsaap dar nu ai raspuns si vad ca m-ai si blocat Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Buna dimineata dragii mei 💜Haideti sa ne relaxam putin impreuna si sa iesim din starile de monotonie zilnice !Va pupa lore 👀💋💋💋🎀programari wppp/sms🎀 5 Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 💜💜💜💜 7 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Confirm ce zice călin ....neserioasă la programări ...2 tepe mi a dat Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Confirm ce zice călin04 ....neserioasă la programări ...2 tepe mi a dat Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Dau block pe whats app celor care vad ca sunt pe lângă subiect ,insistă cu intrebari inutile si proaste gen normal/anal nep sau etc!!!P.s :si celor care scriu incorect Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Enriqe vezi ca mirosi a peste de la distanță sau a prestatoare fără clienti ,ai contul abia făcut si singurele postari le ai pe topicul meu !baftă! 2 Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Buna dimineata frumosii mei !!!💜💞disponibilă programări 💞👅whats app /sms👅🥇va pupa lore🥇 3 Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Cea mai tare..maine esti Lorena? Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 🎈🎈🎈🎈🎈🎈 3 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Dau block pe whats app celor care vad ca sunt pe lângă subiect ,insistă cu intrebari inutile si proaste gen normal/anal nep sau etc!!!P.s :si celor care scriu incorectHa ha. Eu te-am intrebat cand esti disponibila. Nu vad ce e pe langa subiect. Ti-am scris cu un watsaap cu nr de it Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 In fine nu stau eu sa trag de tine daca nu vrei e problema ta Link spre comentariu
invisibleman Reputație: 333 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Ma poti programa si pe mine astazi? Ti-am dat sms ieri si nu ai raspuns...Merci 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Nu raspunde fratello o doare-n pizda. Si nici la apel nu raspunde Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Buna ,mai incearca dragul meu te rog :* Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Calin macar taci ,ma abțin! Stiu cine esti si imi amintesc si dc te am blocat ,asa ca mergi te rog in altă parte !Eu ma adresez unei alte categorii de oameni !👆👆👆👆 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Știi cine sunt??? Pai spune. Eu deabia de trei zile am venit din Italia așa că scuza-ma mă confunzi? Alta categorie de oameni? Adică?? Cocalari?? Da tot din tine dar sigur mă confunzi Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 🎀locuri libere de la 21:00-00:00🎀💜pt programări sms /wpp💜💓pupici la "pulici"💓 4 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Ia zi drăguță cine sunt??? Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Mihaigiocel cine este? Pestele?? Sa vă iau în carici de fraieri. Mă confundați dati-va dracu de fraieri Link spre comentariu
lorena_top Reputație: 957 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Frumos limbaj !poza de profil de la wpp ti a dat de gol limbajul pe care il folosesti si aici .Nu am peste si nici nu voi avea vreodata ,tocmai de aceea imi permit sa selectez clienții si oamenii cu care intru in contact !Ma multumesc cu bani mai puțini dar macar stau linistită!Orientează te spre altă fata ,nu trebuie sa reacționezi asa !peace♀✌✋ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum